başladınızmı..bende genitalde ve popoda iğneliyi merak ediyorum..o kadar uzun süre nasıl seanslar uygulanıyor..kesin sonuç alan varmı acabaHastalık haline gelen tüylerim psikolojimide bozmayı başardı. Kıl dönmelerimden dolayı doktorum ağda yerine jilet kullanmamı önermişti. 2 yıldır kullana kullana genitalim şuan kirpiden farkı yok. İç kısımlarındada çıkmasından dolayı kaşıntı derdini çekmekteyim. Hemde uykudan uyandıran bir kaşıntı ve batma hissi. Anlatılması çok güç. Allah düşmanımın başına vermesin. Yara olup kanattığımı bilirim. Denemediğim lazer epilasyon cihazı kalmadı. Sarı tüyleri kesinlikle hiç bir lazer cihazı görmüyor. Boşuna paranızı çöpe atmayın. Sarı olduklarından dolayı yarın iğneli epilasyona başlıyorum. Birazda korkuyorum. Genitaline yaptıran varsa tecrübelerini paylaşsın lütfen
Evett. Görünür derecede azalma şuanlık yok fakat sert yapısı gitti daha yumuşak çıktı. Buda kaşıntımı ileri düzeyde azalttı. En azından artık daha rahat uyuyorum Yarın 2. Seansım var. Genitali komple yapamadıkları için bölüm bölüm ilerliyoruz. Baya zaman alıcak gibi ama durmak yok yola devam
İnşallah canımİnş. Sonuca ulaşırsınız.. Birşey sorcam, çok aciyormu acaba iğneli epilasyon ? Birde uygulama esnasında sprey vs.birşey kullanıyorlar mi acimasin diye.
Uyuşturmalari çok iyiymis gerçekten..bende dusunuyorum bakalim.. Tşk. Ederim cevabın için..tez vakitte bitmesi dileğimle :)İnşallah canım
Genital en hassas yani en çok acıyan bölgeymiş. O yüzden iğneyle uyuşturuyo. Ve hiç bişey hissettmedim. Diğer bölgelere uyuşturmadan yapıyomuş. Ama acısını merak ettim uyuşturmadan üst bölgelere bi kaç akım uygulattım. Acımıyo desem yalan olur çünkü cidden acıyo( genital için diyorum) Ama dayanılmıycak bir acı değil. Hele bide benim gibi zor durumdaysan sinek ısırığı gibi geliyo
Diğer bölgelerde acısı daha azdır eminim. Sonunu düşünerek kendimi teselli ediyorum
Fazla yoksa arkalara pek gerek yok diye düşünüyorum
Hastalık haline gelen tüylerim psikolojimide bozmayı başardı. Kıl dönmelerimden dolayı doktorum ağda yerine jilet kullanmamı önermişti. 2 yıldır kullana kullana genitalim şuan kirpiden farkı yok. İç kısımlarındada çıkmasından dolayı kaşıntı derdini çekmekteyim. Hemde uykudan uyandıran bir kaşıntı ve batma hissi. Anlatılması çok güç. Allah düşmanımın başına vermesin. Yara olup kanattığımı bilirim. Denemediğim lazer epilasyon cihazı kalmadı. Sarı tüyleri kesinlikle hiç bir lazer cihazı görmüyor. Boşuna paranızı çöpe atmayın. Sarı olduklarından dolayı yarın iğneli epilasyona başlıyorum. Birazda korkuyorum. Genitaline yaptıran varsa tecrübelerini paylaşsın lütfen
İnşallah canım
Genital en hassas yani en çok acıyan bölgeymiş. O yüzden iğneyle uyuşturuyo. Ve hiç bişey hissettmedim. Diğer bölgelere uyuşturmadan yapıyomuş. Ama acısını merak ettim uyuşturmadan üst bölgelere bi kaç akım uygulattım. Acımıyo desem yalan olur çünkü cidden acıyo( genital için diyorum) Ama dayanılmıycak bir acı değil. Hele bide benim gibi zor durumdaysan sinek ısırığı gibi geliyo
Diğer bölgelerde acısı daha azdır eminim. Sonunu düşünerek kendimi teselli ediyorum
Bende öyle sanıyodum ama mecbur kalınca el mahkum Tüylerim sarı olduğu için lazerde çare olmadı...Aynı durumdayım çok çok iyi anlıyorum üstelik kortizon tedavisi gördüm ve iyice cozuttu tüylerim bildiğin diken oldularlazere gidiyorum ama cesaret edemedim oraya henüz uyusturma falanda yok gittiğim yerde zaten ikinci seansta da dayanamayıp biraktirdim ama genitale imkanı yok yaptıramam sen nereye gidiyosun canım ve ücreti nedir öğrenebilirmiyim ??
