- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
birileri KURŞUN DÖKEN KİM VAR? nerde iyi döküyor bileniniz var mı diye sormuş:)) Bakırköy Başak Kafede Melek Abla var o bu konuda usta ..fiyatı 30tl..nazar neyim varsa bazen isim de söylediği oluyor. Ben orada Sertaç adında bir falcı vardı ona fal baktırmıştım çokda memnum kalmıştım.tarot,fal bakıyordu. O bana söylemişti saolsun..Bu kurşun döktürmek insana ne iyi gelen bişeymiş yahuu....
birileride ELMİRA'nın iletim bilgilerini sormuş:)) şirinevlerde bakıyor,ister telle ister yüzyüze 75tl.
medyum elmira yazın internette facebookta çıkıyor hemen zaten:))Şimdiden 7 kişi beğenmiş BEN GİRİP TANINMIŞ KİŞİ SAYFASINI BEĞENDİM BİLE:) beğenilmiycek gibi değil ki... miniğim (minikdepresif) senden sonra seni aldatıp 1 kere yalnız gittim Hatta daha sonra 3 arkadaşımıda teker teker götürdüm.. fiyatı yüksek diye arkadaşlarıma mahçup olurmuyum acaba dedim ama..hepsii helal olsun süperdi dedi..
haberim olmadığını sanıyorsan çok yanılıyorsun bayan :82: aldatıldığımı biliyorum.
Elmirayı haftada bir arıyorum kanka olduk,arıyorum ve sakinleşiyorum.
benim için fal değil rahatlama seansı oldu artık falların çıkmasınıda beklemiyorum artık ..
takip etmiyorum yani..
hayat akıp gidiyor ...