Bir gün gidin pier lotiye oturun kafanızı dinleyin,bir gün Boğaz turuna katılın eğer arabanız varsa sahilden ilerleyerek şöyle bir boğaz havası alın,Anadolu yakasında çamlıca tepesine gidin İstanbula bir de tepeden bakın,Bir gün Rumeli Hisarında surların üzerinde gezinin,Adalara gidin bisiklete faytona binin,Sapphire gidin tüm İstanbulu ayaklarınızın altında görün birde,Taksime İstiklale gidin,İstiklalden beyoğluna doğru inin yol üstünde Galata kulesine girin ordan çıkın galata köprüsüne yürüyün balık ekmek yiyin,Eminönüne inin Üsküdara geçin Kız kulesini görün,Sarıyerde kahvaltı yapın,Yıldız parkına gidin kuşları dinleyin yeterli oldumu daha sayayım mı
Bizim buraya Florya'ya gelin.Akvaryum var burada,sonra güzel tesisler de var.Haftasonu kalabıleceğiniz Kıyıköy var.Çok güzel bi yer.
ahahahaha:))) cok tesekkur ederim:) baska varsa olur tabi fazla bilgi göz cıkrmaz:) saydıgınız bazı yerlere gittik bogaz turu rumeli hisarı adalar sapphire beyoglu galata kulesi yıldız parkı buralara gitmedik. gitmedigimz cok yer varmıs meger bizde baya gezdik dioduk:))
tesekkürler:) florya nerde acaba nasıl gideriz? araba var eyübe ne kadar uzaklıkta tahminen
tesekkürler:) florya nerde acaba nasıl gideriz? araba var eyübe ne kadar uzaklıkta tahminen
Ben rehberim normalde ama yapmıyorum rehberlik...Yapmasam da çok gezerim severim gezmeyi bilirim çoğu yeriİnternetten araştırırsan nerde olduğunu kolayca bulursun garipçe köyü var hatta 3. köprünün yapılmasının planlandığı yer...Oralar bozulmadan gidin görün bir köy kahvaltısı yapın derim...Bildiğin küçük köy ve herşeyi peynir sütü bal kaymak kendileri yapıyor...Omleti menemeni böreği ne istersen ye ve 15 tl gibi bir rakama...Kesinlikle tavsiye ederim...Onun dışında şimdi mevsimi değil ama yaz için polonezköyü öneririm...İstanbuldan ayrı bir diyar orası yemyeşil bildiğin karadeniz...Orda da yeşillikler arasında mangal keyfini yaşayın mutlaka...:44: Düşünüyorum bulunca yazarım yine...
cok tesekkur ederim canım ben de seviyorum gezmeyi eşime soliim en yakın zamanda gidelim buralara:)
Florya eyüp arası maksimum 30 dk dır arabayla trafik olmaması durumunda tabiki...Orasıda güzeldir orda büyükşehir belediyesinin tesislerini tavsiye ederim
Gidin tabi gezmek gibisi varmıEvlenip geldin sanırım daha önce nerdeydin...
evet evlenip de geldim daha önce izmirdeydim:)
Geldiğin şehirde güzelmiş...Bende İstanbulda Bahçelievlerde oturuyorum bende yeni evlendim sayılır9 ay olacak
evet izmirde güzel istanbula ilk gelince baya zorluk cektim cok buyuk kalabalık geldi ama alıstım artık :) sen de bizim gibisin o zmn bizim de 9 ay oldu 2 temmuzda evlendik:)
Bende 23 temmuzda evlendimAllahtan güzel şehre gelmişin çok sıkılmazsın...
evet istanbul guzel yaeşim evde olmadıgı zamanlarda cok sıkılıyorum ama komsuluk yok hic burda herkes cok resmi o yonu kotu
Florya eyüp arası maksimum 30 dk dır arabayla trafik olmaması durumunda tabiki...Orasıda güzeldir orda büyükşehir belediyesinin tesislerini tavsiye ederim
ahahahaha:))) cok tesekkur ederim:) baska varsa olur tabi fazla bilgi göz cıkrmaz:) saydıgınız bazı yerlere gittik bogaz turu rumeli hisarı adalar sapphire beyoglu galata kulesi yıldız parkı buralara gitmedik. gitmedigimz cok yer varmıs meger bizde baya gezdik dioduk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?