- 19 Haziran 2018
- 349
- 304
- 30
-
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Hmmmm. Ben yeni gelin geldim o yüzden eski adını falan bilmiyordum. Medical Parkta esin hanım ve yasemin hanımı önerdiler ona bakacağım bir deHastane çok eski bir hastane. Hatta bu bölgedeki en eski özel hastane. Gaziosmanpaşa Hastanesi adı ama 3 senedir falan Yeni Yüzyıl üniversitesi ile anlaşmalı olduğu için ismi gop yeniyüzyıl hastanesi olmuş.
Kızlar sizce En guvenilir kaset gebelik testi markası hangisi?? Laboquick hep kullanıyordm ama sonuc hep hüsran bekledikce mutlaka çizgi çıkıyor hatta bi ara hemen bile çizgi çıkmstı ama hamile değildim. Sizce en guvenilir hangisi ??
Aynen elif nur. :) istanbulun neresinde oturuyorsun?
Ben sefaköyde oturuyorum canım işinee gelir miii? Gelirse tanışalım ne dersin hahah
Gec döllenme olmus olablr cnm silik ciktiysa bnce sabh ilk idrarla bidaha yap kesin sonc verir ins hamilesindrMeraba bende ıstanbulda oturuyorum hamile olmayı çok istiyorum sizler gibi
Benim 6ci günüm gecikme adetin kan testi negatif idrar testinde cooook silik cizgi adet 3 gün gecikmede vardi..birdahada test yapmadim kan testinden sora..
Konuyu ben açmıştım canmMeraba bende ıstanbulda oturuyorum hamile olmayı çok istiyorum sizler gibi
Benim 6ci günüm gecikme adetin kan testi negatif idrar testinde cooook silik cizgi adet 3 gün gecikmede vardi..birdahada test yapmadim kan testinden sora..
Konuyu ben açmıştım canm
Aynen pek aktif değil :))Aaa gercekmi ıyi olmus ama prk aktif degil sanki burasi
Aslında birlikde aynı yerde bu yoldayiz destekliyelim böyle moral olalım ınsallah
Kanda çıkmadısa idrarda silik çıkmadı bir anlam ifade etmez sanki? Hcg hormonu önce kana sonra idrara geçer. İnşallah hamilesindir. Sorun neydi siZdeki?Meraba bende ıstanbulda oturuyorum hamile olmayı çok istiyorum sizler gibi
Kanda çıkmadısa idrarda silik çıkmadı bir anlam ifade etmez sanki? Hcg hormonu önce kana sonra idrara geçer. İnşallah hamilesindir. Sorun neydi siZdeki?
Cokk sevindimmm cnm hadi hayrli olsunn.. ben bahcelievler medicanaya gidiyorum canim devlete bir kere bahcelievler semt polikinligi var bakirkoy devlete bagli orda kadin bi doktora gitmistik iyi duruyodu ama bilemiyorum.Esseteacher canm sen bana yakındın. Ben de bahçeli evlerde oturuyorm da sen devlete mi gidiyorsn özele mi ? Bn devlet hastanesi arayısındayım ama bulamadm ya önerin var mı ?
Saol canm allah razı olsun :) ❤ hımm ama 10 haftanın altındaki gebelere bakıyor orası yaCokk sevindimmm cnm hadi hayrli olsunn.. ben bahcelievler medicanaya gidiyorum canim devlete bir kere bahcelievler semt polikinligi var bakirkoy devlete bagli orda kadin bi doktora gitmistik iyi duruyodu ama bilemiyorum.
Saol canm allah razı olsun :) ❤
Saol canm allah razı olsun :) ❤