- 16 Ağustos 2010
- 7.208
- 9
hepinize ayrı ayrı tşkr ederim bana moral verdiniz destek oldunuz yeterince kasvet yarattım burada son gelişmeleri aktarıp bu konuyu kapatıyorum daha fazla moralinizi bozmak istemiyorum,
şimdi bu şahsiyetsiz akşam kalkmış kızı evden almış ikna etmiş benim için peşimde dolanan beni elde etmek isteyen biri demiş kızda büyük bir olgunlukla karşılamış bu durumu ve ikna olmuş o mesajı ciddiye almayacağını bana cvp vermeyeceğine dair söz vermiş ve konu kapanmış.
MEVLAM NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN,KADERİN ÖNÜNE GEÇİLMİYOR,ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞ.
slm, yay kadını akrep erkeği, biri optimist biri derindenden giden duyguları yoğun farklılıklar mutlaka var ve olacaktır ama yine yazıyorum yükselen ve ay burçlarını da bilmek gerekiyor. Ayrıca için rahat olsun, şu günlerde gezegen hareketleri oturmuş değil merkür 23 ünde normal hareketine döndü ama sonrasındaki bir kaç gün gerçekten karışıklığa neden oluyor. Ben 3 Mayıs sonrası daha iyi olacağına inanıyorum...pişt daragaya :)
ben yay , o akrep demiştim :)
2 gün oldu ayrılalı
ben yükselenemi öğrenemem ki anam tahmini saat sölüyo
yükselende de dakika bile önemli di mi ?
minikkk aynı tip erkekle uğraşmışızgarezim var akrep erkeklerinee
minikkk aynı tip erkekle uğraşmışızgarezim var akrep erkeklerinee
Son 2 gündür ilişkilerinde sorun yaşayan arkadaşlar burçlarını paylaşabilir mi?
hepinize ayrı ayrı tşkr ederim bana moral verdiniz destek oldunuz yeterince kasvet yarattım burada son gelişmeleri aktarıp bu konuyu kapatıyorum daha fazla moralinizi bozmak istemiyorum,
şimdi bu şahsiyetsiz akşam kalkmış kızı evden almış ikna etmiş benim için peşimde dolanan beni elde etmek isteyen biri demiş kızda büyük bir olgunlukla karşılamış bu durumu ve ikna olmuş o mesajı ciddiye almayacağını bana cvp vermeyeceğine dair söz vermiş ve konu kapanmış.
MEVLAM NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN,KADERİN ÖNÜNE GEÇİLMİYOR,ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞ.
[/QUOTE]bana yıldızın telini adresini verirmisniz?????[
bugün Yıldız'a gittim. Hatta tam durağa gidip sıraya girmişken bir şey dürttü sanki, artık bu kadar beklemek yeter diyerek attım kendimi kafeye.Yaklaşık 40 dk baktı. Çok farklı bir kadın ve çok da pozitif. Çok rahat hissettim kendimi onun yanında. boshayallersmile
İlk olarak kağıda bir şeyler yazıp baktı. Gerçekten şok edici. Nasıl bilebildi o kadar şeyi şaşırdım doğrusu.
Aldı eline kalemi ve benden hoşlanan çocuğun adını yazdı. :1shok: Çok ilginç buldum. Hangi bölümde okuduğumu da bildi vs. Sadece kağıt üzerinde bunları yapabilmesi güzeldi. Geçmişte yaşadıklarımı da bildi. Arada teklediği de oldu tabi ama onları gözüm görmüyor; o kadar şeyi bildikten sonra ufak hatalar yapması göze batmaz. Sonuca gelecek olursam Ankara'daki diğer falcım ve Tarık'la aynı şeyleri söyledi.
Yalnız Yıldız süreyi biraz daha uzun tuttu bahsedilen konuda. Çok sevdim bu kadını ben.[/COLOR][/B]
Akrep erkekleri'de bence super. Asiri zeki, ozguveni yerinde, lider ruhlu ve bi o kadarda karizmatik.. ahhh:103: Bu erkekler bagimlilik yapar, ayrilmak istemeyin bosuna kizlar, hic careniz yok.[/QUOTE
sinir ediyor beni bu akrep erkekleriiii anlattığın gibiler maalesef, vazgeçilmiyo
Son 2 gündür ilişkilerinde sorun yaşayan arkadaşlar burçlarını paylaşabilir mi?
Daragaya7 bu arada benim bucum yengeç-onun burcu akrep
ne dersin bu duruma?