İstanbulda meme üzerine en iyi estetik doktoru kim?

aynen bende lolipop kesi görüntüsünden nefret ettiğim için yaptırmak istemiyor hep erteliyorum belki ilerde farklı teknikler çıkar açıkçası meme başından girerek deri fazlalığını toplayan doktorlar var diye biliyorum his kaybıda olmuyor, ayrıca büyük silikon sarkma olayı zamanla olacaktır malum 400 cc konulsa iki meme 800 gr taşıyacaksın sürekli, bedeninde bile ağırlık yapar diye düşünüyorum doğum sonrası memeler boşladı içi dolsa toparlansa yeter, ben araştır derim doktor çok önemli siz kim de karar kıldınız? haberleşelim beni takibe alın.
Ben eminim lolipop yaptirmayacagim. 400 cc takilsin yeterli asagi kesi olmasin. Beni sinek isirsa skar olur. O sebeple korkuyorum. Goztepede serdar bey ile bagdat caddesinde hakan bey arasi kararsizim.

Ben eminim lolipop yaptirmayacagim. 400 cc takilsin yeterli asagi kesi olmasin. Beni sinek isirsa skar olur. O sebeple korkuyorum. Goztepede serdar bey ile bagdat caddesinde hakan bey arasi kararsizim.
Sanırım sizin memeniz küçük ve sarkma var,bende sizle hem fikirim ama lolipop kesi yapılmasın büyük silikon ile toparlansın diye düşünüyorsunuz fakat 400cc takılması sizin vücudunuza hem yük omurliğine baskı hemde zamanla yer çekimine bağlı daha çok sarkması demektir.Lolipop kesi yerine sarkma çok değil ise,meme başından girip başarılı toparlama +silikon yapan hekimler var.sizde karar vermeden önce iyice araştırın derim.Sonuçta ciddi bir operasyon sonunda pişman olmakta var.

Arkadaşlar yaptığım bir aylık araştırmada;
ilk 3 isim Şükrü Yazar,Abdullah Etöz,Ersin Ülkür
Reha Yavuzer,Hasan Fındık,Cahit Vural,Bilgehan Aydın,Barış Çakır,Egemen Onur,Barış Keklik
bu isimlere ameliyat olanlar yorum yaparsa çok mutlu olurum.
HASAN FINDIK I KIMSEYE ONERMEM DOLGU YAPMAKTAN BILE ACIZ ASLA GULERYUZUNE HOS SOHBETINE KANMAYIN DOKTORLUGUNUN ELINDEN ALINMASI GEREKIR BU SAHSIN... NE HASTA TAKIBI NE SIZI RAHATLATMAK ICIN BIR GIRISIM GORMEZSINIZ HERSEY PARANIZI ALANA KADAR....
HAKKINDA YAPILAN KOTU YORUMLARI GORMEDEN YAKIN ZAMANDA ISLEM GERCEKLESTIRIP MUZDARIP OLDUM GUVENIP TESLIM OLMAYIN KENDISINE... YAPILAN ISLERINI ORNEK OLARAK DAHI GOSTERMIYORLAR MAHREMIYET BASLIGI ALTINDA SAKLANIYOR SAGINIZ SOLUNUZ KAYSIN ESKISINDEN KOTU OLUN ISTIYORSANIZ BUYRUN YOK OLANI BOZMAK DEGIL TOPARLAMAKSA HEDEFINIZ UGRAMAMANIZ GEREKN BIR DOKTOR MUSVETTESI KENDISI....

X