mercan sayhanada baktırdım geçende sonra elmiraya yeni bakıttım ama elmira daha çok tatmin etti
arkadaslar yine olumsuz ama cikti :))))
bekledigin gelismeyle ilglili bir gecikme olacak ve canin sikilacak buna dedi.
hakikaten de hic ihtimal vermeme ragmen ve hallolacagina olan inancim tam olmasina ragmen bugun itibariyle geciktigi ve gecikecegi resmilesti
saka gibi..
ne olur alalh im olumlu gordukleri konusunda da yanilmamis oldun, ne olur (dua eden smiley) :93:
anladim bende iyice merak ettim elmirayi, dedigin gibi mercan sayhandan daha cok tatmin ettiyse kesinlikle denemem lazim. Cunku mercan bana gore mukemmel bir yorumcu ,sadece gercekleri direk soyluyor tabii herkes bunu kaldiramaz. Bende cok kizmistim ama tek tek yasayinca iste budur diyebiliyorum.. Umarim elmira hnm benide senin gibi tatmin eder.
az önce beyfendiyle 45 dk konuştuk.
elmiranın sölediği ön konuşma ve imalar gerçekleşti :)
diğer esas konuşma olur bilmem
az önce beyfendiyle 45 dk konuştuk.
elmiranın sölediği ön konuşma ve imalar gerçekleşti :)
diğer esas konuşma olur bilmem
ne dedim ben sana
henüz hiçbişiyi çözmedik. ama evet benimle bir gelecek istiyor. ilk defa onu ne kadar yaraladıgımı anlattı. bi ara oturup uzun uzun konuşucaz.
barışır mıyız , konuşarak mı ayrılırız bilmiyorum.
sımsıkı sarıldık birbirimize çok çok özlemişiz.
öptüm,kokladım. o benim herşeyim. ve herşeyimden vazgecmeyeceğim. sadece bi süre daha mesafeli duracağım.
ben konusma bitsin istedikce, o inatla uzattı , çok dolmuş :)
tabi o hep ben hatalı görüyoda
klasik akrep işte.
eğer elmiranın sölediği final konuşması olursa adakım var.
yüce rabbim onu bana bağılasın.
amin demeyeni döverim
yolladı ben sana kuzu telefonu
henüz hiçbişiyi çözmedik. ama evet benimle bir gelecek istiyor. ilk defa onu ne kadar yaraladıgımı anlattı. bi ara oturup uzun uzun konuşucaz.
öptüm,kokladım. o benim herşeyim. ve herşeyimden vazgecmeyeceğim. sadece bi süre daha mesafeli duracağım.
klasik akrep işte.
amin demeyeni döverim
klasik akrep işte.
amin demeyeni döverim
amin canim amin! kucuk bir oneri vermek istiyorum sana : onu sevdigini goster ve hissettir, evliligin sart olmadigini ve hatta evlilige ihtiyacin olmadigini da hissettir.. birbirinize daha siki baglanacaksaniz o haliyle. bir akrep le yillarimi gecirdim, simdi esim oldu. suyuna gidersen tadindan yenmez, suyuna gitmezsen hayatini zehire cevirir. sinirlandirildigini, ozgurlugunun kisitlandigini ve kendisine saygi duyulmadigini dusunmemeli
insallah her sey gonlunce olur, ben ne kadar sevdigini hissedebiliyorum, hirsina yenik dusme, guzel guzel sev, sefkatle..
canım teşekkürler. yalnız ben dilek yazılan kağıdı yaktıktan sonra suya ya da havaya atılcak diye biliyorum bu durumda en sonda yakıp dışarı atmak olmuyor mu?