Arkadaşlar merhabalar negatif bir tedavi sonucunun ardından yine arayışlara girdik şehir değişikliği istanbuldayız nihayet evimize ocağımıza döndük şimdi yeni hastane ve yeni doktorlar .. sizler nerelerde tedavi gördünüz avrupa yakasındayım iyi bir doktor olsun istiyorum ikinci olucak tedavimiz bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim saygılar sevgiler hepinize ...
Arkadaşlar merhabalar negatif bir tedavi sonucunun ardından yine arayışlara girdik şehir değişikliği istanbuldayız nihayet evimize ocağımıza döndük şimdi yeni hastane ve yeni doktorlar .. sizler nerelerde tedavi gördünüz avrupa yakasındayım iyi bir doktor olsun istiyorum ikinci olucak tedavimiz bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim saygılar sevgiler hepinize ...
canım merhaba bende İst.avrupa yakasındayım Bağcılar Medipol Hastanesinde tedavi oldum doktorum yard.doç.dr.Mustafa ACET hastaneden ve kendisinden memnunun her tüp bebek bölümü gibi burasıda yoğun lab.çok iyi embriyolog Tuba hn. işinin ehli sana tavsiye edebilirim inşaALLAH içine sinen bir merkezde pozitif sonuç alırsın
canım merhaba bende İst.avrupa yakasındayım Bağcılar Medipol Hastanesinde tedavi oldum doktorum yard.doç.dr.Mustafa ACET hastaneden ve kendisinden memnunun her tüp bebek bölümü gibi burasıda yoğun lab.çok iyi embriyolog Tuba hn. işinin ehli sana tavsiye edebilirim inşaALLAH içine sinen bir merkezde pozitif sonuç alırsın
Amin canım inşallah iyi olur bu kez çok teşekkür ederim hamilesin ne güzel sağlıkla al kucağına inşallah Rabbim biz bekleyenlerede nasip etsin tez zamanda hayırlarla
Amin canım inşallah iyi olur bu kez çok teşekkür ederim hamilesin ne güzel sağlıkla al kucağına inşallah Rabbim biz bekleyenlerede nasip etsin tez zamanda hayırlarla
Canım istanbul tüp bebek merkezi Dr.Emre Karatekelioğlu Şiddetle tavsiye ederim birçok kişiye önerdim çok şükür herkes memnun kaldı Allah yolunu açık etsin ben hamileyim ve hala doktoruma devam ediyorum harika bi doktor ticari Kaygı gütmeden başarı odaklı hastasına karşı son derece duyarlı... Şunu söyleyebilirim ki bi kere seni hayal kırıklığına asla uğratmıyor her gelişmeden haberin oluyo en az doktorun kadar bilgiye sahip oluyosun son derece iyi bilgilendiriyor Allahım karşıma iyi ki çıkarmış onun vesilesiyle umudumun en başında bebek sahibi oldum Allah sana da nasip etsin inşallah git bi görüş derim ne demek istediğimi anlayacaksın
Canim cumartesi tekrar gidecegim toplama günü belli olacak inşallah çok heyecanliyim ya her şey yolunda gider inşallah bende senin gibi melegime kavusurum
Hepinize cok tesekkur ederim canlarim hepinizin dediklerini dikkate alicam gidip gorusucem bisey kaybetmem en son kararimizi veririz insallah hayirlisiyla olur bu kez
ben ilk denememi medicana beylikdüzünde yaptırdım. eşimde varikosel vardı. Hiç memnun kalmadım. ikinci denememizi tavsiye üzerine liv hospıtal-ulus ta yaptırdık. doktorum Serkan Oral ve mükemmel bir doktor. Suan 10 haftalık hamileyim cok sükür. Mutlaka görüşün derim. Sevgiler...
canim okudum tum hikayeni bazen gozlerim doldu bazen guldum :) sorunumuz ayni bizimde infertilite spermler himbillar bide bozuklar bendede hic bisey yok yas 23 hersey super embriyolar birinci kaliteydi ama olmadi nasip degilmis hayirlisi bu bahceciye kesin gidicem artik cok sagol canim :*