canımm burdan bır arkadas olgunun numarasını yollamıstı dur bakayım sana yollayayım.
tmm cnm cafenin nosu varda cebi yok zaten cafeye böle bişiy söleyemeyz de.neyse teli verirsin ararım açmazsa da giderim bi cafeye kulağana sölerim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm burdan bır arkadas olgunun numarasını yollamıstı dur bakayım sana yollayayım.
kızlarr araba ben de var gıder bulur alır gelırız :))
tmm o zaman silahı olan varmı
17 mayıs olsun litfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmariyi aramıştım açmamıştı şimdi aradı beni döndüm ona allahım ya ne acaip kadın .neyse konuştuk anlaştık ama 40 a indi ine ine tmm dedi size gelirim .ben sizi ararım tekrardan telimi açın dedim .napalım:)
valla dilimde tüy bitti anlatana kadar kadına hee o kim bu kim o site ne hande kim siz kimsiniz küfüre yelteniyodum az kaldı neyse hallettim ama sabrımla
aranızda kararlaştırın ben ayın 10 u gibi dedim kızlarla konuştuğumuz da 15 demişlerdi biraz öne aldım
mari kim...? henüz yeni görüyorum yarın elmira' ya baktıracağım falın durumuna göre bende mari için size katılabilir miyim :)len 17 si salıya geliyo ya ben müsaitim de kızlar ???
17 mayıs olsun litfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
litfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zira haftaya hafta sonu istanbulda yokum
aşk tatili yapcam
zaten az öncede odamı bastı öptü kaçtı
Oo seninde mi falin cikti.. hicte soylemiyosun, ask tatili filan guzel guzel, artik kirmayin kalbinizi!
bu durum Elmira'nın falı çıkmadı anlamına gelmiyor sanırım, sadece süreç hızlı ilerlemiş sanırım. Verdiği süreden daha erken bitmiş gelecek tekrar süreci verdiği zamanla örtüşebilir. Bazen sonucu söyleyip aradaki detayları atlayabiliyorlar. Gerçi bana "maximum 15 gün içinde olması gerekiyor" dediği konuyla ilgili verdiği süre yarın bitiyor hala bir gelişme yok ama zamanlara takılmamak gerekir düşüncesini korumak istiyorum...
biz ayrılmadık ki, bitiremiyorum ki
eger haftaya gidersek olgununda ,elmiranında sölediği tatil gerçekleşcek.
ama esas konusma için daha var :76:
cnm ya cıkarsa mutlaka yaz hatta neler dedi neler oldu hepsini yaz elmiraya en cok güvenmek isteyen benim zira=))