İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar dun aksam itibariyle falim cikmis bulunuyor :) :KK64:
tam da dedigi surede, tam da dedigi sekilde :))) :nazar:
bunun serefine ne yapsam bilemedim! bu inanilmaz sikintili donemde benim ic cekislerimi sabirla dinlediginiz icin hepinize cok tesekkur ederim. Sizi seviyorum! Allah hepinizin gonlune gore versin! minik eger seninki de olursa canim, pastamizi hediyemizi alip gidiyoruz, unutma. elmira diyorum baska bir sey demiyorum :) :nazar:
ayrica olgu nun aylar once soyledigi ve tarih verdigi sey de ayni seydi, bunu da hatirladim. Dolayisiyla Olgu ya da koacaman bir tebrik! HAkkini yemeyeyim.. :KK9:
Sevgiler!!!

Allah allahhh.... dim dim diddimmm.. Mutlu haberleri almak cok sevindirici, tebriklerimizi iletiyoruz efendim.. :nazar:

Arkadaslar dun aksam itibariyle falim cikmis bulunuyor :) :KK64:
tam da dedigi surede, tam da dedigi sekilde :))) :nazar:
bunun serefine ne yapsam bilemedim! bu inanilmaz sikintili donemde benim ic cekislerimi sabirla dinlediginiz icin hepinize cok tesekkur ederim. Sizi seviyorum! Allah hepinizin gonlune gore versin! minik eger seninki de olursa canim, pastamizi hediyemizi alip gidiyoruz, unutma. elmira diyorum baska bir sey demiyorum :) :nazar:
ayrica olgu nun aylar once soyledigi ve tarih verdigi sey de ayni seydi, bunu da hatirladim. Dolayisiyla Olgu ya da koacaman bir tebrik! HAkkini yemeyeyim.. :KK9:
Sevgiler!!!

Şeker herşeyin hayırlısı olsun İnşallah :) senin adına sevindim ve elmiraya gitmek için feci istek uyandı içimde iyice zaten uzun zamandır uyanıyorda üf hiç musaıt deılım maddi olarak :) en kısa zamanda bi atılım yapmalıyım

arkadaslar dun aksam itibariyle falim cikmis bulunuyor :) :KK64:
Tam da dedigi surede, tam da dedigi sekilde :))) :nazar:
Bunun serefine ne yapsam bilemedim! Bu inanilmaz sikintili donemde benim ic cekislerimi sabirla dinlediginiz icin hepinize cok tesekkur ederim. Sizi seviyorum! Allah hepinizin gonlune gore versin! Minik eger seninki de olursa canim, pastamizi hediyemizi alip gidiyoruz, unutma. Elmira diyorum baska bir sey demiyorum :) :nazar:
Ayrica olgu nun aylar once soyledigi ve tarih verdigi sey de ayni seydi, bunu da hatirladim. Dolayisiyla olgu ya da koacaman bir tebrik! Hakkini yemeyeyim.. :KK9:
Sevgiler!!!

hadi hayırlısı bakalım darısı başımıza

şu anı ve geçmişi biliyor gelecek çıkmadı bende

bende dün baktırdımmm
evet bildi gelcekle ilgili bişeyler söledi ama en yakını şu an konuştuğum insandan gelcek davetle ilgili bakalım davet veya yemek olucak mı?
merak ediyorum açıkcası

Kızlarrrr :) Elimranın facebook sayfasına baktım ve Elmiranın 4 arkadaşı olduğunu gördüm....4'ü de çooook çok güzel kızlar :) Sanırım hepiniz buradansınız (kadınlar kulübü).... Eğer sizin gibi güzel kızların da aşk hayatında sorun varsa, yuh olsun bu adamlara.... Hiiiç uğraşmayın bu adamlarla, hemen başka ufuklara... siz elinizi sallasanız ellisi :KK56:

Kızlarrrr :) Elimranın facebook sayfasına baktım ve Elmiranın 4 arkadaşı olduğunu gördüm....4'ü de çooook çok güzel kızlar :) Sanırım hepiniz buradansınız (kadınlar kulübü).... Eğer sizin gibi güzel kızların da aşk hayatında sorun varsa, yuh olsun bu adamlara.... Hiiiç uğraşmayın bu adamlarla, hemen başka ufuklara... siz elinizi sallasanız ellisi :KK56:

o kızların içinde ben yokum vallahi :KK53:

o kızların içinde ben yokum vallahi :KK53:

bende yokum, ama guzelim puhahahakdaf

+

bu arada bosuna allah cirkin sansi versin demiyolarr.. guzel kizlarin kaderi sanirim, erkekler kaybediceklerini dusunup komplekse giriyolar genelde.

