Ben Mercan'a hic baktirmadim. Ama soyle soyliyim Elmiranin bana dedikleri bire bir cikti. Tekrarlamak istiyorum, cunku liste bu sefer daha uzun.
-
Annemde guatr olabilicegini soyledi ve yurtdisinda yasiyor annem, annemlere gittim.. doktoruda supheleniyormus ve test yaptirdi, sonuclari henuz elimize ulasmadi.
-
Yurtdisina gitmeden once, aradim Elmira'yi. Gitmeden once beni arayacak mi diye. O'da bugun aramaz, sende arama sakin dedi. Yarin yada ondan sonraki gun arayacak ve sen mutlu bir sekilde yurtdisina cikicaksin dedi. Dedigi gibi o gun aramadi ve yarintesi aradi! Ve ben yuzumde tebessumlerle yurtdisina gittim.
- Dedigi cikinca tekrar arayip paylastim, bundan sonra ne olucak diye. O'da bana yurtdisindan sonra herseyin guzel olucagini soyledi. Geldigimde mesaj aticagimi ustune onunda beni 2 3 gun sonra arayacagini soyledi. Ve ben geldigim gun mesaj attim, iki gun sonrada beni aradi ve baristik.
-
Okul SIKINTISIZ bir sekilde biticek dedi, terslik cikmiyacak. Hocalarla gorusmeye gittim ve bi ay iletisime girmememe ve bi onceki gorusmeye gitmememe ragmen bitirme odevimle alakali bi sorun cikarmadilar, aksine konumu cok begendiler.