İstanbulda oturan hamişler ve hamiş adayları :)

Nereye gidiyorsun canım?
Küçükköye doğru resmen özel hastane caddesi var. Sıralı ama hiç biri içime sinmiyor. Muhtemelen medical parkı tercih edeceğim.

Ben arkadaşimin tavsiyesi üzerine duygu hastanesine gitmiştim ama hastaneden hiç memnun kalmadim orda çok fazla hastane var dediğin gibi ama hepsi aynı bence. Kendi memleketimde hastaneye gidiyorum canim çorluda benim doktorum ve çok memnunum doğumu da orda yapıcam kısmetse

Ooo bayağı uzakmış :)
Evet duyguyu duydum ama hiç kimseden “çok iyi” lafını duymadım. Hiç biri işe yaramaz.

Eğer yakınsanız Kağıthane-Gültepe'de Avicenna var tüm Kadın-Doğum doktorları çok iyi.

500/evler safakta dogum yapmistim cok temiz ve ilgililerdi. Gop safak nasil bilmiyorum.
Goptakin cehennem gibi ya çok kalabalık oluyor.
Ben zaten doğumu yapacağım doktora karar verdim şuan yeni olduğu için sadece muayenelere bana daha yakın yerde olsun diyorum. Yani bi 4 aylık olduktan sonra zaten kendi doktoruma gidicem

Ooo bayağı uzakmış :)
Evet duyguyu duydum ama hiç kimseden “çok iyi” lafını duymadım. Hiç biri işe yaramaz.

Annem zaten orda oturuyor o yuzden banada bahane oluyor biraz gidip kaliyorum o arada muayeneye gidiyorum, doktor çok önemli valla 9 ay kısa bir süre değil sonuçta iyi yönlendirilmek gerekiyor

Aynen öyle canim hem annem icin hemde güvendiğim bir hastane o yuzden orayi tercih ettim. Inslah sende iyi bir hastane bulursun. Ne kadarlik hamilesin bu arada
9 haftalık hamileyim.
Benim doğum yapacağım yer belli doktor da belli de. Şu yakın süreçte gidip normal rutin muayene olacağım bi yer istiyorum. Doğum yapacağım bayan bahçelievlerde. 4. Aydan sonra zaten oraya gideceğim.

Evet canım büyüyor çok şükür zaman çabuk geçiyor. Sende durumlar nasil adetin düzene girdi mi ?
Yok maalesef hiç hiç girmedi iyice sarpa sardı. Ama gecenlerde ovu yaptm yumurtlamayı yakaladım çok şükür. 3 gundur değerlendriyorz. Yumurta akı kıvamında şeffaf akıntıda geldi :) bakalım hayırlısı inşallah

Anladim canim yeniymiş daha hayırlisi olsun bebişin Sağlikla kucağina alirsin insallah. Nerde oturuyorsun

Meraba canm hoşgeldin aramıza.. avrupa yakasında mısın sende ??

Hadi bakalim canim artık senden de bir bebiş bekliyoruz insallah rabbim nasip eder

Selam kızlar. Nasılsınız?
Peri Tozuu canım ismini değiştirmişsin :) ne durumda hastane işlerin ? tedaviye devam mı
Yok Canm tedavi yarım kaldı. Dr seker yukleme testi istemişti hormonlarda bi sıkıntı çıkmayınca yaptıramamstm memlekete gittiğim için. Şimdi gecen gun yumurtlama gununu yakaladm degerlendirdik bakalım hayırlısı beklemedeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…