Merhaba,Arkadaşlar merhaba,
İğneli epilasyonu hiç bilmiyorken özel bir hastaneye lazer epilasyona gittim. Favori bölgemden tutun da belime kadar her tarafımdaki kıllardan kurtulmak istiyordum. Ancak hastanede çalışan bayan bana bunların "kıl" değil "tüy" olduğunu ve eğer lazerle işlem yapılırsa eski halimi arayacağımı söyledi. Hastaneden büyük bir çöküntüyle çıktım. Eve gittim ve sabaha kadar ağladım derken birden bire aklıma iğneli epilasyon geldi. Neden olmasın dedim ve hemen araştırmaya koyuldum. Bu sitede yazılan hemen hemen herşeyi okudum ve iğneli epilasyon fikri aklıma iyice yattı. Tek korkum herkesin bahsettiği o büyük acılardı. Normalde herkes bana "senin canın çok tatlı" vs der ama artık kıllarımdan o kadar bıkmıştım ki bu acıyı da göze almak zorunda kaldım. Bu sitedekilerin tavsiyesiyle bir güzellik merkezine gittim. Sadece 5 dakikalık bir deneme seansı yaptık favori bölgeme. Bu kadar kısa süre işlem görmeme rağmen -tabii daha önce işlem görmememin de faydası oldu- gerçekten fark etti. Tabiki tamamen temizlenmedi ama işlem gören o küçücük yer resmen daha beyaz bir sonraki randevumu ayın 16 sından sonra alacağım malesef çünkü işyerinin sahibi tatildeymiş acısından bahsetmek gerekirse eğer şöyle söyleyebilirim arkadaşlar nasıl bıyığınızı aldırırken acır? Heh işte öyle bi acı belkide daha az birde ben oradayken başka bir hanımefendi daha vardı yaşça epey büyük onunla sohbet etme fırsatı buldum. Bu hanım 35 yıldır işyeri sahibini tanıyormuş kızlarını annesini hep buraya getirmiş yani epey iyi bir referans oldu benim için. Gönül rahatlığıyla gelebilirsin dedi gerçekten sevindim Benim söyleyeceklerim sanırım bu kadar eğer sorunuz varsa lütfen sormaktan çekinmeyin. Bu site bana bu konuda fazlasıyla yardımcı oldu bende deneyimlerimden bahsederek katkı sağlamak isterim
Peki nereye gidiyorsunuz?