selam kızlarbugün elmira hanıma baktırdım. şu an neler düşündüğümü gayet güzel anlattı.gelecekle ilgili söylediklerini yaşayarak göreceğim. sorduğum sorular içinde cevaplarına üzüldüğüm şeyler de oldu,güzel şeylerde söyledi.çıkarsa yazarım...
Beşiktaş Symbolün yerini tarif edecek sabırlı birini arıyorum :)
Bu elmırayı yerlere göklere sıgdıramayan arkadaslar
merak edıyorum sizlere ne dedı de çıktı...mesela ılıskın yürümeyecek ayrılacaksın dedıgı varmı....yada dönecek deyip de dönen var mı....
merak edıyorum bu kadın bır bana,bir katre ye,bir handekukaya mı anı,gecmısı,gelecegı bılemedı...
hayır sorun bende ıse tekrar baktıracam ciddiyim...
Yanlız rica ediyorum evet hayır cevaplı sorulan soruları söylemeyin.Bu iş olacakmı ee % 50 ihtimal zaten....
Bu elmırayı yerlere göklere sıgdıramayan arkadaslar
merak edıyorum sizlere ne dedı de çıktı...mesela ılıskın yürümeyecek ayrılacaksın dedıgı varmı....yada dönecek deyip de dönen var mı....
merak edıyorum bu kadın bır bana,bir katre ye,bir handekukaya mı anı,gecmısı,gelecegı bılemedı...
hayır sorun bende ıse tekrar baktıracam ciddiyim...
Yanlız rica ediyorum evet hayır cevaplı sorulan soruları söylemeyin.Bu iş olacakmı ee % 50 ihtimal zaten....
ben ve bir arkım da elmiraya gittik. benim için geçmiş ve şu anı çok iyi bildi ancak geleceği bilemiyorum. arkadaşımsa hiç beğenmedi, hatta çıktıktan sonra gitti 75 tl. diye 2 saat dövündühatta gittiği en kötü falcı olduğunu söyledi, resmen çıldırdı.. kadın fal bakarken 50 kez telle ve çocuklarıyla konuşunca, odaya habire girip çıkınca sinir oldu.. ayrıca umarım elmiranın bana dedikleri de çıkmaz... ama şu durumda çıkacak gibi gözüküyo
işten çıktım ,dün 1.5 yıldır birlikte olduğum sevgilimden ayrıldım (dönüşü yok,hoş ben istedim ama yne de cnm yanıyor)
bir yandan da ev geçindirmeye çalışıyorum.sence hala düşünmiyim mii
(yanlış anlama sakın )
Melekler Kahvesi - Şengül'e fal baktırıp memnun kalan var mı? Memnun kalan derken, gelecekle ilgili söyledikleri çıkıyor mu bunu teyid eden oldu mu?
elmıranın çok kısa zaman dediği ufak da olsa olcak dediği birşey çıkan oldu mu? elmıranın kısa zamanı ne kadardır merak ettım de :)
melahat karıştırma bideMarinin telefonunu bulursak; Pazar gunu minik liderliğinde :) bu işi organize ederiz, ve sizleri de bilgilendiririz kızlar.
Bir de Melahat konusunda tek basıma bulamam dıye cesaret edemedım, beraber gitmek ısteyen varsa beraber gıdelım.
unutmayız tatlım merak etmeBenideeee unutmayınn bu meri buluşmasına en kısa zamanda organize olsakkk şimdi heycan yaptımm (=
bana bir konuda kısa zamanda dedi de ondan merak ettım :)
onlarda ah kızlar dıyolardır :))
1 saat, 1 gün,1 hafta,1 ay ..
konuyla alakalı bişi o kısa zaman canım benim.
hoş bana kısa zaman dimedi hiç kesin tarihler verdiama tarihleri unutmaya calısıyorum
hatta cıkmıcak diye düşünüyorumçıkarsa süprizzzzz olsun dicem ama süreç onun dediği gibi işliyince çıkaramıyom aklımdan
bana 25 gün dedi bugün 23 gün oldu :))) valla ben unutamıyorum miniğim depresifimmm çıldırıcam 25 gün doluncada ne olur bilinmezz :)
Canım Elmira'nın sana dedikleri çıktımı??? Verdiği tarihler tuttumu ? Çok merak ediyorumElmira nın bana dediklerininde çıkmasını istemekteyimmm banada çıksınn valla tarihlere bende çok odaklı kalmıyorum şaşabiliyor yada geç erken çıkabiliyo :) offff banada çıksında burdan paylaşiim istiyorum ama şuan kuzuların sessizliği mevcutttt bomba nezaman patlar görüces
Elmira ayrılacagını bildi peki sonuc ne verdı düzelcekmıymıs,geçici ayrılıkmıymıs yoksa sonun onla degılmıymıs...
ya bırde bu fallardan etkılenıp ılıskıyı o yöne de sokmus olmayasın,ınsan etkılenıyor elınde olmadan...
yok yok anlıyorum ne dedğini ama öle diiil zaten bitmesi gerekiyo mantıken ama işte arada tutku olunca .lise aşkım çünkü o zaman dosttuk 6 yıl sonra birbirimizle bu kez dost olamadık falan falan .offfffffff.
ya şuan çok üzgün gurur yapıyor gelir ama daha sonra bu sefer de sen iiice soumuş olcaksın ondan dedi zaten gelse de kabul etme dedi 2011 bitmeden evlenicğim kişi ile karşılaşcakmşm bununla olmaz dedi