Arkadaşlar Anadolu yakasında Göztepe'de bir kuaför tavsiye etti arkadaşım. Henüz gitmedim ama internetten araştırdım gerçekten de kaş konusunda çok övmüşler. Burada isim yazmam doğru mu bilmiyorum ama ihtiyacınız varsa mesajla iletirim bilgileri.
ArkadasLar benimde seneLerdir gittigim(gerci 4-5 ayda bir gidiyorum :) ve cok memnun oLdugum,baska kuaforLer gibi kas inceltme meraklisi olmayan ve isinde uzman bir kuafor var.AnadoLu yakasinda bir alisveris merkezinde.isim vermek yasak mi biLmiyorum.ilgilenen arkadaslar varsa ozelden yazabilirler.Bu arada xibalba arkadasim acaba ayni yerimi bahsediyoruz.Merak ettim.Yanlis degilsem Goztepede de subesi var.
ya kızlar bir yıldır İstanbul'da okuyorum. ama adam gibi kaş alan bir yer bulamıyorum !! kavis istiyorum ki benim kaşıma kavis yapılabiliyor.memleketimdeki kuaförler gayet iyi yapıyor mesela. ama bunlar beceremiyor. allah aşkınıa bana etiler veya maslağa yakın bir yerde kavis yapabilecek bir kuaför salonu söyler misinizzz ??
Canım sana biyer tavsiye edebilirim...Sanayi mah. başında güzellik merkezi ben senelerdir oraya gidiyorum sahibi ve orda çalışan kıs harika kaş alıyor istersen özelden mesaj at adını vereyim...Çalışlanların hepsi kendi dalında profesyonel ayrıca....
selam göztepede bitane bende biliyorum bu konuda kaşı ince detayına kadar alıyor gerçekten kendisi kaş uzmanı özel bir yerde alıyor kaşı ve büyüteçli ışıklarla alıyor kaşı öyle olunca kaş baya bir süre çıkmıyor ve şeklini koruyor alışı ve şekil vermeside süper aynı yermi bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım
selam göztepede bitane bende biliyorum bu konuda kaşı ince detayına kadar alıyor gerçekten kendisi kaş uzmanı özel bir yerde alıyor kaşı ve büyüteçli ışıklarla alıyor kaşı öyle olunca kaş baya bir süre çıkmıyor ve şeklini koruyor alışı ve şekil vermeside süper aynı yermi bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?