Üst bölgemi uyuşturmadan yaptı valla. Acıyo ve bi süre sonra acıdan uyuşuyoŞuan tırstımama sanırım o acıya katlanabilirim diğeri katlanılacak gibi değil çünkü
Ben tüm vücut yaptırıyorum ayten hanıma dk 1,5 tl. Genital de yaptırıyorum haliyle tek seferde yapılamadıgı için iki seansta yaptık. Ama çok aşırı acıyo ben uyuşturucu iğnenin acısına bile dayanamadım hıçkıra hıçkıra ağladım 3 saat boyuncaBacak kol altına devam ederim bi şekilde ama genital asla! Emla mı sürersiniz bi şişe vodka içip öylemi gidersiniz bilmem can alıcı bi süreç
Mecbur kalmadıkça akıl karı değil.. 3 seansta anca komple almış oldu. Tek seferde bitmiyo bölge bölge ilerliyo. 3 seans gittim ama 3 seansta hepsini almış oldu. Yani aslında 1 seans olmuş oluyo.
Valla önermek istemiyorum ama mecbur katlanmak zorunda olanlara başka çare yok
genital iç kısımlarada iğneli yapılıyormu?Mecbur kalmadıkça akıl karı değil.. 3 seansta anca komple almış oldu. Tek seferde bitmiyo bölge bölge ilerliyo. 3 seans gittim ama 3 seansta hepsini almış oldu. Yani aslında 1 seans olmuş oluyo.
Valla önermek istemiyorum ama mecbur katlanmak zorunda olanlara başka çare yok
Evet yapıyorgenital iç kısımlarada iğneli yapılıyormu?
ordaki yumuşak dokuya zarar vermiyormu?ve ne kadar sürede bitiyor tüm genital..siz hangi şehirde yaptırıyorsunuzEvet yapıyor
ordaki yumuşak dokuya zarar vermiyormu?ve ne kadar sürede bitiyor tüm genital..siz hangi şehirde yaptırıyorsunuz
çok acımıyormu acaba? ben ankarada bi yer arıyorumBende herhangi bir sorun olmadı. Yapan kişiye bağlı diye düşünüyorum. Ben uzmanımdan çok memnunum işinin ehli biri. İstabulda yaptırıyorum. Ne kadar sürede biter kesin bişey söyleyemiyorum çünkü kıl yapına göre değişiklik gösterebiliyomus.. Zaten tüm genitali tek seansta bitiremez. İlk kalınlar sonra ice tüyler. 5 kere gittim ben ama komple alınması 1 seans sayıldığı için 3 seans sayılıyo. Yüzde 40 yakın bi azalmam var ama ben 2 senedir jilet yapmaktan tarzaniye olmuştumSizin kıl yapınızıa göre bu seans sayısı artadabilir
Hastalık haline gelen tüylerim psikolojimide bozmayı başardı. Kıl dönmelerimden dolayı doktorum ağda yerine jilet kullanmamı önermişti. 2 yıldır kullana kullana genitalim şuan kirpiden farkı yok. İç kısımlarındada çıkmasından dolayı kaşıntı derdini çekmekteyim. Hemde uykudan uyandıran bir kaşıntı ve batma hissi. Anlatılması çok güç. Allah düşmanımın başına vermesin. Yara olup kanattığımı bilirim. Denemediğim lazer epilasyon cihazı kalmadı. Sarı tüyleri kesinlikle hiç bir lazer cihazı görmüyor. Boşuna paranızı çöpe atmayın. Sarı olduklarından dolayı yarın iğneli epilasyona başlıyorum. Birazda korkuyorum. Genitaline yaptıran varsa tecrübelerini paylaşsın lütfen
Tesekkur ederim cevap icin. ben gidemedim, pazartesi salı calısmıyorlarmıs. en kısa zamanda gidecegim insallah. tesekkürler tekrar :)Gerçekten memnunum. Yorumlarımı okuyanlar orda çalışan yada ordan prim aldığımı sanabilir bu kadar memnun kalmamdan. Gerçekten filiz hanım işinin ehli bi insan. Gittiğinde uygulama yaptırmasan bile konuşunca ne demek istediğimi anlarsın. Kesinlikle epilist. Gittikten sonra düşüncelerini paylaşırsan çok sevinirim. C cauch
arkadaşlar iğneli epilasyonda acı hissi kişinin ağrı eşiğinden ziyade yapan kişinin uzmanlığı ve yeteneğiyle ilgili bir konu. cımbızın tenine değmesiyle yüzünde derin bir acı ifadesiyle dişlerini sıkan hastalarım bile iğnenin girişini hissetmiyor; sadece sinek ısırığı gibi bir his duyduklarını söylüyor. bu işler için kesin ve kalıcı tek çözüm iğneli epilasyon, ben kendi bacaklarıma bile lazer yerine iğneli yaptım.
Bende herhangi bir sorun olmadı. Yapan kişiye bağlı diye düşünüyorum. Ben uzmanımdan çok memnunum işinin ehli biri. İstabulda yaptırıyorum. Ne kadar sürede biter kesin bişey söyleyemiyorum çünkü kıl yapına göre değişiklik gösterebiliyomus.. Zaten tüm genitali tek seansta bitiremez. İlk kalınlar sonra ice tüyler. 5 kere gittim ben ama komple alınması 1 seans sayıldığı için 3 seans sayılıyo. Yüzde 40 yakın bi azalmam var ama ben 2 senedir jilet yapmaktan tarzaniye olmuştumSizin kıl yapınızıa göre bu seans sayısı artadabilir
Tam da benim merak ettigim sorularepilasyonunuz nasıl gidiyor acaba bende gitmeyi düşünüyorum istanbulda nereye gidiyorsunuz memnunmusunuz gittiğiniz yerden fiyatı nedir?
çok sordum ama kusura bakma şuan araştırma yapıyorumda :)
Merhaba:) Bana özelden adresi verirmisiniz?Gerçekten memnunum. Yorumlarımı okuyanlar orda çalışan yada ordan prim aldığımı sanabilir bu kadar memnun kalmamdan. Gerçekten filiz hanım işinin ehli bi insan. Gittiğinde uygulama yaptırmasan bile konuşunca ne demek istediğimi anlarsın. Kesinlikle epilist. Gittikten sonra düşüncelerini paylaşırsan çok sevinirim. C cauch
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?