Son düzenleme:
Bence de allah çirkin şansı versin... ama bununla ilgili çok güzel bir hikaye var... ağcın tepesindeki kırmızı ve güzel elmaya ulaşmak çaba ister, bunun yerine erkekler ağçtan düşmüş ve çaba harcamadan hemen yiyebilecekleri yerdeki elmaları yemeyi tercih eder :KK56: midesizler...

merhaba;
son yazdıgımdan berı anadoluda bır kasabadaydım ıs ıcın, o kadar guzeldı kı. yemyesıl, sakınsamımı bı hafta gecırdım.
sıze ne anlatıcam
benım ıcın falda gerı donucek pısman olucak dedıklerı ınsan bana maıl atmıs gorusmek ıstıyormus ama sevgılısıyle aynı gun ıcınde facebookta sarıldıkları bır resım koydu ne kadar serefsız mıs

ya şurda yazılanlara bakıyorumda, herkeste bi eski sevgilisini bekleyiş hakim.. bırakın önünüze bakın ya... eski sevgili işte adı üstünde.. bitmiş gitmiş... geri döncek mi dönmicek mi diye beklemenin, ömrünüzü tüketmenin ne anlamı var..
şu falcılara da gıcık oluyorum.. mesela bi falcıya gidiyorum.. kadın direk eski sevgilimden konuyu açıyo..:KK37: uyuz oluyorum varya.. ya bırak eski sevgilimi diyorum.. bana hayatıma yeni biri gircek mi ?? onu söyle diyorum.. yok efendim eskisi çıkmış falımda, bana döncekmişte... şeytan diyo fincanı geçir kafasına..:KK53: sırf bu yüzden artık gitmiyorum falcılara, paydoss:63:

ya şurda yazılanlara bakıyorumda, herkeste bi eski sevgilisini bekleyiş hakim.. bırakın önünüze bakın ya... eski sevgili işte adı üstünde.. bitmiş gitmiş... geri döncek mi dönmicek mi diye beklemenin, ömrünüzü tüketmenin ne anlamı var..
şu falcılara da gıcık oluyorum.. mesela bi falcıya gidiyorum.. kadın direk eski sevgilimden konuyu açıyo..:KK37: uyuz oluyorum varya.. ya bırak eski sevgilimi diyorum.. bana hayatıma yeni biri gircek mi ?? onu söyle diyorum.. yok efendim eskisi çıkmış falımda, bana döncekmişte... şeytan diyo fincanı geçir kafasına..:KK53: sırf bu yüzden artık gitmiyorum falcılara, paydoss:63:

banada Tarık öyle yapmıştı:KK52: uzun süre gitmemiştim gittiğimde 3 sene önceki heriften bahsediyordu

merhaba;
son yazdıgımdan berı anadoluda bır kasabadaydım ıs ıcın, o kadar guzeldı kı. yemyesıl, sakınsamımı bı hafta gecırdım.
sıze ne anlatıcam
benım ıcın falda gerı donucek pısman olucak dedıklerı ınsan bana maıl atmıs gorusmek ıstıyormus ama sevgılısıyle aynı gun ıcınde facebookta sarıldıkları bır resım koydu ne kadar serefsız mıs

takma kafana derim. aslında erkekleri biz şımartıyoruz.

kimler geri dönecek demişti ?

elmira bana ıkı kez onun ıcın fal baktı, cok da ısabetlıydı falları
ama adam benden ayrılmadan sevgılı bulmus kendıne, sımdı ondan ayrılmadan bana bulusalım dıyor
bu yuzden serefsız ve ondan ıgrendım
bı planım var. ıkı haftaya kadar acıklarım sımdılık sır

elmira bana ıkı kez onun ıcın fal baktı, cok da ısabetlıydı falları
ama adam benden ayrılmadan sevgılı bulmus kendıne, sımdı ondan ayrılmadan bana bulusalım dıyor
bu yuzden serefsız ve ondan ıgrendım
bı planım var. ıkı haftaya kadar acıklarım sımdılık sır

peki bunları söyledi mi sana elmira?

bu kadar karaktersız oldugunu soylememıstı
o kızla yapamıcak kızdan bı kazık yıcek senı uzdugunu anlıcak vıcdanen rahatsız olcak demıstı, ama kızla en ufak sorunu olsa o resımler profıl resmı olmazdı

X