İstanbul'da Fal - Falcılar

Marinin telefonunu bulursak; Pazar gunu minik liderliğinde :) bu işi organize ederiz, ve sizleri de bilgilendiririz kızlar.

Bir de Melahat konusunda tek basıma bulamam dıye cesaret edemedım, beraber gitmek ısteyen varsa beraber gıdelım.

Marinin telefonunu bulursak; Pazar gunu minik liderliğinde :) bu işi organize ederiz, ve sizleri de bilgilendiririz kızlar.

Bir de Melahat konusunda tek basıma bulamam dıye cesaret edemedım, beraber gitmek ısteyen varsa beraber gıdelım.

Bende teli var bebekler ama ben gelmezsem vermem vermemm=)) attım özeline canikom=)

buluşmaya gelcem de inşallah yani .hatta bende toplanıp çağırırrz mariyi dedğim gbii.

ama aklıma takıldı yaw ben çok mu yaşlı kalcam ne sizin aranız da :86::86::86::86:

buluşmaya gelcem de inşallah yani .hatta bende toplanıp çağırırrz mariyi dedğim gbii.

ama aklıma takıldı yaw ben çok mu yaşlı kalcam ne sizin aranız da :86::86::86::86:

Olur mu yahu :) Kac yasında olursan ol gel :)) Fal merakı olan her yastan bayan :)

Saka bır yana ben de oyle cok genc degılım zaten :)

Kizlar belki bende gelebilirim bulusmaya :) siz bana bulusacaginiz yeri ve saati pmleyin :KK66:

keryneia yada kızlar ya bişiy danışcam sorucam daha dorusu az çok biliosunuz hafta içi baktırmıştım elmira ya aslında çok iyyidi ama kafama takılan bazı soruları unuttum sormayı dün aradım ama benm derdimle ilgili olarak o kadar konuştuk ki.(saolsun tabi çok iii bi kadın)ben öle konuşunca taby diğer şeyleri soramadım hem utandım bu kez hani para yok soru çok ya :)))şimdi tekrar baktırmak istiyorum ama farklı birine .sizde bunu çok onaylamıyosunz sanırım ama biraz daha düşünürsem sıyırcam

hadi bana yardım edin

keryneia yada kızlar ya bişiy danışcam sorucam daha dorusu az çok biliosunuz hafta içi baktırmıştım elmira ya aslında çok iyyidi ama kafama takılan bazı soruları unuttum sormayı dün aradım ama benm derdimle ilgili olarak o kadar konuştuk ki.(saolsun tabi çok iii bi kadın)ben öle konuşunca taby diğer şeyleri soramadım hem utandım bu kez hani para yok soru çok ya :)))şimdi tekrar baktırmak istiyorum ama farklı birine .sizde bunu çok onaylamıyosunz sanırım ama biraz daha düşünürsem sıyırcam

hadi bana yardım edin

Elmira'ya arayip sorabilirsin bence.. Bi muddet uzak durursan, kafanda dinlenmis olur.. bu sekilde hep taze tutup daha cok uzuluceksin.

evet doğru da işte napıyım ya çekiniyorum aramaya ayıp olcak dye 1 kez baktırdım artarsam bu 3.olcak karar veremedim ondan sormak istedimm

Melekler Kahvesi - Şengül'e fal baktırıp memnun kalan var mı? Memnun kalan derken, gelecekle ilgili söyledikleri çıkıyor mu bunu teyid eden oldu mu?

kızlar Elmira'yı nerede bulabilirim kaça bakıyor yardımcı olabilir misiniz pek bulamadım bilgi bu başlıkta

X