İstanbul'da Fal - Falcılar

şunlarıda eklemek isterim zaten olumsuz yaşadığım şeyi direk söyledi , benim içim önemli olan geçmiş değil geleceğimin güzel olması.... bana çok dobra geldi .. dediğim gibi yaşayarak daha iyi anlayacağız

ben ve bir arkım da elmiraya gittik. benim için geçmiş ve şu anı çok iyi bildi ancak geleceği bilemiyorum. arkadaşımsa hiç beğenmedi, hatta çıktıktan sonra gitti 75 tl. diye 2 saat dövündü hatta gittiği en kötü falcı olduğunu söyledi, resmen çıldırdı.. kadın fal bakarken 50 kez telle ve çocuklarıyla konuşunca, odaya habire girip çıkınca sinir oldu.. ayrıca umarım elmiranın bana dedikleri de çıkmaz... ama şu durumda çıkacak gibi gözüküyo

bana anı da geçmişi de baya bildi, ama gelecek için bir şey söyleyemiyorum henüz tabii, aslında eğitimle ilgili zor bişeye olcak dedi, bakalım haftaya belli olcak çıkınca yazarım..
onun dışında bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum, elmira'nın bu iş olacak deyip de mutlu sonu gören var mı? ya da tersi, olmıcak deyip de bunu yaşayan? arada çıkan gelişmeleri yazıosunuz takip ediyorum ama sonuç soruyorum :)

O zman sana güzel bır gelecek söylemedı yada en azından duymak ıstedıklerını söylemedi....dogru mu?
Hayatındakı kısıyle olmayacak falan mı dedı meselaa....

Elmira ayrılacagını bildi peki sonuc ne verdı düzelcekmıymıs,geçici ayrılıkmıymıs yoksa sonun onla degılmıymıs...
ya bırde bu fallardan etkılenıp ılıskıyı o yöne de sokmus olmayasın,ınsan etkılenıyor elınde olmadan...

Melekler Kahvesi - Şengül'e fal baktırıp memnun kalan var mı? Memnun kalan derken, gelecekle ilgili söyledikleri çıkıyor mu bunu teyid eden oldu mu?

Şengül benim favorilerimden içinde bulundugun anı ve gecmişi çok detaylı güzel anlatıyor,analizleri çok iyidir...gelecek tahminleri genelde çıktı ben başarılı buluyorum.

Ancak en son bana dudak uçuklatacak bir senaryo yazmıstı ama bılıncaltımda yer alan korktugum bırseydı bana aynısını bır bır anlattı mart 15 te duyacaksın demıstı bırde ısım vererek destekledı bu teorıyı 1 ay oldu böyle bir şey duymadım...allah da duyurmasın zatennSanırım benım düşündüklerimi söyledi bana....

Ancak 7 aydır görüşmediğim eskisi için kendılıgınden söyledi karsılasacaksın ve bunları bunları yasayacaksın dedıgı seyı gercekten yasadım...severım şengülü

elmıranın çok kısa zaman dediği ufak da olsa olcak dediği birşey çıkan oldu mu? elmıranın kısa zamanı ne kadardır merak ettım de :)

elmıranın çok kısa zaman dediği ufak da olsa olcak dediği birşey çıkan oldu mu? elmıranın kısa zamanı ne kadardır merak ettım de :)

valla henüz olmadı bana dediği bi şey bekliyorum halaa :))) beklemekten sıkıldım zaten ve artık düşünmüyorum kafamada takmıyorum allah bilir ne olacağını sıkıldım yaa şu erkekleride bir yere toplayıp hepsini yok edecem zaten şuraya bak hepimizin derdi aynı bu ne kardeşimm yok bundan sonra üzülmek kızlarrr bırakın şu erkek milletini :))))))

bana bir konuda kısa zamanda dedi de ondan merak ettım :)
onlarda ah kızlar dıyolardır :))

melahat karıştırma bide
mariyi halledek öyle .
mariye baktırcağımız zaman benim 40 günü geçmiş olcak.
ara vermek en güzeli, ne kadar sık o kadar daralıyo insan
Benideeee unutmayınn bu meri buluşmasına en kısa zamanda organize olsakkk şimdi heycan yaptımm (=
unutmayız tatlım merak etme

bana bir konuda kısa zamanda dedi de ondan merak ettım :)
onlarda ah kızlar dıyolardır :))

1 saat, 1 gün,1 hafta,1 ay ..
konuyla alakalı bişi o kısa zaman canım benim.
hoş bana kısa zaman dimedi hiç kesin tarihler verdi ama tarihleri unutmaya calısıyorum
hatta cıkmıcak diye düşünüyorum çıkarsa süprizzzzz olsun dicem ama süreç onun dediği gibi işliyince çıkaramıyom aklımdan

bana 25 gün dedi bugün 23 gün oldu :))) valla ben unutamıyorum miniğim depresifimmm çıldırıcam 25 gün doluncada ne olur bilinmezz :)

bana 25 gün dedi bugün 23 gün oldu :))) valla ben unutamıyorum miniğim depresifimmm çıldırıcam 25 gün doluncada ne olur bilinmezz :)

hakkımızda hayırlısı olsun kuzum.
benim iş konusu iyice karışıyo. umarım elmiranın dediği çıkmaz.
herşey düzelmez. ben başka bi iş bulurum umarım.

Canım Elmira'nın sana dedikleri çıktımı??? Verdiği tarihler tuttumu ? Çok merak ediyorum

Elmira diyorum başka bişi demiyorum :) süreç gerçekten söylediği gibi. çok kısa bir zaman oldu ama bir kaç dediği şeyi yaşadm .. diğerleri de çıksın lütfen :) umarım güzel olanlar hepimize çıkar :)

yok yok anlıyorum ne dedğini ama öle diiil zaten bitmesi gerekiyo mantıken ama işte arada tutku olunca .lise aşkım çünkü o zaman dosttuk 6 yıl sonra birbirimizle bu kez dost olamadık falan falan .offfffffff.

ya şuan çok üzgün gurur yapıyor gelir ama daha sonra bu sefer de sen iiice soumuş olcaksın ondan dedi zaten gelse de kabul etme dedi 2011 bitmeden evlenicğim kişi ile karşılaşcakmşm bununla olmaz dedi

hımm karısıkmıs ama genede bu falcıların her dedıgı cıkacak dıye bırsey yok,sen akısına bırak bakalım..

ev arkadaşım armağan hanıma gitmemi istedi çünkü hepsine şahit olmuştu bildiği ve çıkan şeyler çok olmuştu.neyse ısrar sonucu tmm dedim ara ama nasip değilmiş anlamadım ama orada ki kişi ayın 2 sine kadara armağan hanm ın randevusu var demiş.ben çok beğenirim armağan hanımı iki kez baktırdım ikisinde de çıkan şeylerim oldu çok .ama bu kadar beğenildiğini bilmiyodum anlamadm neyse ALLAH daha iii etsin .ama iiide oldu çünkü ben nolursa olsun buraya başkasına baktırmak istediğimi de sölesem beklicem bi süre daha 4 gün oldu yaw daha .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…