Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akrep erkeklerine gizemli olucaksin.. Deli gibi asik olsada bunu her sozle dile getirmeyebilir, hatta umursamiyor gibi davrandiginda anlayinki size asik :d kiskandirmayi severler, egolari tavvvaaann yapan burctur ve bence onu gecicek baska birisi daha yoktur. Oyun oynar iliskide ve bence arada kulaklarini cekmeniz gerekiyor, zira duracaklarini hic sasmam. Aradan zaman gecsede, ask kokusunu aldigi zaman size geri donucektir.. Tecrubeyle sabittir
BEnimki farklı bi akrep mi ne kıskandırmayı sevmez,oyun oynamaz.
ama duygularınıda belli etmez. gözlerinin içi gülüyo gördüm sanırsam kabullendi ayrılığı
Oyun oynamiyor mu saniyorsun? Bence cok yaniliyorsun.. gozlerinin ici guluyor, hemde ayrilan taraf o olmadigina ragmen? Her gordugune inanma derim, zira gostermelik mutluluklar, takmiyor gibi davranislar onlarda cok gorulen seylerdir. Cunku asla kaybetmeye dayanamazlar ve karsi tarafin canini acitmak icin bu yola basvururlar.. nitekim ise yaramis gibi duruyor. Sen bu adami coz ve avucunda bil
sevgili daraga7,anladığım kadarıyla astroloji konusunda bilgilisin.ben balık erkek arkadaşım ise kova.ve zorlu bir ilişki bizimkisi.birbirimizi anlayamıyoruz bazen hatta çoğunlukla :) senin yorumların ne olur bizim hakkımızda :)
sadece yüzü gülse tmm derim ama gözlerinin içi gülüyordu ya anlıkta olsa beni gördüğü içindi ya da gerçekten mutlu.
he bide benim angus (ben ona angus diyorum oda kabullendi bunu efendim diyor, ya da keçi,eşek derim) sevgisini hep dile getirir. sözlü olarakta dile getirir,hissettirirde.
belkide bi süre hiç düşünmemek en iyisi.
ben seri cinayetlerle dolu kitaplarıma devam edeyim : )
yalnız pzar günü meydanlardyım 1 mayısta dedim bi zıpladı tabi artık müdehalede edemiyor. onada değil başkasına söledim. ay neyse cok sıkmıyım sizi
duy beni daraga :44:
Iliski yasarken cok tutkulu bi asiktir, ama sorunlu donemlerden bahsetmistim ben. Gozlere cok aldanma =) Sana nisbet yapiyo, ben akrepleri iyi tanirim, cunku bende oyleyimdir.. kimi zaman asik kimi zaman ilgilenmiyor taklidi yapmisligim cok olmustur.
Gerci ayrilan taraf sensin, boyle yapmasinida normal karsilamalisin.. onlari ayrilikla dize getiremezsin, baslasaniz bile bildigini okuyacaktir cunku o hep haklidir ve sana senin haksiz oldugunu gostermek isteyecektir.
Zaten sarsintida olan bir iliskiye devamli ayrilik koymak iliskiyi tumden bozabilir, yani bi taraf, "artik SIKILDIM, oynamiyorum!" diyebilir. Bu yuzden umarim bu son ayriliginizdir ve ayrilikla dize getirme metodunun zaten akrep erkeklerinde ise yaramayacagini anlarsin umarim. Bi anlik hirsina yenilmemen dilegiyle.. keske dedigimi dinleyip o tatile arkadaslarinla gitseydin. Gezegenlerde calkalaniyomus zaten :S
Iliski yasarken cok tutkulu bi asiktir, ama sorunlu donemlerden bahsetmistim ben. Gozlere cok aldanma =) Sana nisbet yapiyo, ben akrepleri iyi tanirim, cunku bende oyleyimdir.. kimi zaman asik kimi zaman ilgilenmiyor taklidi yapmisligim cok olmustur.
Gerci ayrilan taraf sensin, boyle yapmasinida normal karsilamalisin.. onlari ayrilikla dize getiremezsin, baslasaniz bile bildigini okuyacaktir cunku o hep haklidir ve sana senin haksiz oldugunu gostermek isteyecektir.
Zaten sarsintida olan bir iliskiye devamli ayrilik koymak iliskiyi tumden bozabilir, yani bi taraf, "artik SIKILDIM, oynamiyorum!" diyebilir. Bu yuzden umarim bu son ayriliginizdir ve ayrilikla dize getirme metodunun zaten akrep erkeklerinde ise yaramayacagini anlarsin umarim. Bi anlik hirsina yenilmemen dilegiyle.. keske dedigimi dinleyip o tatile arkadaslarinla gitseydin. Gezegenlerde calkalaniyomus zaten :S
Benim düşüncem; tatile gitmemekle iyi yapmışsın, bu ruh haliyle gitseydin tatilde de aynı durumu yaşayacaktın, iletişimini kesmeden ilişkiyi kontrol altında tutmayı denemelisin
Benim düşüncem; tatile gitmemekle iyi yapmışsın, bu ruh haliyle gitseydin tatilde de aynı durumu yaşayacaktın, iletişimini kesmeden ilişkiyi kontrol altında tutmayı denemelisin
Gezegen hareketleri çok yoğun ve koç burcunda toplanmış durumda, nisan ayını atlattıktan sonra bütün burçlar rahatlayacak, en sorunlu burç terazi olacak bu yıl anladığım kadarıyla, ardından yengeç, oğlak ve kovalar... tek tek söylemem zor ama mayıs ayından sonra daha rahatlama olacak, nisan gezegen hareketleri çok yıkıcıydı bir de merkür retrosu girince işin içine delirtici bir hal aldı, bir kaç gün sabır, 3 mayıs da yeni ay da oluşacak rahatlayacak herkes...
ilişki kalmadı ki ortada. ama iletişim asla tamamen kopamıyor.
beni her gün görmek onun için büyük avantaj. ben onu görmedikce unutbaileceğimi düşünürüm o ise görerek benden destek alarak atlatabileceğini. biraz değişik psikolojisi var.
köşeme çekildim,elimden geldiğince az ve dengeli diyaloga giriyorum.
sonrası mı ne olur Allah kerim yaşayıp göreceğim.
tatile arkadaşlarımla gidiyorum haftaya.
bu ayrılık gerekli ve mecburiydi aslında, bir süredir erteliyordum.
bundan sonra ya tamam ya devam olucak. benim ki dize getirmekten çok isteklerimi,beni,ne kadar kırdıgını anlaması için. birlikteyken anlamıyor çünkü. ve dediğin gibi hep haklı konusma cıkıyor.
haksız oldugunu asla kabul etmiyor!
yapma daragaya bari sen deme ben terazi o akrep ne olacak benim halim
Canım enerjini yüksek tut diyenler boşuna söylemiyor bunu, burun kıvırıp geçmemek gerekiyor. Ben reiki ile ilgileniyorum başka enerjilerle de çalışıyorum ve hayatı doğru okumak gerektiğine inanıyorum. Aldığımız her nefes bize bir şey öğretiyor aslında, bazen altından kalkamayacağımızı düşündüğümüz olaylar da yaşıyoruz ama ıskaladığımız bir şey var, her şey sonsuza kadar olumsuz yada sonsuza kadar olumlu olamaz, bu doğaya aykırı. Ben de yaşıyorum, sen de yaşıyorsun herkes farklı şekillerde yaşıyor, bazı öğretiler buna "anda kalmak" yada "dengede kalmak" diyor, dinler "teslimiyet" yada "tevekkül" diyor, bu soruyu sorma " ne olacak benim halim" sorusu şekillendirmek için "gücüm yok" anlamına gelir, yapabileceğimizin en iyisini yaparak enerjiyi serbest bırakmak en doğrusu, ister teslimiyet de buna ister başka bir şey inancın neyi ön görüyorsa o başlığı kullan ama öz her zaman aynı değişmez