İstanbulda oturan hamişler ve hamiş adayları :)

merhaba canım benim adete 3 gün kaldı test yaptım ama negatif çıktı bekliyorum adet olmayı
Sen ne durumdasın ?

Valla cnm bende bu hafta yeniden basladik calismalara incir kürünede basladim. Ramazanda zor oluyo ama kismet.. sen naptin en son kan vericektin
Ben daha adet olmadm. En son yaptıgım testte negatif çıkmıştı 1 hafta önce falan. 3 4 gundur içim bi değişik. Miğdem mı bulanıyo desem miğdem mi kazınıyor desem bi değişik. Agzımın tadı bi değişik. Beklemedeyim. Adetim düzensiz oldugu için. Bazen 2 ay bile olmuyorn bakalım

Ben daha adet olmadm. En son yaptıgım testte negatif çıkmıştı 1 hafta önce falan. 3 4 gundur içim bi değişik. Miğdem mı bulanıyo desem miğdem mi kazınıyor desem bi değişik. Agzımın tadı bi değişik. Beklemedeyim. Adetim düzensiz oldugu için. Bazen 2 ay bile olmuyorn bakalım
Himm adet duzensizligi varsa ne oldugunuda bilemezsn tabi aynen cnm.. kendjni cokta dinlememeye calis yoksa tum belirtiler psikolik oluyor. Benmde hayatimda ilk defa 4 gun gecikti ümitlendim ama olmadi. Ins en kisa zamanda hepimizjn olur

Himm adet duzensizligi varsa ne oldugunuda bilemezsn tabi aynen cnm.. kendjni cokta dinlememeye calis yoksa tum belirtiler psikolik oluyor. Benmde hayatimda ilk defa 4 gun gecikti ümitlendim ama olmadi. Ins en kisa zamanda hepimizjn olur
Amin canım inşallah. Zaten pekde umutlu değilim açıkcası. Ama iki gundur yanıyorm çok fena. Bakalım hayırlısı olsn

Göründüm. Solda milimetrik kistler varms önemli bişy değil dedi. Sanırım yumurta tembelliği. İlaç falanda vermedi. Hormon testi yaptk onlar tmz çktı

anladım canım inşallah güzel haberler alırsın, bende adet olunca doktora gidicem hormon testi yaptırmaya.

Bende tum testelrim temiz. Bikac zaman once doktor gec yumrtlama olabilir demisti tembellik sanirim. Bende onun icin incir ve havuc kürünule basladim. Ikiside hem yumurtalari cogaltiyor hem catlatiyormjs. 21 gun her gun yapmak gerek biraz aksadi.ama olsun nekdr giderse artik yardimci olur belki

X