Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
davul hep diyorumki şuna da baktırıyım dahada baktırmıcam kimseye diye ama cidden şu fal işi insanı çekiyor hep
hiçbiri hissetmmedi cnm yok tatillere falan gidilmiş akşam yemekleri pazar kahvaltıları daha ne olsun
özelden mesaj gönderen arkadaşlarıma cevap yazamıyorum özel mesaj hakkım yok, lütfen yazan arkadaşlar mail adreslerini de yazsınlar
bu tv de dye bahsettiğiniz mercan öteki mercan la aynı kişi mi???
amin tşkr ederim
mercan bir ayrılığınız daha olacak demiş haziranda toparlayacaksınız demiş ama aldatmadan bahsetmemiş işin ilginç yanı ne biliyomusunuz baktırdığım bütün falcılar bana mayıs ayında çok güzel gelişmeler olacak ilişkiniz oturacak herşey yoluna girecek demiş ve yine hepsi ekim kasım gibi evlilik demiş hepsi aynı şeyleri ve aynı tarihleri vermiş ama durum ortada gördüğünüz gibi
daragaya mail adresimi attım senden cvp bekliorum bende
Son 2 gündür ilişkilerinde sorun yaşayan arkadaşlar burçlarını paylaşabilir mi?
Son 2 gündür ilişkilerinde sorun yaşayan arkadaşlar burçlarını paylaşabilir mi?
oğlak :) onunki de yayyyyy
Oğlak 2011 de çok zorlanacak biliyorsun değil mi genel olarak, yay burcu erkeği şirin, sosyal uçarı ama sevdimi tam seven, aslında ne kadar özgür bırakırsan o kadar kazanabileceğin erkek tipi.
Merak ettim burçlarını tabi yükselenlerini de bilmek gerekiyor...
CNMMM evett biliyorum doğduklarından beri zorlanıyo oğlaklar:) benm yükselenim ikizler .ama tespitin çok doğru yayı ne kadar özgür bırakırsan o kadar kazanırsın ...
evet asla inatlaşmamak gerekiyor yay erkeğiyle, ne kadar özgür bırakırsan baskı kurmazsan o kadar vazgeçilmez olursun onun için, diğerleri sadece hoş bir seda olarak kalır onun hayatında