topraklada bütünleşmesi lazım hatta ya gül ağacı yada dut derler bilemem bu aksam deniycem önemli olan inanmak ya =)
Hepimize Hıdırellezin hayırlı olmasını, hayatlarımıza refah, sağlık ve huzur getirmesini seçiyorum.
banada çok sık baktırma demişti.
henüz hiçbişiyi çözmedik. ama evet benimle bir gelecek istiyor. ilk defa onu ne kadar yaraladıgımı anlattı. bi ara oturup uzun uzun konuşucaz.
barışır mıyız , konuşarak mı ayrılırız bilmiyorum.
sımsıkı sarıldık birbirimize çok çok özlemişiz.
öptüm,kokladım. o benim herşeyim. ve herşeyimden vazgecmeyeceğim. sadece bi süre daha mesafeli duracağım.
ben konusma bitsin istedikce, o inatla uzattı , çok dolmuş :)
tabi o hep ben hatalı görüyoda
klasik akrep işte.
eğer elmiranın sölediği final konuşması olursa adakım var.
yüce rabbim onu bana bağılasın.
amin demeyeni döverim
minikkk; gözün aydın arkadaşım.
İnşallah çok güzel günler, el ele omuz omuza oldugunuz gunler sızı bekliyordur. Insallah Elmiranın final konusması da gerceklesir en kısa zamanda.
Birsel ablanın söylediği 2 şey çıktığı için bugün tekrar gittim birinci konu kişiyle ve olduğu yerle alakalıydı hatta ben hayır burda demiştim o hayır şurda demişti öyle olduğunu öğrendim..2. konu arabamla ilgiliydi ufak tefek bişey olucak demişti o zaman gittiğimde zaten çarpmıişlardı evimin önünde onu anlatınca o zaman olanı görüyor olabilirim ama sen genede dikkat et dedi 2 gün önce yan aynam kırılımış sallanıyodu:)) sabah işe gideceğimde baktığım zaman .....hepinizin hıdrelezdeki dua dilekleri kabul olsun..
Birsel ablanın söylediği 2 şey çıktığı için bugün tekrar gittim birinci konu kişiyle ve olduğu yerle alakalıydı hatta ben hayır burda demiştim o hayır şurda demişti öyle olduğunu öğrendim..2. konu arabamla ilgiliydi ufak tefek bişey olucak demişti o zaman gittiğimde zaten çarpmıişlardı evimin önünde onu anlatınca o zaman olanı görüyor olabilirim ama sen genede dikkat et dedi 2 gün önce yan aynam kırılımış sallanıyodu:)) sabah işe gideceğimde baktığım zaman .....hepinizin hıdrelezdeki dua dilekleri kabul olsun..
benim mahallede ağaç felan yok napcam ben
Canım, Elmira'nın ilk baktığında verdiği tarihe +15 gün daha ekleyerek reviz ettiği tarihin bitmesine 5 gün var, sana da 2. tarih verdiğini mi yazmıştın, doğru mu hatırlıyorum? Elmira'nın verdiği bu tarihte de bir gelişme olmazsa ben de Birsel'e baktırsam mı? Gerçi Selma Toprak'a da baktırdım onun verdiği süreye daha var ama Birsel'i de merak ettim.
evdekı saksıya .. bende bırazdan larox un anlattığı uygulamayı denıycem burda gül ağacı da var dibine külleri bırakcam :) sızınkılerı de bırakabılırım aracıyla olursa :)
bizim evde saksı yok
bi sinir anımda 2-3 saksıyı havada ucurdum annem ondan beri çiçek büyütmüyo
larox benim yerimede yapcadı bişiler, sende yapsana dileğimi biliyon
yaparım canım 2 değişik uygulama yaptım geldım eve şimdi...gece bir tane daha yapcam hızır amcam görsün ne kadar çok istediğimi o seferde sana da yaparım :))
hemen beklenen soruyu soruyorum elmiraya baktırdınmı o ne dedi?:89:
=) lan belki kız sonuclansın istio ne olumsuz insanlarsınız ya belki iikide cabuk bitti mahkeme dio hayret yahu
Malesef canım o kadar çok isterdimki tarihler olsun ama 2. sindede olmadı ve çok iddalı konuşmuştu o yüzden beklentiye girmiştim normalde tarihlere ve kimin kiminle elektriğinin tutup tutmayacağına takılmamak gerektiğini bende düşünüyorummm ama o kadar iddalı olunca insan hayal kırıklığına uğruyor. Selma Toprağa bende baktırdım ve çok memnun kaldım hem falından hemde enerjisinden birsel ablaya gelince o benim 6-7 aydır gittiğim ve memnun olduğum biri arkadaşlarımada banada söyledikleri çıkıyor.ve her defasında beni şaşırtmayı başarıyor yeni farklı bildikleriyle....Önerebilirim hem ucuz 35 lira hemde birçoğundan daha iyi...
