• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan İSTANBULda MEKAN KAPATABİLECEĞİM BİR MEKAN ARIYORUM

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

irmz

adım adım mutluluğa...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
331
0
66
İstanbul
Yav arkadaşlar, koskoca İstanbulda mekan kapatacak bi yer bulamıyorum.

50 kişilik yemekli nişan yapmayı planlıyorum ama bulamıyorum.

Tek istediğim sanatçıyı kendim getirmek...

Bunu kabul edecek bi yer biliyorsanız aklınızda olayım...

Tercihen de Avrupa yakası düşünüyorum...

Fatihte saray muhallebcisi var canım. 150 kişilik salonu var ses sistemi var. istersen 50 kişi ile de kapatabilirsin. salon ucretı de çok düşük 150 tl. onun dısında sadece olusturdugun menunun parasını ödüyosun.

sarıyerde bosfor domani restaurantı öneririm, benim nişanım orda olacak dışarıdan herşey getirmene izin veriyorlar ben dj getiriyorum bi bak istersen

sarıyerde bosfor domani restaurantı öneririm, benim nişanım orda olacak dışarıdan herşey getirmene izin veriyorlar ben dj getiriyorum bi bak istersen

hayırlı olsun şimdiden canım

mekan güzel görünüyo internette, manzarası da güzel... fiyatları ne civarda peki ?

canım mekanı buldun mu?

aramadık ki bulalım :1:

ben sade, yemekli bi nişan istiyodum... baktık kimseyi ayıramıyoruz, zaten düğün yapmıcaz, eh annemin gönlünden geçende salon nişanıydı böyle davullu zurnalı... öyle olunca düğün salonu tuttuk bizde :1:

çok güzel bir seçim yapmışsın canım, acaba internet sitesi var mı? salonu merak ettim ve kaça tuttunuz yazabilir misin?

Back