• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon İstanbulda Genital İğneli Epilasyon Yaptıranlar

Gerçekten memnunum. Yorumlarımı okuyanlar orda çalışan yada ordan prim aldığımı sanabilir bu kadar memnun kalmamdan. Gerçekten filiz hanım işinin ehli bi insan. Gittiğinde uygulama yaptırmasan bile konuşunca ne demek istediğimi anlarsın. Kesinlikle epilist. Gittikten sonra düşüncelerini paylaşırsan çok sevinirim. @cauch
Gerçekten memnunum. Yorumlarımı okuyanlar orda çalışan yada ordan prim aldığımı sanabilir bu kadar memnun kalmamdan. Gerçekten filiz hanım işinin ehli bi insan. Gittiğinde uygulama yaptırmasan bile konuşunca ne demek istediğimi anlarsın. Kesinlikle epilist. Gittikten sonra düşüncelerini paylaşırsan çok sevinirim. @cauch
merhabalar gülaygün, rica etsem iğneli epilasyon için özelden benimlede doktor adres ve
Bilgilerini paylaşabilir misiniz? Genital için düşünüyorum ve açık tenli sarışın biriyim, yazdıklarınızı okudum inşallah ben de kurtulabilirim, yardımlarınız için çok teşekkürler, umarım paylaşırsınız G Gulaygun

Merhabalar genital epilasyonda istediğiniz sonuçları alabildinizmi? Ben lazerle azalttım ama iğneliyle tamamen bitirmek istiyorum. 1 sene sonra düğünüm var inşallah . Bu yüzden istanbulda memnun kaldığınız iğneli epilasyon uzmanı önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teșekkür ederim:)

Back