Evet kızlar an itibariyle aldatıldığımı öğrendim kadınlar hisseder derler ya bütün falcılar yok desede hislerimin üzerinde durdum konuyu araştırdım doğru olduğunu öğrendim ve bitirdim ilişkiyi ha ortalığıda karıştırdım görüştüğü kızada mesaj attım şuan canım yanmıyo allah bana bi güç ve sabır verdi şu durumda benim fallarımın tam tersi çıkmış oldu hala şoktayım hiç bir falcıda demediki ya bu adam seni aldatacak ilişkiniz bitecek demedi yaaa
cok gecmis olsun arkadasim. guclu olmaya calis. emin ol ki, zaman herseyin ilaci..bu arada yeri deil ama rica etsem mercan hanimin telini atabilirmisn musait bir zamaninda?bana soylediklerini eksiksiz yasadim mercan hnm in.. hatta o donem ne sacmaliyor bu kadin demistim ne evlisi, ne cocugu, ne baskasiyla evlenmesi gibi.sana ne soyledi bilmiyorum ama insani mutlu etmek icin bos konuscak bi yorumcu deildi kendisi hergun seyrederdim cok dobra konusuyordu herkes saskin kapatiyordu telefonu bilakis bire bir banada fazla dobra soyledi ve maalesefki gercek cikti hepsi.