malesef zeynep hanım... hafta içi müsait oluyorum..
Pişkinliğin böylesi !
Bu herif erkek hatta referans olarak KK dan üyeler verebilirim diye pişkince cevap veriyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef zeynep hanım... hafta içi müsait oluyorum..
Ümraniye,üsküdar,kadıköy,pendik,kartal,maltepe,tuzla da oturup gündelikçi bayan arayan bayanlar özelden bana msn adresinizi verebilirsiniz.Ben özelden yazamıyorum.
ben sana yakın sayılırım, tam ve yarım gün ücreti ne kadar? özelden de yazabilirsin.
tanışalım özele msj atamıyorum görüşelim isterseniz yarım gün bencede uygun olur ayrıca yazarsanız kaç yarım gün çalışılacağını memnun olurum sabit güvenilir bir yer olsun isterim bende tşk ayrıca güzel dilekleriniz için rabbim sizide ii insanlarla karşılaştırsınben sana yakın sayılırım, tam ve yarım gün ücreti ne kadar? özelden de yazabilirsin.
Pişkinliğin böylesi !
Bu herif erkek hatta referans olarak KK dan üyeler verebilirim diye pişkince cevap veriyor.
mesajı görünce hiç iyi hisler uyandırmadı bende.Dikkat edin bayanlar Allah korusun böyle birisi giderse adres veren birinin evine düşünmek bile istemiyorumarkadaşlar deniz hanım demeyin deniz erkek 22 yasındaymıs
mesajı görünce hiç iyi hisler uyandırmadı bende.Dikkat edin bayanlar Allah korusun böyle birisi giderse adres veren birinin evine düşünmek bile istemiyorum
Güvenirlir ve güzel temizleyen
Bu konuda bana mail atarsanız sevirim ... Pendikte oturuyorum
Teşekkürler
sanırım herkes evini kendisi temizliyor benim şansıma kimse yok hadi bakalım hayırlısı....