İstanbulda oturan hamişler ve hamiş adayları :)

Hmmmm. Ben yeni gelin geldim o yüzden eski adını falan bilmiyordum. Medical Parkta esin hanım ve yasemin hanımı önerdiler ona bakacağım bir de

Kızlar suan sol kasıgımda ve rahimde segirme oluyo. Ve sag göğüs dokununca çok acıyo solsa pek bişy yok. Ama ikiside şiş. Bu belirtileri yasayanınız var mı ??

Kızlar sizce En guvenilir kaset gebelik testi markası hangisi?? Laboquick hep kullanıyordm ama sonuc hep hüsran bekledikce mutlaka çizgi çıkıyor hatta bi ara hemen bile çizgi çıkmstı ama hamile değildim. Sizce en guvenilir hangisi ??

Bütün testler aşağı yukarı aynı standartta. Dijital bile hata verebiliyor. O yüzden zaten ilk 5-10 dk yı baza almak gerekiyor :))

Meraba bende ıstanbulda oturuyorum hamile olmayı çok istiyorum sizler gibi
Benim 6ci günüm gecikme adetin kan testi negatif idrar testinde cooook silik cizgi adet 3 gün gecikmede vardi..birdahada test yapmadim kan testinden sora..

Benim 6ci günüm gecikme adetin kan testi negatif idrar testinde cooook silik cizgi adet 3 gün gecikmede vardi..birdahada test yapmadim kan testinden sora..
Gec döllenme olmus olablr cnm silik ciktiysa bnce sabh ilk idrarla bidaha yap kesin sonc verir ins hamilesindr

Kanda çıkmadısa idrarda silik çıkmadı bir anlam ifade etmez sanki? Hcg hormonu önce kana sonra idrara geçer. İnşallah hamilesindir. Sorun neydi siZdeki?

Kızlar merhaba bende hamile oldugumu öğrendim çok şükür.
Avrupa yakası Kadın doğum önerisi olan varmı ?
Özel değil. devlet istiyorum. :)

Esseteacher canm sen bana yakındın. Ben de bahçeli evlerde oturuyorm da sen devlete mi gidiyorsn özele mi ? Bn devlet hastanesi arayısındayım ama bulamadm ya önerin var mı ?
Cokk sevindimmm cnm hadi hayrli olsunn.. ben bahcelievler medicanaya gidiyorum canim devlete bir kere bahcelievler semt polikinligi var bakirkoy devlete bagli orda kadin bi doktora gitmistik iyi duruyodu ama bilemiyorum.

Cokk sevindimmm cnm hadi hayrli olsunn.. ben bahcelievler medicanaya gidiyorum canim devlete bir kere bahcelievler semt polikinligi var bakirkoy devlete bagli orda kadin bi doktora gitmistik iyi duruyodu ama bilemiyorum.
Saol canm allah razı olsun :) ❤ hımm ama 10 haftanın altındaki gebelere bakıyor orası ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…