ya bismillah insallah masallahdarisi basimiza olsunnnnnnnnnnnn
Burdanda yazayım :)
Mayıs ilk haftası ,deniz kenarı,pazar sabahı ,kahvaltı ve hoş sohbet :)
falkolikler olarak buluşalım diyoruz.
katılmak istiyenler bi mesaj atsın ya da burdan alıntı yapsın mesaj hakkı yoksa ben ulaşırım :)
Kızlar elmiraya baktırıp gelecek ile ilgili söyledikleri çıkan varmı yoksa gelecekte tutmuyomu ????
beklemedeyim hayatım daha dedikleri çıkmadı maalesef çıkarsa yzıcam zaten
beklemedeyim hayatım daha dedikleri çıkmadı maalesef çıkarsa yzıcam zaten
su elmira banada tuttursun sora benden ne isterse dilesin tam ümidimi kestim popomun üstüne oturdum kadın beni yeniden ümitlendirdi aman yaaaaa
ne zaman baktırmıştın sen canım ve verdiği süre neydi sana
Merhaba arkadaşlar, dün ben Elmiraya gittim :) Kendi adıma konuşayım çoooook memnun kaldım!
Geçmisi bildi, annemin durumunu bildi.... gelecekle de ilgili yakın tarihler verdi... bu tarihler çıkınca inşallah, sizlere de haber veririm :) Dediğim gibi ben çok memnun kaldım, çok sabırlı bir kadın, randevuya 1 saat geç kalmama rağmen, bir kere bile bundan rahatsızlık duyduğunu göstermedi, sorduğum tüm sorulara sabırla cevap verdi.
Size, duymak istediğiniz şeyleri söylemiyor, gördüğü şeyleri söylüyor... "Ama ben böyle olmasını istiyorum!" dediğimde de, "inşallah öyle olur, ama ben öyle görmüyorum" dedi :)
Yaklaşık 45-60 dakika bakıyor...
Dediğim gibi, ben çok memnun kaldım, umarım dedikleri bir an önce çıkar :)))
bu hafta baktırdım 5 ay sora dedi ama durumu muazzam bildi tabi herkez bilio artık önemli olan söledikleri cıksın ki benimki imkansız bana cıkarsa herkeze cıkar... olgu nisan mayıs dedi o 5 ay sora dedi olgununki hepten imkansız...
elmira nerde ve kaç liraya bakıyor ki?Haftaiçi Elmira ya baktırıyorum , tüm detayları yazıcam ve de çok heycanlıyım
en kısa süreyi bana mı verdi, ben elmiraya bile imkansız dedim çıkmaz dedim ama değişikleri yaşıyorum şu an bu hafta yı da dediği gibi atlatırsam bi daha fal neyim ihtiyacım kalmayacak :)) sana da ışık olur galiba, umut ,iştee
Rica etsem elmira için telefon yada cafe'de nerde bakıyorsa mesaj atabilir misin?birde kaç lira yazar mısın?msj hakkın yoksaen azından buraya yazsan nerde hangi semtte yada cafedeen kısa süreyi bana mı verdi, ben elmiraya bile imkansız dedim çıkmaz dedim ama değişikleri yaşıyorum şu an bu hafta yı da dediği gibi atlatırsam bi daha fal neyim ihtiyacım kalmayacak :)) sana da ışık olur galiba, umut ,iştee
ya cok mantıksız konusmadı ama ne bilim zaman uzun o yüzden bana imkansız gibi gelio bide bazı arkadaslarada anı bilmiş ama olmayanlar olmus gelecekte ben kıs tutucam yaz cıkarsa alkıslar elmiraya=) senin için cok sevindim cnm valla cıkanlar yazsınki benim gibi bekleyenler en azından ufakta olsa rahatlar...
Elmira evinde yada telefonda bakıyo canım 75 tl telini atamam msj hakkım yok
Yanlış alıntı yapmışım,
larox86 Rica etsem elmira için telefon yada cafe'de nerde bakıyorsa mesaj atabilir misin?birde kaç lira yazar mısın?msj hakkın yoksaen azından buraya yazsan nerde hangi semtte yada cafede