İstanbul'da Fal - Falcılar

mariyi aramıştım açmamıştı şimdi aradı beni döndüm ona allahım ya ne acaip kadın .neyse konuştuk anlaştık ama 40 a indi ine ine tmm dedi size gelirim .ben sizi ararım tekrardan telimi açın dedim .napalım:):KK52:

mariyi aramıştım açmamıştı şimdi aradı beni döndüm ona allahım ya ne acaip kadın .neyse konuştuk anlaştık ama 40 a indi ine ine tmm dedi size gelirim .ben sizi ararım tekrardan telimi açın dedim .napalım:):KK52:
17 mayıs olsun litfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
litfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zira haftaya hafta sonu istanbulda yokum :KK14:
aşk tatili yapcam :KK69:
zaten az öncede odamı bastı öptü kaçtı :KK64:

valla dilimde tüy bitti anlatana kadar kadına hee o kim bu kim o site ne hande kim siz kimsiniz küfüre yelteniyodum az kaldı neyse hallettim ama sabrımla:p

aranızda kararlaştırın ben ayın 10 u gibi dedim kızlarla konuştuğumuz da 15 demişlerdi biraz öne aldım

ahhaa marı gerı donduuuu telefonlaa

pazar gunu saat 16:00 olabılır dedı. bır de cuma dedı ama cuma calısan arkadaslar ıcın uygun olmaz dıye bırsey demedım.

Ne yapıcaz kızlar???

valla dilimde tüy bitti anlatana kadar kadına hee o kim bu kim o site ne hande kim siz kimsiniz küfüre yelteniyodum az kaldı neyse hallettim ama sabrımla:p

aranızda kararlaştırın ben ayın 10 u gibi dedim kızlarla konuştuğumuz da 15 demişlerdi biraz öne aldım

:)) aynı anda konusmusuz, bana uyar kızlar ne zaman dersenız.

15 mayıs olsun o zamannnnnnnnnnnnnnnnnn :KK52:
hadi bakalım özellere çekilelim.
ordan yapalım planlarımızı :KK52:

Kızlar, Mari için beni unutmayın, bir arkadaşım daha gelebilir. En erken tarihte gerçekleşecek seansa beni de eklemeyi unutmayın.:79:

Son düzenleme:
17 mayıs olsun litfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
litfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zira haftaya hafta sonu istanbulda yokum :KK14:
aşk tatili yapcam :KK69:
zaten az öncede odamı bastı öptü kaçtı :KK64:

Oo seninde mi falin cikti.. hicte soylemiyosun, ask tatili filan :KK66: guzel guzel, artik kirmayin kalbinizi!

bu durum Elmira'nın falı çıkmadı anlamına gelmiyor sanırım, sadece süreç hızlı ilerlemiş sanırım. Verdiği süreden daha erken bitmiş gelecek tekrar süreci verdiği zamanla örtüşebilir. Bazen sonucu söyleyip aradaki detayları atlayabiliyorlar. Gerçi bana "maximum 15 gün içinde olması gerekiyor" dediği konuyla ilgili verdiği süre yarın bitiyor hala bir gelişme yok ama zamanlara takılmamak gerekir düşüncesini korumak istiyorum...

cnm ya cıkarsa mutlaka yaz hatta neler dedi neler oldu hepsini yaz elmiraya en cok güvenmek isteyen benim zira=))

biz ayrılmadık ki, bitiremiyorum ki :KK47:
eger haftaya gidersek olgununda ,elmiranında sölediği tatil gerçekleşcek.
ama esas konusma için daha var :76:

Anladim canim, bizde de soyle oldu, once ben ayrildim, sonra baristik bu sen eskisi gibi degilsin diyip ayrildi :KK70:.. derken bu ayriligin ortasinda barisir gibi olduk, kavga ettik tekrar ayrildik, sonra ozurler dilendi tekrar baristik. Ayriligin ortasinda ayriligi yasamis biriyim ben, olsemde gam yemem artik:KK60:

Artik soz verdim kendime bir daha dengesizlik yapmak yok! annemden bin ton azar isittim ayrica! Simdi cocuga sucu atsam olmucak, diger iliskilrimde de hep ayril baris yasamisligim var. Artik olgunlasma zamani.. ama birsey diyim mi? sanki biz yeni yeni tanimaya basladik birbirimizi. Sinadik ve onayladik! Garip ama boylesi daha hayirli oldu sanki.

olgu bende hiççç bişey bilemedi hatta söle söliyimsu tarihte döncek dedi adam o tarihte baskasını buldu seviorum seni olgucumm=)

Arkadaslar bu arada soganlik Emine'nin dedikleri cikan yok mu aranizda?

X