İstanbulda oturan hamişler ve hamiş adayları :)

Cnm hamile olsan aylardir belli olurdu bence bi doktora git adetini once duzene sokman lazim boyle kendinide yipratiyosn
Dr gittim ama hersey temiz çıktı hormonlar falan. Sol yumurtalıkta kistler varms dr önemli bişy yok dedi. Git bir dahaki aya hamile olarak gel inşallah dedi

Amin canım. Testinin fotosunu atsana. Birde nasıl bi değişiklik vardı? Benide akşamları bi hararet basıyor böyle ayaklarımın altı yanıyo soğuk soğk terliyorm

Heryerim bi anda buz kesti üzerime hirka giydim 2 dk sonra ateş basmaya basladı yanaklarimdan alev çikiyordu sanki cok degisik biseydi ilk defa öyle oldum

Eklentiler

• IMG-20180523-WA0000.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 37
Heryerim bi anda buz kesti üzerime hirka giydim 2 dk sonra ateş basmaya basladı yanaklarimdan alev çikiyordu sanki cok degisik biseydi ilk defa öyle oldum
Kız bu ara banada öyle oluyo. Ama dün test yaptm 2 dk snra baktm bişy yoktu. Snra testi elimde nereye bıraktm hatırlamıyorm. Çöpemi attım nereye koydm bulamıyorm

Evet sansa cnm ne tedavisi oluyosn

net bir rahatsızlığımz yok doktorların önemsiz dediği şeyler var canım eşimde morfoloji problemi bende ise hipofiz tümörü kaynaklı prolaktin yüksekliği ancak doktorlar bunun için hamileliğe engel değil diyorlar temmuz ayında artık aşılama evresine geçmeyi düşüyorum kısmet olursa

Himm gecmjss olsunn cnmm temmuza kadar yinede normal yollarla deniceksinz dimi hangi hastaneye gidiyosn

Himm gecmjss olsunn cnmm temmuza kadar yinede normal yollarla deniceksinz dimi hangi hastaneye gidiyosn

eskiden esenler medipole gidiyordum canım memnundum ama hiçbir gelişme olmadı
şimdi yeni olarak bezmi aleme geçiş yapacağım yine temmuza kadar normal olarak devam edicem tabi ki ama olacağını sanmıyorum çünkü önceleri de hiç korunmadım 2 kez çatlatma iğnesi oldum yine tutmadı nasib bakalım bekliyoruz.

Insss olurr cnmm.bu seferrr allahtan ümit kesilmez cok onemli seyler degil.diyosa doktor zamani vardir takmayin diyolar ama.akildan cikmiyo malesef.. bende bahcelieveler medicanaya gdiyorum memnunum doktorumdan

Insss olurr cnmm.bu seferrr allahtan ümit kesilmez cok onemli seyler degil.diyosa doktor zamani vardir takmayin diyolar ama.akildan cikmiyo malesef.. bende bahcelieveler medicanaya gdiyorum memnunum doktorumdan

evet orayıda duymuştum
doğru diyorsun en önemlisi takmamak ama zaten aşırı üstüne düşmüyorum dua ediyorum sadece inşallah tüm bebek isteyenlerde bu duyguyu yaşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…