Bende öyle sanıyodum ama mecbur kalınca el mahkum Tüylerim sarı olduğu için lazerde çare olmadı...
Bakırköy-Epilist e gidiyorum. Dakikası 1,5 tl
Gerçekten açımıyor çünkü tamamen uyuşmuş oluyor hiç bir şey hissetmiyosun. Sadece iğneyi yaparken acıyabilir oda senin hassasiyetine bağlı bişey. Hatta uzmanım ilaç biraz yakıcı canın acıyabilir dedi. İğne acısını hissettim sadece yanma falanda olmadıTesekkur ederim.. Uyusturulduktan sonra hiç his acı falan olmuyor dimi bende tedaviden sonra aşırı hassasiyet oluştu hiçbirşeye dayanamaz oldum
Kimi önerirsiniz orada? İz filan oldu mu? Ben epilasyoncumu değiştirmek istiyorum da çok nazlı niyazlı çalışıyorlar çünküHastalık haline gelen tüylerim psikolojimide bozmayı başardı. Kıl dönmelerimden dolayı doktorum ağda yerine jilet kullanmamı önermişti. 2 yıldır kullana kullana genitalim şuan kirpiden farkı yok. İç kısımlarındada çıkmasından dolayı kaşıntı derdini çekmekteyim. Hemde uykudan uyandıran bir kaşıntı ve batma hissi. Anlatılması çok güç. Allah düşmanımın başına vermesin. Yara olup kanattığımı bilirim. Denemediğim lazer epilasyon cihazı kalmadı. Sarı tüyleri kesinlikle hiç bir lazer cihazı görmüyor. Boşuna paranızı çöpe atmayın. Sarı olduklarından dolayı yarın iğneli epilasyona başlıyorum. Birazda korkuyorum. Genitaline yaptıran varsa tecrübelerini paylaşsın lütfen
Gerçekten açımıyor çünkü tamamen uyuşmuş oluyor hiç bir şey hissetmiyosun. Sadece iğneyi yaparken acıyabilir oda senin hassasiyetine bağlı bişey. Hatta uzmanım ilaç biraz yakıcı canın acıyabilir dedi. İğne acısını hissettim sadece yanma falanda olmadı
Bakırköy epiliste gidiyorumz 2 seans gittim şuanlık daha kabuk halinde iğne izleri. Kalıcı iz kalırmı bilmiyorum ama ben iz kalmasınada razıyım yeterki kaşıntıma sebep olan tüyler gitsin artık. rahat uyumak istiyorum.Kimi önerirsiniz orada? İz filan oldu mu? Ben epilasyoncumu değiştirmek istiyorum da çok nazlı niyazlı çalışıyorlar çünkü
2. Seansımdaki uyuşturucu iğneler baya canımı acıttı çünkü arka kısımlara vurdu. Arka kısımlarda acı daha yüksek oluyo bilgin olsunTeşekkür ederim gidicem mutlaka
2. Seansımdaki uyuşturucu iğneler baya canımı acıttı çünkü arka kısımlara vurdu. Arka kısımlarda acı daha yüksek oluyo bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?