koc erkegini nasil zaptedicezben yengec bu arada ama bi astrolojist benim ikizler oldugumu yengectende etkilendigimi soylemisti. nitekim haklida ben asla yengec olamam, daginikligim disinda
katılıyorum ama , aslında en çapkınların başındadır yay akrepden sonra:) ama severse çokkk.bırakır dışarıyı çok da sadık olur .allah a şükür öle dertlerim yok adam sadık ama yapısı işte hesap vermeyi senden aldım kimseye vermem dyo artık hesap kitap kalmadı gerçi:)))
yengeç ama ikizler nasıl oluyormuş??? doğum gününüz burç değişim gününe mi denk geliyor da 2 burcun da etkisi altında kalıyorsunuz?
yengeç koç ise zor gerçekten de ama yükselenlerin bilinmesi de gerekiyor, yengeç içe koç dışa dönük... su ve ateş, su ateşi söndürür mü? ateş sönmemek için ne yapar?
yengeç ve koç birlikteliği var benm çok yakınımda biliomsuun yaklaşık 4 yıldır birlikteler benim tanıdığım çift koç sayesinde yürüyo aslında zordur koç,liderdir ama yengeç de kan kusup kızılcık şerbeti içtim der ama koç dayanamaz belli eder dayanamzsa söler.ama benm bildiğim yengeç içinde yaşar dedğim gibi ...ama
daragaya sölesin ben etrafımdaki ilişkiden örnek verdim
sevgilimin yukseleni yengec, benimkisi sanirim terazi ama tam dogum saatini bilmedigim icin pek bilemicem :S.. valla bu hesaplamayi bi astrolojist yapmisti, nitekim ikizler olabilicegimide dusunuyorum. Bana iki burcum oldugunu soylemisti zaten ona gore bi cok kisi yanlis biliyomus. Bu kadar basit hesaplanmadigini soylemisti.. mesela akrep burclari sadece o ayin bi haftasinda doganlar oluyomus, zira gunes sadece bi hafta akrepte duruyomus vs vs.. amaaaan
evet genel özelliklerin yanında yükselen burcu ay burcunu ve doğum yerinin de bilinmesi gerekiyor net sonuca ulaşmak için, yıldıznamede ise burç gurubun doğum tarihine göre tamamen değişebiliyor... ama o söyleyen astrolojist gibi 1 haftada olmuyor bu değişkenlik.
Son 2 gündür ilişkilerinde sorun yaşayan arkadaşlar burçlarını paylaşabilir mi?
[/QUOTE]telini bana yazarmısınız?????????????????????????
Hayatım tabii anlatırım. ben 15 yıldır giderim Fatoşa. Artık abla kardeş gibi olduk. Bi kere evinde bakıyor ve çooook tatlı bir kadın. Nescafe fincanına yarım fincan yapıyor kahveyi ve sen içtikten sonra kapatıyorsun. Sonra telveyi tepsiye döküyor ve başlıyor söylemeye. Ağırlıklı olarak aşk falı bakıyor. Tepsideki çizgileri ben artık anlayabiliyorum. Adam evli mi başka ilişkisi var mı ayrılacak mısın vs. gelecekle ilgili şeyleri görüyor ancak FAtoşun baktığı fal daha günlük ve dar kapsamlı. Ama ben çok memnunum. 20 liraya bakıyor bi de istediğin her zaman gidebilirsin. Öyle sıra falan da beklenmiyor.
üzüldüm canım yapeki sen hissetmedinmi hiç onlayken böle bişi?ne zamandır birliktesiniz
Handecim bu kadar derdinin arasında ona baktırdın mı buna baktırdın mı diye sormak yanlış belki ama kusuruma bakma... Gül'e baktırmışmıydın sen? Gül bana başka bir kız olayından bahseden biri olmuştu mesela... Ve evet eski sevgilisiyle görüştüğü için ayrıldım... O esas oğlan değildi ama başka denediğim biriydi... Eski sevgilisiyle görüştüğünü öğrenince olayı kapadım hemen daha çok kaptırmadan...
Yani Gül o tip konularda da tutarlıydı da bende ondan merak ettim, kusuruma bakma...
Ve kendini sıkmamaya çalış, herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda...
hepinize ayrı ayrı tşkr ederim bana moral verdiniz destek oldunuz yeterince kasvet yarattım burada son gelişmeleri aktarıp bu konuyu kapatıyorum daha fazla moralinizi bozmak istemiyorum,
şimdi bu şahsiyetsiz akşam kalkmış kızı evden almış ikna etmiş benim için peşimde dolanan beni elde etmek isteyen biri demiş kızda büyük bir olgunlukla karşılamış bu durumu ve ikna olmuş o mesajı ciddiye almayacağını bana cvp vermeyeceğine dair söz vermiş ve konu kapanmış.
MEVLAM NE VERİRSE HAYIRLISINI VERSİN,KADERİN ÖNÜNE GEÇİLMİYOR,ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞ.