belki bende giderim
Benim eski mesajlarimi oku istersen RANA32, suan bile onun dediklerini yasiyorum.. cok enteresan bir sekilde :)
Baktirdigimdan bu yana soyledigi hersey bugune kadar cikti Elmiranin.
elmira hanıma fal baktıran yokmu başka
arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim ...
böyle birşey de nasıl sorulur bilmiyorum ama :)))
istanbulda tanıdığınız güvendiğiniz kurşun dökenler varmı acaba ???
çok istiyorum döktürmek ama maalesef ne tanıdığım var bu konuda nede bildiğim birileri..
sizlere sormak istedim , yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum arkadaşlar
şimdiden tşkler........
Superr, kacta gelebilirsin?
Superr, kacta gelebilirsin?
elmira hanıma fal baktıran yokmu başka
teşekkür ederimbende yaklaşık 10 günü geçmiştir baktıralı şu anı ve yakın geçmişi iyi bildi, gelecekle ilgili söylediklerinin çıkmasına vakit var.. dene derim
arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok çok sevinirim ...
böyle birşey de nasıl sorulur bilmiyorum ama :)))
istanbulda tanıdığınız güvendiğiniz kurşun dökenler varmı acaba ???
çok istiyorum döktürmek ama maalesef ne tanıdığım var bu konuda nede bildiğim birileri..
sizlere sormak istedim , yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum arkadaşlar
şimdiden tşkler........
sevgili rana, geriye donuk okumani tavsiye ederim, tabii o kadar cok sayfa var ki sen de haklisin.
yaklasik 10 kisi vardir sanirim bizim burdan elmira yi denemis (en dahil) genelde hepimiz cok severiz, arada tabii elektrigi tutmayanlar da oldu, bir iki kisi.
mercan a da baktiranlar, begenenler oldu ama bir elmira kadar populer degil bence aramizda :)
elmira yi tavsiye ederim, cok isabetli. masallah i var..soyledigi seylerin cogu soyledigi gibi gerceklesiyor.. sadece bende degil herkeste boyle :)
teşekkür ederim
Arkadasim, ben Elmira hnm a baktirmadim bilmiyorum. Mercan hanimla olan deneyimlerimi yazdim bundan bir kac sayfa once.7yil once tv de gormustum kendisini tesaduf uzeri. hergun seyrederdim arayan herkes saskinlik icinde kapatiyordu bi gun bende aradim, benim hayatimin benim bilmedigim yonlerini yasadiklarimi yasayacaklarimi anlatti o zaman kizmistim kendisine ne diyor bu kadin dye ama soylediklerini eksiksiz dogru oldugunu ogrendim dedikilerinide bir bir yasadim. cumartesi gunu7 yil aradan sonra tekrar baktirdim bu kadar tutarli gercekci iyi niyetli bir insan gormedim ben.. tercih senin tabiiki.
peki mercan hanım nerede telefonu ya da adresni bana da verir misiniz?