İstanbul'da Fal - Falcılar

koc erkegini nasil zaptedicez ben yengec bu arada ama bi astrolojist benim ikizler oldugumu yengectende etkilendigimi soylemisti. nitekim haklida ben asla yengec olamam, daginikligim disinda

yengeç ama ikizler nasıl oluyormuş??? doğum gününüz burç değişim gününe mi denk geliyor da 2 burcun da etkisi altında kalıyorsunuz?

yengeç koç ise zor gerçekten de ama yükselenlerin bilinmesi de gerekiyor, yengeç içe koç dışa dönük... su ve ateş, su ateşi söndürür mü? ateş sönmemek için ne yapar?

asla sevmez hesap vermeyi bence sorma da zaten, kendisi nasılsa anlatır yaptıklarını zaman geçtikten sonra özgürlüğüne dokunmayacaksın, nefes alacağı alan bırakacaksın her zaman senindir o zaman

yengeç ve koç birlikteliği var benm çok yakınımda biliomsuun yaklaşık 4 yıldır birlikteler benim tanıdığım çift koç sayesinde yürüyo aslında zordur koç,liderdir ama yengeç de kan kusup kızılcık şerbeti içtim der ama koç dayanamaz belli eder dayanamzsa söler.ama benm bildiğim yengeç içinde yaşar dedğim gibi ...ama

daragaya sölesin ben etrafımdaki ilişkiden örnek verdim

sevgilimin yukseleni yengec, benimkisi sanirim terazi ama tam dogum saatini bilmedigim icin pek bilemicem :S.. valla bu hesaplamayi bi astrolojist yapmisti, nitekim ikizler olabilicegimide dusunuyorum. Bana iki burcum oldugunu soylemisti zaten ona gore bi cok kisi yanlis biliyomus. Bu kadar basit hesaplanmadigini soylemisti.. mesela akrep burclari sadece o ayin bi haftasinda doganlar oluyomus, zira gunes sadece bi hafta akrepte duruyomus vs vs.. amaaaan

yazdım zaten, çok yengeç tanıdığım ve koç tanıdığım var ama biri çok dışa dönük gerçekten öncü diğeri kırılgan biraz zor ama olmaz diye bir şey yok hayatta.

evet genel özelliklerin yanında yükselen burcu ay burcunu ve doğum yerinin de bilinmesi gerekiyor net sonuca ulaşmak için, yıldıznamede ise burç gurubun doğum tarihine göre tamamen değişebiliyor... ama o söyleyen astrolojist gibi 1 haftada olmuyor bu değişkenlik.

Sadece akreplerde boyle oldugunu soylemisti, detaylari tam aklimda degil.. bu arada sevgilim Koc ama cok alingan, ben ne zaman alinganlik yaptim hatirlamiyorum bile. Benim onsezilerime cok guvenir ve bu yuzden cok bilmisligi bi yere kadar isler. O daha evcimendir, evini, ev ortamini sever.. bende severim, ama arada degisikligin daha saglikli oldugunu bildigimden, arada bi ufak tatiller, farkli ortamlara gitmeyi severim. Arada bi rahat birakilmak istiyor, bende ayni sekilde ama ilgimin azaldigini sandigindan o bu konuda alinganlik yaparken ben onu anlayisla karsiliyorum.. yaa erkekler bildiginiz cocuk gibiler iste ona gore davranmak lazim ..

Bu arada ipleri bana verilen hic bir iliskim yurumedi, ben kolay degil zor erkeklerden hoslanirim. Baska turlu yuruyecegini pek sanmiyoru, zira fazla basina buyruk davranirim ve erkek sadece ezilmekle yetinir. Ben bi anda karar degistirip yon degistirebilirim. O an ne kolayima veya o an canim nasil istiyorsa oyle davranabilirim, bazende cok garanticiyimdir... birsey olumsuz sonuclanmissa hayiflanacagima daha onceden hazirladigim B planina gecerim. Asla pes etmem ve yilmam.. Bir gunde 4 mevsimi yasarim ve bu biraz insanlari tedirgin edebilir, ama yapabilicegim birsey yok.. beni biraz tanimak sabir ister hepsi bu.

