Merhaba Ebru şen çok iyi fiyat vermiş gözaltı mezoterapi için. Ben Ezgi Karavelioğlu na sordum, 3 seans 3000 tl dedi valla.Gözlerimin altı çocukluğumdan beri mor halkalar var . Yaş ilerledikçe daha çok artmaya başladı
Mezoterapi önerdiler
Daha önce bu sebepten göz çevresine uygulama yaptırıp memnun olan var mı ? Süreç nasıl ilerliyor (6-8 seans diyorlar senede en az )
Ebru Şen e sordum 2 bin tl istedi sadece 3 seans icin . İstanbul’da bildiginiz güvenilir bir doktor var mı ?
Ebru şen paris ışıltısı mezoterapi fiyatı mı bu gözaltı için , yoksa RRS tarzı bir ilaç mı ?Gözlerimin altı çocukluğumdan beri mor halkalar var . Yaş ilerledikçe daha çok artmaya başladı
Mezoterapi önerdiler
Daha önce bu sebepten göz çevresine uygulama yaptırıp memnun olan var mı ? Süreç nasıl ilerliyor (6-8 seans diyorlar senede en az )
Ebru Şen e sordum 2 bin tl istedi sadece 3 seans icin . İstanbul’da bildiginiz güvenilir bir doktor var mı ?
Göz çevresi için dedim anlamıyorum açıkcasıEbru şen paris ışıltısı mezoterapi fiyatı mı bu gözaltı için , yoksa RRS tarzı bir ilaç mı ?
Abarttıkça abartıyorlar fiyatı zatenMerhaba Ebru şen çok iyi fiyat vermiş gözaltı mezoterapi için. Ben Ezgi Karavelioğlu na sordum, 3 seans 3000 tl dedi valla.
MerhabaGözlerimin altı çocukluğumdan beri mor halkalar var . Yaş ilerledikçe daha çok artmaya başladı
Mezoterapi önerdiler
MerhabaEbru şen paris ışıltısı mezoterapi fiyatı mı bu gözaltı için , yoksa RRS tarzı bir ilaç mı ?
Ben ışık dolgusundan memnun kalmadığım için gözaltı mezoterapisi yaptırıyorum. O baya iyi geldi, gözaltım canlandı ve derisi güçlenip gerginleşti.Merhaba
siz daha önce bu / baska bir tedavi yaptirdiniz mi? Benimde maalesef gözaltlarima cukur ve morluk olustu. Acikcasi ne yapmam gerektigini, herhangi bir tedavi var mi /ise yarar mi gercekten hic bir fikrim yok. Sadece önceden gözalti isik dolgusunu cok öneriyorlardi, son zamanlar bu konu hakkinda cok kötü yorumlar okudum. Beni gözlerimin durumu asiri mutsuz ediyor, artik disari dahi cikmak istemiyorum. Önceden böyle degildi. Yorgunluk, stres vs derken böyle oldu
Peki nereye gittiniz? Ücreti nedir? Kaç seans gerekli?Ben ışık dolgusundan memnun kalmadığım için gözaltı mezoterapisi yaptırıyorum. O baya iyi geldi, gözaltım canlandı ve derisi güçlenip gerginleşti.
3 seans gerekliymiş seansı 1000 TL. Iyi olan her dr mezo yapıyor ve öneriyor zaten.Peki nereye gittiniz? Ücreti nedir? Kaç seans gerekli?
merhaba ben de ezgi hn a gidicem mezoterapi için memnun kaldınız dı mı ? ince kırısıklık ve hafif halka var göz altımdaBen ışık dolgusundan memnun kalmadığım için gözaltı mezoterapisi yaptırıyorum. O baya iyi geldi, gözaltım canlandı ve derisi güçlenip gerginleşti.
Evet memnun kaldım ama 3 seans düZenli gittim, öyle önerdi. Pırıl pırıl oldu gözaltlarım , umarım etkisi uzun sürer.merhaba ben de ezgi hn a gidicem mezoterapi için memnun kaldınız dı mı ? ince kırısıklık ve hafif halka var göz altımda
umarım sürer. ben de randevu alıcam ezgi hn dan. tesekkur ederım cvp için :)Evet memnun kaldım ama 3 seans düZenli gittim, öyle önerdi. Pırıl pırıl oldu gözaltlarım , umarım etkisi uzun sürer.
Nekadar sürer dedilerEvet memnun kaldım ama 3 seans düZenli gittim, öyle önerdi. Pırıl pırıl oldu gözaltlarım , umarım etkisi uzun sürer.
Mezoterapi çok uzun sürmüyormuş, 1-2 ay etkisi sürer dediler. Dolgu vb gibi kalıcı değil ama çok güZel canlandırıp parlatıyor.Nekadar sürer dediler
Yaa etkisi çok az yaMezoterapi çok uzun sürmüyormuş, 1-2 ay etkisi sürer dediler. Dolgu vb gibi kalıcı değil ama çok güZel canlandırıp parlatıyor.
EZGİ HANIM' A GİTTİM BOTOX GİBİ İNCE UÇLU BİR İĞNE İLE VİTAMİN ENJEKTE ETTİ GÖZALTI VE GÖZ KENARINA HAFİF ACI OLUYOR TABİ İĞNE GİRİYOR İNCEDE OLSA. BENDE İĞNE YERLERİ BAYA MORARDI SIYAH OLDU HATTA KAPATICI DAHA KAPATMADI. 1 HAFTA SÜRDÜ MORLUK GEÇMESI. HENUZ 1 SEANS OLDUGU İÇİN FARK ETTI MI ANLAYAMADIM 3 SEANS OLACAK TOPLAM.Yaa etkisi çok az ya
Bende kararsız kaldım
Gözaltında rahatsızım cokk
Birde acı oluyor mu işlem sırasında
Hiç yaptırdınız mi
Anladım teşekkürlerEZGİ HANIM' A GİTTİM BOTOX GİBİ İNCE UÇLU BİR İĞNE İLE VİTAMİN ENJEKTE ETTİ GÖZALTI VE GÖZ KENARINA HAFİF ACI OLUYOR TABİ İĞNE GİRİYOR İNCEDE OLSA. BENDE İĞNE YERLERİ BAYA MORARDI SIYAH OLDU HATTA KAPATICI DAHA KAPATMADI. 1 HAFTA SÜRDÜ MORLUK GEÇMESI. HENUZ 1 SEANS OLDUGU İÇİN FARK ETTI MI ANLAYAMADIM 3 SEANS OLACAK TOPLAM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?