İstanbulda gezilecek yerler? yardım eder misiniz

yerebatan sarnıcına ve ortakoye gittik canım diger onerilerini degerlendircem:))

üskudar sahiline gittik canım oraya minderler koymuslar aksam vaktiydi cerez cay aldık oturduk guzeldi gec oldugu için kız kulesine gecemedik daha erken bi saatte gittigimiz vakit geccez ins:) içi nasıl kız kulesinin neler var hep lokanta diye duymustum ben ole mi? pazara gidip dolasmayı bende seviyorum bole guzel guzel kıyafetler oluo ama eşim pek sevmez pazara gtmeyi normal mutfak alısverisi icin bile oturdugumuz yerdeki pazara zorla goturuom:)) ama bi deniyim sansımı yine:)
yunus balıklı yeri biliyorum bize cok yakın dısından gordum oraya da gitcez bi gun coook tesekkur ederim:)))

ahh canımmm ahh şu erkeklerii pazarı bi sevdire bilsek:))
yunuslu yere yakın olman ne güzell bişz bayılmıştık valla şiddetle hala git diorummm...
kız kulkesine geçincedee dedikleri doğru üçerisi 3-4 katlı yanlılş hatırlıo olabilirim bilen düzeltir:)
ilk kat lokanta diğer katlardada 2-3 masa vardı böylee bar gibi yani:) ne denio öyle yerlere bilmiorum aama :) ben sade bi bara benzettim :) neysee
gidince illa lokantalara diğer yerlere girmek zorunda değilsin en üst kata çıkıp manzarayı izleye bişliyorsunn bahçesişinde oturupp deniz havası alabilisoun :)

saol canım:) bende size bi tavsiyede buluniim bariii:))) haftasonu kilyosa gittik merak ediodum orayı sahilde falan dolasırız biraz die giitk ama bi iki tane cift vardı bide bi grup icki içen erkek vardı o yuzden esim indirmedi arabadan :) daha mevsimi diil die bostu heralde ole. neyse buraya kadar bos yere mi geldik die uzulurken bi yer gorduk donuste bole yeşillikli icinde atlar falan vardı indik bi bakalım die :) cok guzel bi yerdi cok begendik atlar tavsanlar tavuskusları keklik falan var. masalar salıncaklar var oturup yemek yiyosun kendin pişir kendin ye veya içeri soluosun getiriyolar fiyat da oraya gore gayet normal. bide rahat bi yer kimse karısmıo normalde ortalıkta garsonlar dolanır tepene dikilir falan burda ole diil. kır dugunu falan da yapılıyomus orda resimlerini gorduk. iki aile de cocuklarının dogum gununu kutluodu :) cocukların oynayabilecegi park da var top da oynanabilio:)kısaca bi haftasonu gidin derim:)))

Bende tam biryerlere gittin mi diye sormak için gelmiştim konuna...Oh ne güzel gez bakalım bu hırsla bir seneye bitirirsin tüm İstanbulu Bizde bu hafta inşallah Garipçe köyüne gidip kahvaltı yapıcaz...Hastaneye de gitmem lazım ama önce enerji toplamak şart sanırım

insallah cnım zaten kalıcı degilim istanbulda bi bucuk yıl sora tayini cıkcak eşimin o yuzden fırsat buldukca gezioz dün de arnavutköye gittik pikniğe siz naptınız gidebildiniz mi garipceye? nasıl orası?

insallah cnım zaten kalıcı degilim istanbulda bi bucuk yıl sora tayini cıkcak eşimin o yuzden fırsat buldukca gezioz dün de arnavutköye gittik pikniğe siz naptınız gidebildiniz mi garipceye? nasıl orası?

Evet dün gittik kahvaltımızı yaptık mis gibi Çok güzel oralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…