bana yıldızın telini adresini verirmisniz?????[

bugün Yıldız'a gittim. Hatta tam durağa gidip sıraya girmişken bir şey dürttü sanki, artık bu kadar beklemek yeter diyerek attım kendimi kafeye. Yaklaşık 40 dk baktı. Çok farklı bir kadın ve çok da pozitif. Çok rahat hissettim kendimi onun yanında. boshayallersmile

İlk olarak kağıda bir şeyler yazıp baktı. Gerçekten şok edici. Nasıl bilebildi o kadar şeyi şaşırdım doğrusu.
Aldı eline kalemi ve benden hoşlanan çocuğun adını yazdı. :1shok: Çok ilginç buldum. Hangi bölümde okuduğumu da bildi vs. Sadece kağıt üzerinde bunları yapabilmesi güzeldi. Geçmişte yaşadıklarımı da bildi. Arada teklediği de oldu tabi ama onları gözüm görmüyor; o kadar şeyi bildikten sonra ufak hatalar yapması göze batmaz. Sonuca gelecek olursam Ankara'daki diğer falcım ve Tarık'la aynı şeyleri söyledi.
Yalnız Yıldız süreyi biraz daha uzun tuttu bahsedilen konuda. Çok sevdim bu kadını ben. [/COLOR][/B][/QUOTE]

telini bana yazarmısınız?????????????????????????
Hayatım tabii anlatırım. ben 15 yıldır giderim Fatoşa. Artık abla kardeş gibi olduk. Bi kere evinde bakıyor ve çooook tatlı bir kadın. Nescafe fincanına yarım fincan yapıyor kahveyi ve sen içtikten sonra kapatıyorsun. Sonra telveyi tepsiye döküyor ve başlıyor söylemeye. Ağırlıklı olarak aşk falı bakıyor. Tepsideki çizgileri ben artık anlayabiliyorum. Adam evli mi başka ilişkisi var mı ayrılacak mısın vs. gelecekle ilgili şeyleri görüyor ancak FAtoşun baktığı fal daha günlük ve dar kapsamlı. Ama ben çok memnunum. 20 liraya bakıyor bi de istediğin her zaman gidebilirsin. Öyle sıra falan da beklenmiyor.[/QUOTE]

Son 2 gündür ilişkilerinde sorun yaşayan arkadaşlar burçlarını paylaşabilir mi?

sevgili daraga7,anladığım kadarıyla astroloji konusunda bilgilisin.ben balık erkek arkadaşım ise kova.ve zorlu bir ilişki bizimkisi.birbirimizi anlayamıyoruz bazen hatta çoğunlukla :) senin yorumların ne olur bizim hakkımızda :)

anamm bende bende :))) ben ASLAN o başak hahaha ama hiç uyuşamıyoruz 3 yıldır nasıl beraberiz bilmiyom valla

[/QUOTE]

Canım Fatoş hanımın evi nerde?? nasıl ulaşabilirimmm

üzüldüm canım ya peki sen hissetmedinmi hiç onlayken böle bişi?ne zamandır birliktesiniz

hissetmezmiyim canım çok güvenirdim ona ben ama 1 aydır beni kemiren birşey vardı huzursuz eden birşey hislerime güvendim iç sesimi dinledim araştırdım acaba dedim varmı başkası bir ayın sonunda hislerimin beni yanıltmadığını öğrenmiş oldumherşey açığa çıktı

cnm tşkr ederim gül bana çok detay vermemişti ama dönüp dolaşıp hep sana gelecek eğer sen kabul edersen evlilik var demişti

hepinize ayrı ayrı tşkr ederim bana moral verdiniz destek oldunuz yeterince kasvet yarattım burada son gelişmeleri aktarıp bu konuyu kapatıyorum daha fazla moralinizi bozmak istemiyorum,
şimdi bu şahsiyetsiz akşam kalkmış kızı evden almış ikna etmiş benim için peşimde dolanan beni elde etmek isteyen biri demiş kızda büyük bir olgunlukla karşılamış bu durumu ve ikna olmuş o mesajı ciddiye almayacağını bana cvp vermeyeceğine dair söz vermiş ve konu kapanmış.
MEVLAM NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN,KADERİN ÖNÜNE GEÇİLMİYOR,ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞ.

tatlım sen bunları kimden öğreniyorsun ?
kaynağın ne kadar sağlam. senin öküzü savunmıcam aslada bana garip gele,ters olan bişiler var bu olayın içinde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…