İstanbulda fiyatı çok uçuk olmayan doktor önerisi

fakatmuzeyyen

tomorrow the world would be the same as yesterday
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2017
287
276
103
Hanımlar merhaba,

Sizi de çok sıkmadan direkt konuya gireyim yandan kemerli önden de ucu biraz geniş bir burnum var. Anlayacağınız doktor arayışındayım, üç doktor arasında kaldım onları ve fiyatlarını buraya yazacağım doktorlar hakkında olumlu/olumsuz düşüncelerinizi eğer varsa da doktor tavsiyelerinizi yazarsanız çok memnun olurum.
Mustafa Demir: 9-10 bin tl arası
Mehmet Doğru: 10 bin tl
Okan Arıdaşır: 8 bin tl

Dr Cengizhan ekizceli instagramdan bakın..Geçenyıl 6 bindi.burun ameliyatı.Bu yıl nedir bilmiyorum ama iyi bir doktor

Merhaba , Elad Azizli ile görüşmeni tavsiye ederim. Geçen yıl kendisine rinoplasti ameliyatı oldum ve çok memnunum.

Merhaba , Elad Azizli ile görüşmeni tavsiye ederim. Geçen yıl kendisine rinoplasti ameliyatı oldum ve çok memnunum.
Teşekkür ederim, hemen bakacağım. Özel olmazsa sizin burnunuzla ilgili şikayetiniz neydi? Yani benim önden geniş ve kemerim var biraz dolayısıyla biraz ön profilden daraltabilen doktorlara bakıyorum

Teşekkür ederim, hemen bakacağım. Özel olmazsa sizin burnunuzla ilgili şikayetiniz neydi? Yani benim önden geniş ve kemerim var biraz dolayısıyla biraz ön profilden daraltabilen doktorlara bakıyorum
Merhaba burun estetiği için doktora karar veriniz mi? Bende önden daraltabilecek bir doktor istiyorum .

Dr Cengizhan ekizceli instagramdan bakın..Geçenyıl 6 bindi.burun ameliyatı.Bu yıl nedir bilmiyorum ama iyi bir doktor
Merhaba drmehmet nuretin kiral onerebilirim bence piyasadaki tum doktorlara gore cok guzel yaoiyir ben kendisine muayene olmak icin gittim ama baska doktorda karar kipmistm cok pisman oldum kendisi genc bir doktor ama instagramdn bakin burun estetigi yaptigi hastalar evrim geciriyor

Dr Cengizhan Ekizceli 'ni asla önermem kendisine burun ameliyatı oldum burnumda iki tane kıkırdak bıraktı ve yamuk düzeltmesini istedim hiç oralı olmadı senin burnun teşekkürlük bir burun diyor neresi teşekkürlükse artık

Eklentiler

• B1E62876-5D0F-41FD-AD6E-5AA3E33FAF9A.png
    419,6 KB · Görüntüleme: 231
  • D7BC09D0-2766-482A-A10D-1ED4A0E9B66B.png
    393,9 KB · Görüntüleme: 195
  • 7B08772E-F95B-41C0-98BE-7A612EA7F490.png
    478,6 KB · Görüntüleme: 188
  • 7BD049A7-2A1A-4329-A2AF-C26BC2C45833.png
    563,9 KB · Görüntüleme: 178
  • 76C83DAD-3923-40DE-800B-0CE2C6AB90A4.png
    485,3 KB · Görüntüleme: 186
Çok geçmiş olsun. İkinci ameliyatı düşünüyor musunuz?

Teşekkür ederim.
Kesinlikle düşünüyorum ben bu burunla yaşamam!
Eski burnum daha güzeldi en azından kıkırdak yoktu. Doktor arayışındayım.
Farklı açılardan burun fotoğraflarımı paylaşıyorum

Eklentiler

• A3DF4D9C-B7BE-415B-8B13-9ACAEBA10DED.png
    485,3 KB · Görüntüleme: 168
  • C924888B-4B89-4F5D-B629-8295D3F18380.png
    393,9 KB · Görüntüleme: 158
  • 2A429A27-4B2E-45B3-B768-8E4A4B7BB421.png
    563,9 KB · Görüntüleme: 157
  • 3C749EA8-4AE8-4CDF-B4E5-2C151D39B601.png
    478,6 KB · Görüntüleme: 149
  • 3B2991CC-BF45-4048-A3C1-547CB6A2B7CC.png
    419,6 KB · Görüntüleme: 185
Eğer bu doğal burnunuz olsaydı bu kadarcık şey için ameliyat olmayın derdim ama insan hatası olunca göze çok batıyor hakikatten. Maddi olarak bir sıkıntınız yoksa mehmet yazarı revizyon için çok duydum. Ben ameliyat olmadım ama görüşmeye gittim, yaklaşık yarım saat (belki daha fazladır hatırlayamıyorum) bilgi verdi. instagram adresine bir bakın belki beğenirsiniz.

Doğal burnum daha güzeldi bundan bir plastik cerrah nasıl olurda eski bir burundan daha kötü bir burun yapar aklım almıyor
Mehmet Yazar'ı çok duydum ama dediğiniz gibi biraz tuzlu

Merhabalar ben doktor Mehmet Nurettin Kıral beye ilk ameliyatımı bir sene önce oldum aradan bir sene geçti ve burnumda kemik büyüdü doktora kontrole gittiğimde ise kemiğin büyüdüğünü kabul etti ve kemiğe masaj yapmam gerektiğini ve ben yeni halinden gayet memnunum tarzında dalga geçer gibi konuşup 6 ay sonra kontrole çağırdı asla önermiyorum gerçekten hem paranıza yazık hem çektiklerinize yazık zaten ilgi yönünden de o kadar kötü ki keşke hiç olmasaydım.

kemik büyüdü derken kemer mi oluştu tekrardan ?

kemik büyüdü derken kemer mi oluştu tekrardan ?
Sorun şu benim burnumda kemer yoktu şuan sağ üst tarafta dışarı doğru çıkık bir kemik büyüdü gerçekten inanılmaz ve Nurettin Mehmet kırala arkadaşımda ameliyat oldu oda aynı sorunla karşı karşıya kemerinde kemik çıktı onunda kesinlikle tavsiye etmiyorum birdaha da ona ameliyat olmam kendisi teklif etse de olmam

kemer olmadıgı halde kemer çıkması mı gerçekten acayipmiş, revizyon oldunuz mu peki

Nurettinden uzak durun aynı sorunu bende yasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…