- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- Konu Sahibi Peri Tozuu
İnşallah canım saol. Siz ne kadardr deniyorsunuz ?anladım canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah tez zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım saol. Siz ne kadardr deniyorsunuz ?anladım canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah tez zamanda
İnşallah canım saol. Siz ne kadardr deniyorsunuz ?
hım hayırlısıBenim 5 ay önce düşüğüm oldu 2 ay bekledim rahim toparlanması için 3 aydır da deniyoruz tekrardan canım
Hamilemisin yoksa
Valla belli değil canım. İki üç gun önce test yaptm negatifti. İki gundr de sık idrara çıkmaya başladm. Yarın adet olmam lazım bekliyorm.Hamilemisin yoksa
Yaaa benmde dun olmam.lazmdi olmadjm bugunde olmazsam yarin test yapicm inss 2 cizgi gorurjmValla belli değil canım. İki üç gun önce test yaptm negatifti. İki gundr de sık idrara çıkmaya başladm. Yarın adet olmam lazım bekliyorm.
İnşallah canım. Bende yarın olmazsam yapıcamYaaa benmde dun olmam.lazmdi olmadjm bugunde olmazsam yarin test yapicm inss 2 cizgi gorurjm
Valla cnm bende bu hafta yeniden basladik calismalara incir kürünede basladim. Ramazanda zor oluyo ama kismet.. sen naptin en son kan vericektinKızlar nasıl gidiyor ?? Ne var ne yok ?
Ben daha adet olmadm. En son yaptıgım testte negatif çıkmıştı 1 hafta önce falan. 3 4 gundur içim bi değişik. Miğdem mı bulanıyo desem miğdem mi kazınıyor desem bi değişik. Agzımın tadı bi değişik. Beklemedeyim. Adetim düzensiz oldugu için. Bazen 2 ay bile olmuyorn bakalımValla cnm bende bu hafta yeniden basladik calismalara incir kürünede basladim. Ramazanda zor oluyo ama kismet.. sen naptin en son kan vericektin
Bende değişik valla en son 1 hafta önce test yaptm negatifti. Adet düzensizliğim oldugu için beklemeye karar verdim.merhaba canım benim adete 3 gün kaldı test yaptım ama negatif çıktı bekliyorum adet olmayı
Sen ne durumdasın ?
Bende değişik valla en son 1 hafta önce test yaptm negatifti. Adet düzensizliğim oldugu için beklemeye karar verdim.
Himm adet duzensizligi varsa ne oldugunuda bilemezsn tabi aynen cnm.. kendjni cokta dinlememeye calis yoksa tum belirtiler psikolik oluyor. Benmde hayatimda ilk defa 4 gun gecikti ümitlendim ama olmadi. Ins en kisa zamanda hepimizjn olurBen daha adet olmadm. En son yaptıgım testte negatif çıkmıştı 1 hafta önce falan. 3 4 gundur içim bi değişik. Miğdem mı bulanıyo desem miğdem mi kazınıyor desem bi değişik. Agzımın tadı bi değişik. Beklemedeyim. Adetim düzensiz oldugu için. Bazen 2 ay bile olmuyorn bakalım
Göründüm. Solda milimetrik kistler varms önemli bişy değil dedi. Sanırım yumurta tembelliği. İlaç falanda vermedi. Hormon testi yaptk onlar tmz çktıdoktora göründün mü adet düzensizliği için ?
Amin canım inşallah. Zaten pekde umutlu değilim açıkcası. Ama iki gundur yanıyorm çok fena. Bakalım hayırlısı olsnHimm adet duzensizligi varsa ne oldugunuda bilemezsn tabi aynen cnm.. kendjni cokta dinlememeye calis yoksa tum belirtiler psikolik oluyor. Benmde hayatimda ilk defa 4 gun gecikti ümitlendim ama olmadi. Ins en kisa zamanda hepimizjn olur
Göründüm. Solda milimetrik kistler varms önemli bişy değil dedi. Sanırım yumurta tembelliği. İlaç falanda vermedi. Hormon testi yaptk onlar tmz çktı
İnşallah canım. Senin de mi adet düzensizliğin var? Bn aslında soğan kürüne baslamayı düşünüyorm kistler içinanladım canım inşallah güzel haberler alırsın, bende adet olunca doktora gidicem hormon testi yaptırmaya.