- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
-
- Konu Sahibi Peri Tozuu
Oooo bnmde 15 kusur çkmştı normal mi acaba yoksa yuksekmison gittiğimde 56 çıkmıştı cnm
Hımmm ilginçmiş. Sonra yapınca kaç çıkmıstı peki ?Benmde bikere 60 falan cikti sadece o degsikti doktorum onemli degil dedi. Bende netten baktim engel olabiliyoms. Sonra medical parka gttim. Bu hormonlar adet zamani asil.sonuc verirmis sanirm ozman bidaha yaptilar normal cikti. Hepsi baska bisey soyluyo iste işimiz allaha kaldi haytlisiyla ins
Ilk 52 cikmis cnm baktim.simdi sonrasi 25 yani 30a kadar normalHımmm ilginçmiş. Sonra yapınca kaç çıkmıstı peki ?
Hımmm ilginçmiş. Sonra yapınca kaç çıkmıstı peki ?
Hııı o zmn bnm normalmiş. Bn yuksek sanıyordmIlk 52 cikmis cnm baktim.simdi sonrasi 25 yani 30a kadar normal
Hayırlısı olsn üzülme. Düzelir inşallahen düşük 39 u gördüm onun aşağısına inmedi malesef.
Ha
Hayırlısı olsn üzülme. Düzelir inşallah
Ben 4 yillik evliyim cnm gecen aralik ayina kadar vajinusmustum.. 4yila yakin hic ilski olmadigi icin bebekte dusunmedik haliyle.. yilbasi gi i sukur tedavi edicek dokotr buldum 3 gunde kurtuldum.. iste subat ayindan beri deniyoruz. Sonra rahimde polip var dedi doktor. Zararsiz ama yer kapliyo dedi. Onuda aldilar mart gibi tam anlamiyla gecen ay denemis gibi olduk. 4 gun geciktim ilk defa cok umutlandim ama olmadi. Bu ayda devam denemeye bakalim ins olurPeri Tozuu Esseteacher
sizler ne kadardır bebek istiyorsunuz ?
herhangi bir tedavi görüyor musunuz yoksa normal mi herşey
Ben 4 yillik evliyim cnm gecen aralik ayina kadar vajinusmustum.. 4yila yakin hic ilski olmadigi icin bebekte dusunmedik haliyle.. yilbasi gi i sukur tedavi edicek dokotr buldum 3 gunde kurtuldum.. iste subat ayindan beri deniyoruz. Sonra rahimde polip var dedi doktor. Zararsiz ama yer kapliyo dedi. Onuda aldilar mart gibi tam anlamiyla gecen ay denemis gibi olduk. 4 gun geciktim ilk defa cok umutlandim ama olmadi. Bu ayda devam denemeye bakalim ins olur
Aynen cnm ama.iste ettaf bilmedigi icin 4 yildir evli gorunuyoruz cevap verince sinir oluyorm. Allahtan calisyodum oyuzde. Deyip geciyodum. Sirf su isi halldeyim diye 9 yillik ogretmenligimi biraktim. Ilk defa evdeyim bu seferde cocuk icin cikti dediler. Olsa kurtulsam bendedeneme zamanına göre erkenmiş daha canım hayırlısı ile olur inşallah
Aynen cnm ama.iste ettaf bilmedigi icin 4 yildir evli gorunuyoruz cevap verince sinir oluyorm. Allahtan calisyodum oyuzde. Deyip geciyodum. Sirf su isi halldeyim diye 9 yillik ogretmenligimi biraktim. Ilk defa evdeyim bu seferde cocuk icin cikti dediler. Olsa kurtulsam bende
Aynen cnm bakalim iste ins biran once haytlisyla hepimizin tum isteyenlerin olurzaten bu elalem neder lafı en çok bizi yoran şey hiç aklıma gelmeyecek şeyler duydum bu süreçte kimse evinin içini bilmez bilmeden yorum yapar ne yazık ki hiç takma canım herşey olacağına varır taktığın zaman ısrarla olmuyor sanki kaçıyor senden
Aynen cnm bakalim iste ins biran once haytlisyla hepimizin tum isteyenlerin olur
Ben 4 5 aydr istiyorum. Bi kere kimyasal düşük yasadım gecen ayda dr gittim herşey normal dedi. Bi sorun olsaydı öncedende gebelik gercekleşmezdi dedi. Sadece sol yumurtalıkta milimetrik önemsiz kistler varmsPeri Tozuu Esseteacher
sizler ne kadardır bebek istiyorsunuz ?
herhangi bir tedavi görüyor musunuz yoksa normal mi herşey
Ben 4 5 aydr istiyorum. Bi kere kimyasal düşük yasadım gecen ayda dr gittim herşey normal dedi. Bi sorun olsaydı öncedende gebelik gercekleşmezdi dedi. Sadece sol yumurtalıkta milimetrik önemsiz kistler varms
İnşallah. Kız baya uzun sürdü bu kezevet canım misal ben 2 yıldır hiç hamile kalmadım ne kimyasal ne normal bir sorun olsaydı hamile kalamazsın
kistlerinde adet ile gider inşallah..
İnşallah. Kız baya uzun sürdü bu kezkorkmaya basladm. Benm adet olup hemen soğan suyuna baslamam lazım
İnşallah. Kız baya uzun sürdü bu kezkorkmaya basladm. Benm adet olup hemen soğan suyuna baslamam lazım