- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Bn süpheliyim. Ama umutlanmak istemiyorm. Snra hüzün oluyo sonueee kızlar bebiş haberi yok mu kimse de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn süpheliyim. Ama umutlanmak istemiyorm. Snra hüzün oluyo sonueee kızlar bebiş haberi yok mu kimse de :)
Bn süpheliyim. Ama umutlanmak istemiyorm. Snra hüzün oluyo sonu
24 nisanda adet olmam lazm 4 gun var. Kasıgımda batmalar krapm ve ara ara hareret ve üşüme var. Suan için baska bir belirti yok. Bakalım hayırlısı. Dua edinBat ne peki belirtilerin var mı canım
24 nisanda adet olmam lazm 4 gun var. Kasıgımda batmalar krapm ve ara ara hareret ve üşüme var. Suan için baska bir belirti yok. Bakalım hayırlısı. Dua edin
Oturmuyorum ama orda doğdum büyüdümHoşgeldin canm. İstanbulda oturuyon mu oturmuyon mu anlamadm :)
Valla yapmadm. Korkuyorm da yapmaya. Çok istiyorm. Eşim o kadar hevesli ki herşeyi hamileliğe bağlıyo bnden beter. Başım agırıyo diyorm inşallah hamilesindir diyo. Kasıgım agırıyo diyorm ahanda bebiş geliyo diyo çok çok istiyoruz. Allah bu hayırlı cuma günü için banada isteyen tüm bayanlara saglıkla nasip etsin inşallaaaaaahinşallah vardır canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah az kalmış bata test falan yaptın mı hiç
Hımm hayırlısı :)Oturmuyorum ama orda doğdum büyüdüm
Seni uğurlu bi topiğe götürücemValla yapmadm. Korkuyorm da yapmaya. Çok istiyorm. Eşim o kadar hevesli ki herşeyi hamileliğe bağlıyo bnden beter. Başım agırıyo diyorm inşallah hamilesindir diyo. Kasıgım agırıyo diyorm ahanda bebiş geliyo diyo çok çok istiyoruz. Allah bu hayırlı cuma akşamı için banada isteyen tüm bayanlara saglıkla nasip etsin inşallaaaaaah
Valla yapmadm. Korkuyorm da yapmaya. Çok istiyorm. Eşim o kadar hevesli ki herşeyi hamileliğe bağlıyo bnden beter. Başım agırıyo diyorm inşallah hamilesindir diyo. Kasıgım agırıyo diyorm ahanda bebiş geliyo diyo çok çok istiyoruz. Allah bu hayırlı cuma akşamı için banada isteyen tüm bayanlara saglıkla nasip etsin inşallaaaaaah
Aminnnnn. Bi kimyasal düşük yasadım 7 ay önce. 1 ay öncede dr gittim. Sol yumurtalıkta küçk kistler varms milimetrik. Dr pcos dedi. Hormon testi yaptk hormpn testine göre pcos yok. Hormonlar gayet iyi temiz çıkmıs dedi dr. Ama hormonlar temiz çıkıpda nasıl pcos oluyo anlamadmBenimkide aynı durumda her gün soruyor hamile misin diye Allah hayırlısını nasip etsin inşallah canım
Aminnnnn. Bi kimyasal düşük yasadım 7 ay önce. 1 ay öncede dr gittim. Sol yumurtalıkta küçk kistler varms milimetrik. Dr pcos dedi. Hormon testi yaptk hormpn testine göre pcos yok. Hormonlar gayet iyi temiz çıkmıs dedi dr. Ama hormonlar temiz çıkıpda nasıl pcos oluyo anlamadm
Adette 4 gun kaldı ya dedim bittikten snra baslarım. Ama adetlerimde düzensiz ya . İşte 4 gun snra kesin olur muyum belirsizGeçmiş olsun canım bazen doktorlar da yanılabiliyor başka bir doktora gitseydin bir de sana soğan kürü öneririm canım kist ve pcoya falan iyi geliyor rahmi temizliyor.
Adette 4 gun kaldı ya dedim bittikten snra baslarım. Ama adetlerimde düzensiz ya . İşte 4 gun snra kesin olur muyum belirsiz
İnşallah canım. Birde akıntım ya. Hemde baya var suan. yarın test yapcam bakalım. Bu mubarek cuma hatrı için rabbim dualarımızı geri çevrinmesin, Hayırlısıyla yarın inşallah pozitifi görürüm.Bekle bakalım bata kadar eğer adet olursan başlarsın canım ama inşallah olmazsın
İnşallah canım. Birde akıntım ya. Hemde baya var suan. yarın test yapcam bakalım. Bu mubarek cuma hatrı için rabbim dualarımızı geri çevrinmesin, Hayırlısıyla yarın inşallah pozitifi görürüm.
İnşalllahhh yarın ikimizde pozitifi görürüz allahın izniyle.amin inşallah canım bende yarın sabah test yapıcam eğer adet olmazsam haber verelim birbirimize inşallah pozitif olur ikimizinde
İnşalllahhh yarın ikimizde pozitifi görürüz allahın izniyle.
7 aydır deniyorz. 10 aylık evliyim 11 girck.ne kadar zamandır deniyorsunuz ?
7 aydır deniyorz. 10 aylık evliyim 11 girck.