Üst bölgemi uyuşturmadan yaptı valla. Acıyo ve bi süre sonra acıdan uyuşuyo allah başka dert vermesin ne diyimŞuan tırstım ama sanırım o acıya katlanabilirim diğeri katlanılacak gibi değil çünkü
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İğneli Epilasyon İstanbulda Genital İğneli Epilasyon Yaptıranlar
- Konu Sahibi Gulaygun
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Temmuz 2015
- 7
- 1
- 6
- 36
Ben tüm vücut yaptırıyorum ayten hanıma dk 1,5 tl. Genital de yaptırıyorum haliyle tek seferde yapılamadıgı için iki seansta yaptık. Ama çok aşırı acıyo ben uyuşturucu iğnenin acısına bile dayanamadım hıçkıra hıçkıra ağladım 3 saat boyunca Bacak kol altına devam ederim bi şekilde ama genital asla! Emla mı sürersiniz bi şişe vodka içip öylemi gidersiniz bilmem can alıcı bi süreç
- 20 Mart 2013
- 570
- 344
- 323
Ben tüm vücut yaptırıyorum ayten hanıma dk 1,5 tl. Genital de yaptırıyorum haliyle tek seferde yapılamadıgı için iki seansta yaptık. Ama çok aşırı acıyo ben uyuşturucu iğnenin acısına bile dayanamadım hıçkıra hıçkıra ağladım 3 saat boyunca Bacak kol altına devam ederim bi şekilde ama genital asla! Emla mı sürersiniz bi şişe vodka içip öylemi gidersiniz bilmem can alıcı bi süreç
Ben caydim galiba lazere devam
- 3 Temmuz 2015
- 7
- 1
- 6
- 36
Ben önceden lazer yaptırdıgım için mi bilmiyorum ama kol altım için konuşuyorum 3. seansıma gidicem bu hafta ama baya 25-30 kıl kökü var yok gibi diğer kol altında daha da az. Belki ilerleyen günlerde yeniden çıkacak bilmiyorum. Çünkü lazer yaptırdıgım dönemde öyle oluyodu. Azalıyodu artık bu seansa bitecek diyodum ama gene çıkıyodu ince ince. umarım bu da böyle olmaz Ama çıkmazsa seans süreleri epey bi azalacak tek seasnta tüm vücut yapılabilir heralde ileriki seasnlarda
Mecbur kalmadıkça akıl karı değil.. 3 seansta anca komple almış oldu. Tek seferde bitmiyo bölge bölge ilerliyo. 3 seans gittim ama 3 seansta hepsini almış oldu. Yani aslında 1 seans olmuş oluyo.
Valla önermek istemiyorum ama mecbur katlanmak zorunda olanlara başka çare yok
- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 34
genital iç kısımlarada iğneli yapılıyormu?Mecbur kalmadıkça akıl karı değil.. 3 seansta anca komple almış oldu. Tek seferde bitmiyo bölge bölge ilerliyo. 3 seans gittim ama 3 seansta hepsini almış oldu. Yani aslında 1 seans olmuş oluyo.
Valla önermek istemiyorum ama mecbur katlanmak zorunda olanlara başka çare yok
Evet yapıyorgenital iç kısımlarada iğneli yapılıyormu?
- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 34
ordaki yumuşak dokuya zarar vermiyormu?ve ne kadar sürede bitiyor tüm genital..siz hangi şehirde yaptırıyorsunuzEvet yapıyor
Bende herhangi bir sorun olmadı. Yapan kişiye bağlı diye düşünüyorum. Ben uzmanımdan çok memnunum işinin ehli biri. İstabulda yaptırıyorum. Ne kadar sürede biter kesin bişey söyleyemiyorum çünkü kıl yapına göre değişiklik gösterebiliyomus.. Zaten tüm genitali tek seansta bitiremez. İlk kalınlar sonra ice tüyler. 5 kere gittim ben ama komple alınması 1 seans sayıldığı için 3 seans sayılıyo. Yüzde 40 yakın bi azalmam var ama ben 2 senedir jilet yapmaktan tarzaniye olmuştum Sizin kıl yapınızıa göre bu seans sayısı artadabilir
ordaki yumuşak dokuya zarar vermiyormu?ve ne kadar sürede bitiyor tüm genital..siz hangi şehirde yaptırıyorsunuz
- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 34
çok acımıyormu acaba? ben ankarada bi yer arıyorumBende herhangi bir sorun olmadı. Yapan kişiye bağlı diye düşünüyorum. Ben uzmanımdan çok memnunum işinin ehli biri. İstabulda yaptırıyorum. Ne kadar sürede biter kesin bişey söyleyemiyorum çünkü kıl yapına göre değişiklik gösterebiliyomus.. Zaten tüm genitali tek seansta bitiremez. İlk kalınlar sonra ice tüyler. 5 kere gittim ben ama komple alınması 1 seans sayıldığı için 3 seans sayılıyo. Yüzde 40 yakın bi azalmam var ama ben 2 senedir jilet yapmaktan tarzaniye olmuştum Sizin kıl yapınızıa göre bu seans sayısı artadabilir
- 26 Aralık 2015
- 1
- 0
- 1
- 48
arkadaşlar iğneli epilasyonda acı hissi kişinin ağrı eşiğinden ziyade yapan kişinin uzmanlığı ve yeteneğiyle ilgili bir konu. cımbızın tenine değmesiyle yüzünde derin bir acı ifadesiyle dişlerini sıkan hastalarım bile iğnenin girişini hissetmiyor; sadece sinek ısırığı gibi bir his duyduklarını söylüyor. bu işler için kesin ve kalıcı tek çözüm iğneli epilasyon, ben kendi bacaklarıma bile lazer yerine iğneli yaptım.
