- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
-
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Merhaba canım hoşgeldin. Bende bahçelievler yenibosna :)Merhaba bende katılmak isterim aranıza İstanbul Güngörendeyim :)
Merhaba canım hoşgeldin. Bende bahçelievler yenibosna :)
Dr gittim ama hersey temiz çıktı hormonlar falan. Sol yumurtalıkta kistler varms dr önemli bişy yok dedi. Git bir dahaki aya hamile olarak gel inşallah dediCnm hamile olsan aylardir belli olurdu bence bi doktora git adetini once duzene sokman lazim boyle kendinide yipratiyosn
Amin canım. Testinin fotosunu atsana. Birde nasıl bi değişiklik vardı? Benide akşamları bi hararet basıyor böyle ayaklarımın altı yanıyo soğuk soğk terliyorm
Aynen :) adınız neydi ?? Sizde gurbet gelini misinz yoksa ?Hoşbuldum teşekkürler evet yenibosna yakın bana :)
Kız bu ara banada öyle oluyo. Ama dün test yaptm 2 dk snra baktm bişy yoktu. Snra testi elimde nereye bıraktm hatırlamıyorm. Çöpemi attım nereye koydm bulamıyormHeryerim bi anda buz kesti üzerime hirka giydim 2 dk sonra ateş basmaya basladı yanaklarimdan alev çikiyordu sanki cok degisik biseydi ilk defa öyle oldum
Hosgeldin cnm.bende bahcelivler yaylaMerhaba bende katılmak isterim aranıza İstanbul Güngörendeyim :)
Kız bu ara banada öyle oluyo. Ama dün test yaptm 2 dk snra baktm bişy yoktu. Snra testi elimde nereye bıraktm hatırlamıyorm. Çöpemi attım nereye koydm bulamıyorm
Aynen :) adınız neydi ?? Sizde gurbet gelini misinz yoksa ?
Hosgeldin cnm.bende bahcelivler yayla
Evet sansa cnm ne tedavisi oluyosnhoşbuldum canım teşekkürler sevindim yakın kişiler varmış :)
Evet sansa cnm ne tedavisi oluyosn
Himm gecmjss olsunn cnmm temmuza kadar yinede normal yollarla deniceksinz dimi hangi hastaneye gidiyosnnet bir rahatsızlığımz yok doktorların önemsiz dediği şeyler var canım eşimde morfoloji problemi bende ise hipofiz tümörü kaynaklı prolaktin yüksekliği ancak doktorlar bunun için hamileliğe engel değil diyorlar temmuz ayında artık aşılama evresine geçmeyi düşüyorum kısmet olursa
Hım ne gbi bir tedavi görüyorrsn canm? Ve neden dolayı görüyorsn ?Büşra adım
ben doğma büyüme buralıyım gelin gelmedim :) 2.5 yıldır evliyim hamile değilim malesef 2 yıldır tedavi görüyorum.
Himm gecmjss olsunn cnmm temmuza kadar yinede normal yollarla deniceksinz dimi hangi hastaneye gidiyosn
Insss olurr cnmm.bu seferrr allahtan ümit kesilmez cok onemli seyler degil.diyosa doktor zamani vardir takmayin diyolar ama.akildan cikmiyo malesef.. bende bahcelieveler medicanaya gdiyorum memnunum doktorumdaneskiden esenler medipole gidiyordum canım memnundum ama hiçbir gelişme olmadı
şimdi yeni olarak bezmi aleme geçiş yapacağım yine temmuza kadar normal olarak devam edicem tabi ki ama olacağını sanmıyorum çünkü önceleri de hiç korunmadım 2 kez çatlatma iğnesi oldum yine tutmadı nasib bakalım bekliyoruz.
Hım ne gbi bir tedavi görüyorrsn canm? Ve neden dolayı görüyorsn ?
Hım kaç çıkıyor peki ?ilaç kullanıyorum canım prolaktin hormonum yüksek çıkıyor onu düşürmek için
ayrıca 2 kez klomen + ovitrelle iğne oldum
Insss olurr cnmm.bu seferrr allahtan ümit kesilmez cok onemli seyler degil.diyosa doktor zamani vardir takmayin diyolar ama.akildan cikmiyo malesef.. bende bahcelieveler medicanaya gdiyorum memnunum doktorumdan
Hım kaç çıkıyor peki ?