- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çoook güldüm yaaa...külotlu çoraplı kadın:):) süpersin!
konu asıl bu!
sorun elmiranın eleştirilmesi değil konu birileri olumlu yazınca hemen bir başkasının cıkıp sanki yaalan söyleniyormuş gibi ama bende tutmadı, bi gram bilemedi hadi orddan be tarzı cümleler kurulması.
yoksa elmirayı eleştirmek,bilemediğini söylemek en doğal hakkın buna kimse gık diyemez.
müjdee müjdeeee bizeeee parizyenden müjdeee bizeee, file giyiyorsa hayatta baktırmam ona!!
bir çoraplımız eksikti tam olduk. meraklandım şimdi:26:
bence herkesin içip gevşemeye ihtiyacı var, ya meyhane kapatalım ya da adreslerinizi verin bana birer şişe şarap olsun, bira olsun, mojito olsun göndereyim..
he istanbulda koş sen
hataydaymıs nıreye kosuyımm,soyle tekırdag yakın cıvarlar felan olsa kosacam
ayy para da vermek ıstemıyom artık yaa,valla gitti paralar ortada bişey yok zaten,bir file çorap bile yok yanıı
katre bebegımm alacam sarabı dayanıcam kapına haberın olaa
smile şekerim orada görüyom senı bi bulamadın şu edirnedeki cingeneneın telını ama sen bulmayacakmıydın yanılıyommu
ahahaha gercı o kadın kovalar benı gıbı gelıyor ama kapıdan
smile şekerim orada görüyom senı bi bulamadın şu edirnedeki cingeneneın telını ama sen bulmayacakmıydın yanılıyommu
ahahaha gercı o kadın kovalar benı gıbı gelıyor ama kapıdan
canım söylemiştim diye hatırlıyorum ....arkadaşıma sormuştum onda iletişim bilgileri yokmuş....günü birlik gitmişler teyzesi mi ne götürmüş....meloş'tan bahsediyorsun sanırım....
evet melahatt
valla bole gıderse basıp gitmeli aslında edirneye...huuu mesaj yerıne ulastımı acepp edirne diyomm
zeytin şekerimmmmyanlız cidden beni kovarsa fena girişirim kadına haa
çingene felan demem yanııı kovuyomus ya hem fena kovuyomuss
evet melahatt
valla bole gıderse basıp gitmeli aslında edirneye...huuu mesaj yerıne ulastımı acepp edirne diyomm
zeytin şekerimmmmyanlız cidden beni kovarsa fena girişirim kadına haa
çingene felan demem yanııı kovuyomus ya hem fena kovuyomuss
dur bakiim heyecan yapmayalım benim arkadaşın kardeşi edirne'de okuyor, ona sorayım, daha önce iyiymiş diye yorum yapmıştı sorduğumda. onu bi gönderelim. yeminle boş bu fal işi, kaderin min. %50'si yukarıdakinin elinde. fal baktırdığımız için bize kapak olsun diye değiştirmesin sonra. ben istihareye bağladım artık. ilahi fal olayına girdim. cidden bir gün çarpılıcam
bu kk de iyi dalga geçio bizle
tam sayfa ilanı gözümüzün önüne koymuş
şimdi evlenmek zamanıymış işte şimdi evlenilirmiş
benim de tek eksiğim beyaz eşyaydı
o yüzden kapı kapı falcı geziyordum
falcılara döktüğüm parayla 10 evin beyaz eşyasını dizerdim be
aaa ben senın bu istihare olayını kaçırmışım bebem,çok emine gördüm seniii
o zaman canım sen şöylee bir güzel konsantre oll,benimki ve benim için güzel bir mışılda,isimleride biliyon zatii hayrınaa kuşumm
dur bakiim heyecan yapmayalım benim arkadaşın kardeşi edirne'de okuyor, ona sorayım, daha önce iyiymiş diye yorum yapmıştı sorduğumda. onu bi gönderelim. yeminle boş bu fal işi, kaderin min. %50'si yukarıdakinin elinde. fal baktırdığımız için bize kapak olsun diye değiştirmesin sonra. ben istihareye bağladım artık. ilahi fal olayına girdim. cidden bir gün çarpılıcam
valla ben yine de yiğitliğe b.. sürmeyen falcıları seviyorum
aylar sonra gittiğinde işte şöyle şöyle yapmışsın kaderin değişmiş falan diyor ya sinirleniyorum
e kardeşim niye uyarmadın o zaman
bazısı da hiç vazgeçmiyor bıçak kemiğe dayanmış oluyor ama yok ne dediyse bak gör olacak
belki o umutla biz de dayanıyoruz