İstanbul'da Fal - Falcılar

minikkk; gözün aydın arkadaşım.

İnşallah çok güzel günler, el ele omuz omuza oldugunuz gunler sızı bekliyordur. Insallah Elmiranın final konusması da gerceklesir en kısa zamanda.

minikkk; gözün aydın arkadaşım.

İnşallah çok güzel günler, el ele omuz omuza oldugunuz gunler sızı bekliyordur. Insallah Elmiranın final konusması da gerceklesir en kısa zamanda.

hayırlısı olsun bebeğim. çok ümitli olmamakla birlikte neden olmasın diyorum.
45 dakika tartışmalarla geçti. çok pozitif değildik.
ben tamam bitirdik kurtuldun dedikçe uzattı. içine dert olmuş.
devamı çıkmasa bile sağlık olsun.
çok fazla düşünüp kurmak istemiyorum. yoksa deli gibi beklenti içine giriyorum.

Birsel ablanın söylediği 2 şey çıktığı için bugün tekrar gittim birinci konu kişiyle ve olduğu yerle alakalıydı hatta ben hayır burda demiştim o hayır şurda demişti öyle olduğunu öğrendim..2. konu arabamla ilgiliydi ufak tefek bişey olucak demişti o zaman gittiğimde zaten çarpmıişlardı evimin önünde onu anlatınca o zaman olanı görüyor olabilirim ama sen genede dikkat et dedi 2 gün önce yan aynam kırılımış sallanıyodu:)) sabah işe gideceğimde baktığım zaman .....hepinizin hıdrelezdeki dua dilekleri kabul olsun..

Ayy ben de yazdım dıleklerımı hazırladım :) Dedıgın gıbı ınsallah hepımızın dıleklerı kabul olur.

Canım, Elmira'nın ilk baktığında verdiği tarihe +15 gün daha ekleyerek reviz ettiği tarihin bitmesine 5 gün var, sana da 2. tarih verdiğini mi yazmıştın, doğru mu hatırlıyorum? Elmira'nın verdiği bu tarihte de bir gelişme olmazsa ben de Birsel'e baktırsam mı? Gerçi Selma Toprak'a da baktırdım onun verdiği süreye daha var ama Birsel'i de merak ettim.

Malesef canım o kadar çok isterdimki tarihler olsun ama 2. sindede olmadı ve çok iddalı konuşmuştu o yüzden beklentiye girmiştim normalde tarihlere ve kimin kiminle elektriğinin tutup tutmayacağına takılmamak gerektiğini bende düşünüyorummm ama o kadar iddalı olunca insan hayal kırıklığına uğruyor. Selma Toprağa bende baktırdım ve çok memnun kaldım hem falından hemde enerjisinden birsel ablaya gelince o benim 6-7 aydır gittiğim ve memnun olduğum biri arkadaşlarımada banada söyledikleri çıkıyor.ve her defasında beni şaşırtmayı başarıyor yeni farklı bildikleriyle....Önerebilirim hem ucuz 35 lira hemde birçoğundan daha iyi...

evdekı saksıya .. bende bırazdan larox un anlattığı uygulamayı denıycem burda gül ağacı da var dibine külleri bırakcam :) sızınkılerı de bırakabılırım aracıyla olursa :)

bizim evde saksı yok
bi sinir anımda 2-3 saksıyı havada ucurdum annem ondan beri çiçek büyütmüyo
larox benim yerimede yapcadı bişiler, sende yapsana dileğimi biliyon

bizim evde saksı yok
bi sinir anımda 2-3 saksıyı havada ucurdum annem ondan beri çiçek büyütmüyo
larox benim yerimede yapcadı bişiler, sende yapsana dileğimi biliyon

yaparım canım 2 değişik uygulama yaptım geldım eve şimdi...gece bir tane daha yapcam hızır amcam görsün ne kadar çok istediğimi o seferde sana da yaparım :))

yaparım canım 2 değişik uygulama yaptım geldım eve şimdi...gece bir tane daha yapcam hızır amcam görsün ne kadar çok istediğimi o seferde sana da yaparım :))

ivet görsün. ay bugün konuşmadan anladığım bişi var daha dogrusu jeton yeni düştü.
pazar günü baktırdıgım ve dün elmirayla konustugumda ayrılık olarak görmüyo ki dediler.
bugün diyorum sana mesaj cektim bitirdim ya ne mesajı hangi mesaj ne dedin diyo adam bana
hani bittiğiyle ilgili dedim he o mu dedi. hani seni ciddiye almıyorum havası vardı.
bu sanırım siniriyim bi köşede sinirim geçsin diye bekliyom ya da daha önceki ayrılıklarımız gibi yalancı küslük sandı.

hemen beklenen soruyu soruyorum elmiraya baktırdınmı o ne dedi?:89:

cnm o belki ikinci duruşmaya kalabilir ama net bişey söylemedi 2,5 3 ay sonr olabilir am verdiği süre içinnde bu duruşmanın sonucunda olacak bişey var onu da görmüş olabilir onra konuştuk kendisiyle ama emine abla( bazı arkadaşlar sormuş soğanlık emine abla) 2 yıldan önce olmayacak demişti hayırlısı

birsel hanım nerde

dediklerini harfiyen yaptım larox, yalnız evin yönüne göre güneş nerden doğuyor cidden çıkaramadım bu da ayrı bir rezalet. suyuda apartmandan aşağı boce ettim bahçeye. bahçedeki ağaç solarsa falan gayrı durmam buralarda ben. her şeyi yaptım, olur inşallah. 10 dk amuda kalkıp bekle desen onu bile yapacak durumdayım.

dün rüyamda hepimizin bildiği falcılardan biri bana fal bakıyordu. parayı yatırmadım neden bakıyorsunuz dedim. olsun dedi, canımı sıktı bir sürü zaten. zor uyandım şükür rüyaymış. ışığı açıp öyle uyudum nasıl korktuysam artık.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…