Etiler Erdem Kıramer Kuaförde çalışan Sema çok iyi kaş alıyor. Tavsiye ederim.
Kötü mü aldı?Niye memnun kalmadın ben de düşünüyordum gitmeyi.
Kötü mü aldı?Niye memnun kalmadın ben de düşünüyordum gitmeyi.
ayy burda duymuştum orayı bnde gitmeyi düşünüyrdm:uhm:
gidin ya kızlar dediğim gibi ben kendime kavsli kaşı yakıştıramıyorum o yüzden beğenmedim dedim
Hımmm.iyiymiş o zaman bende senin aksine kavis istiyorum:)haftaya gidicem bakalım nasıl olacak bende paylaşırım.
Arkadaşlar Anadolu yakasında Göztepe'de bir kuaför tavsiye etti arkadaşım. Henüz gitmedim ama internetten araştırdım gerçekten de kaş konusunda çok övmüşler. Burada isim yazmam doğru mu bilmiyorum ama ihtiyacınız varsa mesajla iletirim bilgileri.
kizlar peki Besiktas`ta guzel kas alan bir yer var mi bildiginiz? Bana da lazim :/
ya arkadaşlar erdem kramer ya.uzman tvye bakın göztepede kaş alan bir bayan kaşın nasıl alındığını anlatıyor.işte o bayan.ayrıca orada uzmanları tanıtan bölümde var okuyun anlarsınız. valla bana uzak oldğu için gidemiyorum malesef.
Canım sana biyer tavsiye edebilirim...Sanayi mah. başında güzellik merkezi ben senelerdir oraya gidiyorum sahibi ve orda çalışan kıs harika kaş alıyor istersen özelden mesaj at adını vereyim...Çalışlanların hepsi kendi dalında profesyonel ayrıca....
nerede sanayi mahallesi hangi semtte..ben zeytinburnunda arıyorum..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?