İstanbul'da Fal - Falcılar

Melekler Kahvesi - Şengül'e fal baktırıp memnun kalan var mı? Memnun kalan derken, gelecekle ilgili söyledikleri çıkıyor mu bunu teyid eden oldu mu?

Iki kere gittim, ikisindede farkli soyledi. Ikisinden biri cikicak ama hangisi bilemiyorum

kızlar Elmira'yı nerede bulabilirim kaça bakıyor yardımcı olabilir misiniz pek bulamadım bilgi bu başlıkta

canım elmiranın telini arkadaşlar sana atar benim özel msj hakkım yok 75 tl ye bakıyo evinde yada telden baktırabilirsin

Kızlar selamlar öncelikle
Şu tarot ve kahve fallarında söylenenler genelde çıkıyor mu acaba?

Ben baktırmıştım bir müddet önce

Bana birşeyler söyledi bakan kişi.. Fakat pek ihtimal veremedim sizce?

Zaten kahve falında çıkanlar tarottada çıktı diyebilirim.

Kadının uydurmasyonu olabilir mi hiç bilmiyorum.

Geleceğe dairdi söyledikleri...

of delircem ya hadi yazın bişiler .şimdi çok daha iyi anlıyorum sürekli fal baktıranları ,daha 3 gün oldu baktıralı imdat dye bağırasım var .

sevgilinle 3 aya kadar ayrılcaksınız dedi 2 gün sonra ayrıldım elmira nın sölediği diğer şeyler de kısa süre de çıksa keşke .

düşünme canım valla düşündükçe uzuyor sanki süre poff

işten çıktım ,dün 1.5 yıldır birlikte olduğum sevgilimden ayrıldım (dönüşü yok,hoş ben istedim ama yne de cnm yanıyor)

bir yandan da ev geçindirmeye çalışıyorum.sence hala düşünmiyim mii
(yanlış anlama sakın )

düşünmüyceksın tabı sen düşündükçe iyi olamazsın kendını iyi hisedemezsın olay sende bitiyor

evet dediğim gbi .bu yzden dedm zaman dye bunları kendime söledkçe geçicek sular durulck

fal çıksın diye bekleyip saatleri dakikaları ona göre yaşarsanız yandığınızın resmidir :))) amannn haaaa

kızzzzlarrrrr acil tavsiyenize ihtiyacım var , beşiktaş symbol bülentle ilgili tecrübe istiyorummmmm ???

selam kızlar bugün elmira hanıma baktırdım. şu an neler düşündüğümü gayet güzel anlattı.gelecekle ilgili söylediklerini yaşayarak göreceğim. sorduğum sorular içinde cevaplarına üzüldüğüm şeyler de oldu,güzel şeylerde söyledi.çıkarsa yazarım...

bir arkadaşıma tarih yazdırmış , günü gününe oluyor diyor .

isim de biliyormuş ? çok merak ediyorum . Tavsiye eder misin ?

Herzamanki Bülent bey mi bilmiyorum. ordan ayrıldığını duymuştum. aynı kişi ise bana tutmadı.ama arkadaşına tutmuş sanırım elektrik olayı ... dene istersen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…