Gerçekten memnunum. Yorumlarımı okuyanlar orda çalışan yada ordan prim aldığımı sanabilir bu kadar memnun kalmamdan. Gerçekten filiz hanım işinin ehli bi insan. Gittiğinde uygulama yaptırmasan bile konuşunca ne demek istediğimi anlarsın. Kesinlikle epilist. Gittikten sonra düşüncelerini paylaşırsan çok sevinirim. C cauch
Hastalık haline gelen tüylerim psikolojimide bozmayı başardı. Kıl dönmelerimden dolayı doktorum ağda yerine jilet kullanmamı önermişti. 2 yıldır kullana kullana genitalim şuan kirpiden farkı yok. İç kısımlarındada çıkmasından dolayı kaşıntı derdini çekmekteyim. Hemde uykudan uyandıran bir kaşıntı ve batma hissi. Anlatılması çok güç. Allah düşmanımın başına vermesin. Yara olup kanattığımı bilirim. Denemediğim lazer epilasyon cihazı kalmadı. Sarı tüyleri kesinlikle hiç bir lazer cihazı görmüyor. Boşuna paranızı çöpe atmayın. Sarı olduklarından dolayı yarın iğneli epilasyona başlıyorum. Birazda korkuyorum. Genitaline yaptıran varsa tecrübelerini paylaşsın lütfen
Ben yaptirdim gecen sene koltuk alti bacak ve genital. Aciyi cok hissettigim icin genitalin sadece ust kismina dayanabildim. Zaten koltuk altiyla genitale igneyle uyusturup yapiyolar. Ama ben ordayken baska bi bayan vardi kitap okuyodu yapilirken. Insandan insana aci hissi degisiyor yani. Bakirkoyde gitmistim cok hos bayanlar yapiyor ustelik disariya gorede cok ucuz.
Tesekkur ederim cevap icin. ben gidemedim, pazartesi salı calısmıyorlarmıs. en kısa zamanda gidecegim insallah. tesekkürler tekrar :)Gerçekten memnunum. Yorumlarımı okuyanlar orda çalışan yada ordan prim aldığımı sanabilir bu kadar memnun kalmamdan. Gerçekten filiz hanım işinin ehli bi insan. Gittiğinde uygulama yaptırmasan bile konuşunca ne demek istediğimi anlarsın. Kesinlikle epilist. Gittikten sonra düşüncelerini paylaşırsan çok sevinirim. C cauch
arkadaşlar iğneli epilasyonda acı hissi kişinin ağrı eşiğinden ziyade yapan kişinin uzmanlığı ve yeteneğiyle ilgili bir konu. cımbızın tenine değmesiyle yüzünde derin bir acı ifadesiyle dişlerini sıkan hastalarım bile iğnenin girişini hissetmiyor; sadece sinek ısırığı gibi bir his duyduklarını söylüyor. bu işler için kesin ve kalıcı tek çözüm iğneli epilasyon, ben kendi bacaklarıma bile lazer yerine iğneli yaptım.
Yaa gercekten aci esigiyle alakasi yok mu. Ben acidan kivranirken yan taraftaki bayan gayet normaldi mesela. O kisiye yapan banada yapmisti onda da kivraniyodum.
- 15 Kasım 2013
- 560
- 415
- 303
Bende herhangi bir sorun olmadı. Yapan kişiye bağlı diye düşünüyorum. Ben uzmanımdan çok memnunum işinin ehli biri. İstabulda yaptırıyorum. Ne kadar sürede biter kesin bişey söyleyemiyorum çünkü kıl yapına göre değişiklik gösterebiliyomus.. Zaten tüm genitali tek seansta bitiremez. İlk kalınlar sonra ice tüyler. 5 kere gittim ben ama komple alınması 1 seans sayıldığı için 3 seans sayılıyo. Yüzde 40 yakın bi azalmam var ama ben 2 senedir jilet yapmaktan tarzaniye olmuştum Sizin kıl yapınızıa göre bu seans sayısı artadabilir
epilasyonunuz nasıl gidiyor acaba bende gitmeyi düşünüyorum istanbulda nereye gidiyorsunuz memnunmusunuz gittiğiniz yerden fiyatı nedir?
çok sordum ama kusura bakma şuan araştırma yapıyorumda :)
- 25 Nisan 2016
- 7
- 0
- 6
- 34
- 25 Nisan 2016
- 7
- 0
- 6
- 34
Tam da benim merak ettigim sorularepilasyonunuz nasıl gidiyor acaba bende gitmeyi düşünüyorum istanbulda nereye gidiyorsunuz memnunmusunuz gittiğiniz yerden fiyatı nedir?
çok sordum ama kusura bakma şuan araştırma yapıyorumda :)
- 25 Eylül 2017
- 132
- 203
- 18
- 29
Merhaba:) Bana özelden adresi verirmisiniz?Gerçekten memnunum. Yorumlarımı okuyanlar orda çalışan yada ordan prim aldığımı sanabilir bu kadar memnun kalmamdan. Gerçekten filiz hanım işinin ehli bi insan. Gittiğinde uygulama yaptırmasan bile konuşunca ne demek istediğimi anlarsın. Kesinlikle epilist. Gittikten sonra düşüncelerini paylaşırsan çok sevinirim. C cauch
Teşekkürler