- 18 Kasım 2023
- 2
- 0
- 31
- Konu Sahibi hepmibenibulur
Merhaba arkadaşlar. Yakın bir zamanda muayene olmak için ve genital siğillerin de çıkması nedeniyle HPV testi yaptırmak istedim. Bunun için İstanbul Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümüne gittim. Sadece smear testi yapıldı. HPV testi kitinin hastanede olmadığını söyledi doktor. Ben bütün hastanelerde bu test vardır diye düşünüyordum. Meğer yokmuş.
İstanbul'da hangi hastanelerde HPV ve hatta HİV testinin olduğunu bilenler yazarsa çok sevinirim. Bir de HPV ve HİV testlerini ve tedavilerini SGK karşılıyor mu? Evli ya da bekar olmak fark ediyor mu? Ben bekarım. Maalesef özel hastanelere, kliniklere ayıracak maddi gücüm yok. Devlet ve eğitim araştırma hastanelerinde sorunumu halletmeye çalışacağım eğer mümkünse.
İstanbul'da hangi hastanelerde HPV ve hatta HİV testinin olduğunu bilenler yazarsa çok sevinirim. Bir de HPV ve HİV testlerini ve tedavilerini SGK karşılıyor mu? Evli ya da bekar olmak fark ediyor mu? Ben bekarım. Maalesef özel hastanelere, kliniklere ayıracak maddi gücüm yok. Devlet ve eğitim araştırma hastanelerinde sorunumu halletmeye çalışacağım eğer mümkünse.