Gebeliğe Hazırlık İstanbulda Tüp Bebek Önerileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimse yok mu bilgi verecek ya

Yeni
merhaba hanımlar... ben kadıköy medicana da Yasemin hanıma gitti. 5000 liraya tüp bebek yapıldı. ilaclar da 2700 ttu. valla ciddi sekilde yardımcı oluyor Yasemin hanım. Bi degerlendirin derim . bana 2 tane 3. gün embiryosu verildi. ayın 4 ünde gebelik testi yapılacak. dua edin olurmu.

Serdar beye bende o bayanın vesilesi ile gittim iyi bir doktor dı bana da 5500 verdi ana ilaçlar dahil mi ben sormadım öyle mi acaba

Serdar beye bende o bayanın vesilesi ile gittim iyi bir doktor dı bana da 5500 verdi ana ilaçlar dahil mi ben sormadım öyle mi acaba
dahil degildir.. ben de yeni yaptırdım tüp bebek 5000 lira ödedim . ilaçlar 2700 tuttu. ama Yasemin hanima gittim kadıköyde. simdi gebelik testi için bekliyorum .. 2 tane embiryo verdi bana.

dahil degildir.. ben de yeni yaptırdım tüp bebek 5000 lira ödedim . ilaçlar 2700 tuttu. ama Yasemin hanima gittim kadıköyde. simdi gebelik testi için bekliyorum .. 2 tane embiryo verdi bana.
Hayırlı olsun memnun kalır pozitif olursa yazarmısınız birde aşılama ne kdr biliyor Musunuz

Kızlar serdar bey hangi hastanede medical park bahçelievler baktım doktor listesinde yok birde rapor geçiyor mu

Hayırlı olsun memnun kalır pozitif olursa yazarmısınız birde aşılama ne kdr biliyor Musunuz
aşılamayı cip yöntemiyle yapıyorlar . ama yasemin hanım ciddi indirim yapıyor . gidin görüşün derim .. hatta instagramda telefon numarası var danışmak için . arayabilirsiniz. ben de o şekilde görüşmüştüm ilk.

Bezmialem'e devam ediyorum 5.500 dediler tüp bebek için biraz indirim yaptılar ilaçlar da 800 tl tuttu dün aldıklarım ama rapor çıkmadı malesef

Bezmialem'e devam ediyorum 5.500 dediler tüp bebek için biraz indirim yaptılar ilaçlar da 800 tl tuttu dün aldıklarım ama rapor çıkmadı malesef
Raporsuz fiyat bu yani dimi canım bende evrakları hazırladım haftaya başlıyorum .Ne ilacı verdi iğneye basladi mi hemen

Raporsuz fiyat bu yani dimi canım bende evrakları hazırladım haftaya başlıyorum .Ne ilacı verdi iğneye basladi mi hemen

Evet canım dün ben hormon tahlili yaptırmak istedim pınar hoca hemen tedaviye başlattı dün ilk iğne mi yaptırdım
2 kutu gonal f 450
5 tüp merional istedi ama eczanede kalmamış muadilini göndermiş duygu hemşire var ona sordum olur dedi
Ayrıca 2 tane de hap verdi
Birde folik asit içiyorum

Raporlu 3500 tl oluyormuş bilseydim böyle bir durum var baştan aşılama yaptırırdım 2.kez
Hesaplama yaptım şimdi aşılama yaptırmaya kalksam hem vakit kaybı hemde aynı hesap oluyor o yüzden hiç bulaşmadım direk tüp bebeğe geçelim bari dedim hayırlısı ise tutsun da başka birşey düşünmüyorum

Pınar hocaya tedirgin olduğumu söyledim o biraz rahatlattı beni
Başarı oranım oldukça yüksek senden çok umutluyum hiç korkma tek seferde tutacağına inanıyorum dedi

Iğne saatleri hakkında bisey dedi mi canım bi saati ver mi kaç günde bi gidicen hastaneye
Evet canım dün ben hormon tahlili yaptırmak istedim pınar hoca hemen tedaviye başlattı dün ilk iğne mi yaptırdım
2 kutu gonal f 450
5 tüp merional istedi ama eczanede kalmamış muadilini göndermiş duygu hemşire var ona sordum olur dedi
Ayrıca 2 tane de hap verdi
Birde folik asit içiyorum

Bugün test vericem . Dua edin nolur . 3. gün 2 tane embriyo verilmişti. 11. gün bugun . kanda cıkar mı? yarındı test günüm ama bekleyemiycem . nolur dua edin . 2. denemem.

X