Bliyorsunuz bugün özel bir gün, Hıdırellez. Hıdırellez günü, Hızır ve İlyas’ın yeryüzünde buluştukları gün olduğu sayılarak kutlanmaktadır. Bugün de dileklerimizin gerçek olacağına dair yaygın inançlar vardır ve kolektif bilinçte yer eden her inanç çok önemlidir, çünkü siz inansanız da inanmasanız da sizin de bağlı olduğunuz kolektif alanda bu inanç kayıtlıdır ve bir şekilde sizi de etkilemektedir. Bu nedenle ben bu özel günü her şekilde değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Özellikle akşam 20:30 ile 21:30 günün en şanslı saatleri olarak dikkatimi çekiyor. Saatlere uymanız çok önemli değil ama uyabilirseniz yapacağınız çalışmanın gücü daha etkili olur diye düşündüğüm için imkanınız varsa çalışmanızı bu saatte yapmanızı eğer yoksa ikinci seçenek olarak gece 00:50 ile 01:40 arasını değerlendirebilirsiniz ancak ilk verdiğim saatin enerjisi daha yüksek.
Öncelikle ne istediğinize karar verin. Gerçekten istediğiniz ve düşününce kalbinizin hızlanmasını sağlayacak olan istediğinize odaklanın. Mecbur olduğunuzu hissettiğiniz için bir şey istemenizin faydası olmayabilir önemli olan gerçek istediğinizi bulmanızdır. Buna karar verince istediğinizi bir kağıda yazın. Yine niyet yada seçim kelimelerini kullanın. Yazarken olumsuz şeyler istemeyin, borçları ödemek, hastalıktan kurtulmak gibi niyetler doğru değildir, bolluk- bereketin artması, sağlıklı olmak gibi niyetler olabilir ama ben daha spesifik şeylerle çalışmanızı öneririm. Bu konuda örnek vermem kolay değil çünkü herkesin isteği farklıdır ama bir ev almak, bir iş kurmak, evlenmek, çocuk doğurmak gibi niyetler daha net isteklerdir.
Beyaz renkli bir mum yakın, beyaz renk arınmayı simgeler ve ateş Hıdırellezin de sembollerinden birisidir. Daha sonra yüzünüzü doğu yönüne dönün, doğu yönü hem baharı hem de yeni başlangıçları simgeler. Mum da tam önünüzde yani doğu yönünde olsun. Sonra isteğinize odaklanın ve sanki olmuş gibi heyecanlı hissetmeye çalışın burada duygu üretmek çok önemlidir, içinizde istediğinizin gerçekleşeceğinin heyecanını duymaya çalışın ve istediğinizi 7 kere okuyun. Okumanız bitince
" Niyetimin gerçekleşmesine izin veriyor ve niyetimi evrene gönderiyorum" diyerek kağıdınızı yakın.
Daha sonra küllerinin üzerine yarım çay bardağı kadar su dökün ve suya nefesinizi üfleyin. Ateş elementinden sonra su ile su elementini ve nefes ile de hava elementinin enerjilerini kullanmış oldunuz. Son olarak bu külleri bir ağacın dibine dökmeniz gereklidir ki toprak elementinin gücünden de faydalanalım. Eğer ağaç bulamıyorsanız sadece toprağa da dökebilirsiniz, dışarıda açık havada daha iyi olur ancak buna imkanınız yoksa evinizdeki bir bitkiyi de kullanabilirsiniz. Ancak bitkiye dökerseniz çok dikkatli olun bu bitki ölmesin bu sembolik olarak olumsuz bir etki oluşturur. Külleri dökerken " Niyetim bereketli topraklarda büyüyecek, gelişecek ve yeşererek bana ulaşacak" deyin. Bu şekilde 4 elementin gücünden de faydalanmış olacaksınız.
Hepimize Hıdırellezin hayırlı olmasını, hayatlarımıza refah, sağlık ve huzur getirmesini seçiyorum.
birsel hanım nerde