- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 34
-
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Yok adet olmadm hala.adetin mi uzun sürdü canım?
Yok adet olmadm hala.
Bilmiyorm sanırım yıne bana hastane yolu görünüyor.Neden adet olamıyorsun canım belli bir nedeni vardır
Zaten bunu doktor en basinda yapmaliydi bi duzene sokmaliki ondan sonra bebek isine devam edin boyle sanada yazikBilmiyorm sanırım yıne bana hastane yolu görünüyor.
Yaa acaba soğan kürüne şimdi baslasam sağlıklı olur mu ?Zaten bunu doktor en basinda yapmaliydi bi duzene sokmaliki ondan sonra bebek isine devam edin boyle sanada yazik
Hic bilemiyorm cnm bi doktora gorun soganida yapip yanlis bisey olmasnYaa acaba soğan kürüne şimdi baslasam sağlıklı olur mu ?
Hormonlarım temiz çıktı. Sadece hipotroit hastasıyım. Ama evlenmeden öncede vardı. Yıllardır var.Hormon tahlili yapmadan kürlere başlama canım çünkü düzelteyim derken bozulabilir bizzat yaşadım
Canim sen bayadır adet olamıyorsun bence bir doktora gitHormonlarım temiz çıktı. Sadece hipotroit hastasıyım. Ama evlenmeden öncede vardı. Yıllardır var.
Hormonlarım temiz çıktı. Sadece hipotroit hastasıyım. Ama evlenmeden öncede vardı. Yıllardır var.
Eşim bu aralar iş dolayısıyla yoğun. Ki zaten kadın dr randevu almak için aradm 15 gun bıyunca doluyms. Bekliycem mecburCanim sen bayadır adet olamıyorsun bence bir doktora git
Hayırlısı olsun canım çok sıkıntı duyarsan acilden girersin o zaman mecbur bakıyorlarEşim bu aralar iş dolayısıyla yoğun. Ki zaten kadın dr randevu almak için aradm 15 gun bıyunca doluyms. Bekliycem mecbur
Yaa sıkıntılıktan degilde bian önce adet olup sagan kürüne baslamak istiyormHayırlısı olsun canım çok sıkıntı duyarsan acilden girersin o zaman mecbur bakıyorlar
Anlıyorum canım inşallah gelir adetin sen doktora gitmedenYaa sıkıntılıktan degilde bian önce adet olup sagan kürüne baslamak istiyorm
İnşallah canm saolAnlıyorum canım inşallah gelir adetin sen doktora gitmeden
Nasilsnz istanbullu gelinler
Sgll cnmm seninde haytli olsunn nasil cikti degelerler ben istanbukda degilm gidemedm doktoruma goremedm birturlu stresteym.hepAaa hayırlisi olsun canım çok sevindim gözünaydiniyiyim çok şukür sen nasilsin
İyi canım sen nasılsın ? Hamileymişsin tebrik ederim ❤Nasilsnz istanbullu gelinler