İstanbulda meme üzerine en iyi estetik doktoru kim?

gumustenselvi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
96
40
Arkadaşlar;
Meme estetiği üzerine çok fazla açılmış post ve yorumlarda bilgi kirliliği var,plastik cerrah çok ama ben meme üzerine en iyi doktoru arıyorum.Mesela burunda çok başarılı olan bir doktor meme de başarılı olamayabiliyor.Bende özel bir hastanede çalışıyorum lakin kendi hastanemdeki plastik cerraha ameliyat olmayı düşünmüyorum.Bir kez ve ömürlük olsun ve süreci sıkıntısız atlatmak istiyorum.
İstanbul da olup meme (dikleştirme+büyütme) estetiği olan VE %100 memnun olan kim varsa bana doktor önerirse çok mutlu olurum :) Teşekkürler

Son düzenleme:
Geçmişte birçok konu açıldı bu konu üzerine araştırma yapıp fikir edinebilirsiniz.
çok fazla açılmış post ve yorumlarda bilgi kirliliği var,estetik cerrah çok ama ben meme üzerine en iyi doktoru arıyorum.Bende özel bir hastanede çalışıyorum lakin kendi hastanemdeki plastik cerraha ameliyat olmayı düşünmüyorum.Bir kez ve ömürlük olsun ve süreci sıkıntısız atlatmak istiyorum.

Slm Türkiye ye ilk ameliyatsız meme büyütmeyi getiren hekim ünlüler falan çoğu kişi yaptırıyormuş ben bugün burun dolgusu için kendisi ile tanıştım salı günü randevum var bana göğüs büyütmeyi de anlattı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay kadın bir şey öğrenmek istiyor, altına şey yazmış “konuyla ilgili bisürü başlık var araştır öğren”. Üstad bak bu bizim aklımıza hiç gelmemişti. İyi oldu dediğin. Arkadaşlar ben de aynı konudan muzdaribim. Meme dikleştirme + protez, İstanbul içi memnun kaldığınız doktor isimlerini paylaşabilir misiniz. Açılan başlıklara alakasız girdiler girildiği için ben malesef forumu araştırdığımda bilgi edinemedim.

Arkadaşlar yaptığım bir aylık araştırmada;
ilk 3 isim Şükrü Yazar,Abdullah Etöz,Ersin Ülkür
Reha Yavuzer,Hasan Fındık,Cahit Vural,Bilgehan Aydın,Barış Çakır,Egemen Onur,Barış Keklik
bu isimlere ameliyat olanlar yorum yaparsa çok mutlu olurum.

Ay kadın bir şey öğrenmek istiyor, altına şey yazmış “konuyla ilgili bisürü başlık var araştır öğren”. Üstad bak bu bizim aklımıza hiç gelmemişti. İyi oldu dediğin. Arkadaşlar ben de aynı konudan muzdaribim. Meme dikleştirme + protez, İstanbul içi memnun kaldığınız doktor isimlerini paylaşabilir misiniz. Açılan başlıklara alakasız girdiler girildiği için ben malesef forumu araştırdığımda bilgi edinemedim.

Slmlar okumayı bilmeyen çok insan var maalsef.

Son düzenleyen: Moderatör:
X