silentblood iz peşindeyim bebişim bulcam marinin telini :))))
valla canım ünlülere baktımı bilmiyorum ama bayağı eski bir falcı imiş bilindik yani şu an gerçi bayağı yaşlı ama benim arkadaşıma ortada bişi yokken sözleneceğini sölemişti oldu hiç beklemediği bir anda bana da şu an ayrı olduğum erkek arkdaşımın kişiliğini birebir tarif etti ama gelecek hakkında yaşamadan bişi diyemem genel olarak iyi bence çoğu şeyi bildi aile ve işle de ilgili ama olan durumları genelde çoğu biliyor...
bana da yollarmısın eminenin telini rica etsem
merhaba uzun zmandır girmiyodum bu foruma bugün tekrar girdim baktımda şu emineyi bende çok merak ettim acaba rica etsem banada numarasını yollayabilirmisiniz?
merhaba bu emine cadı cafe emine mi?
oysa ben bikere gittim kapıdan döndüm çok garipti
cafe in kadıkoyde balıkcıların oldugu sokakta migros var mıgrosa sırtını ver dırek yukarı dogru cık bı 50 yada 100 mt ilerde sag tarafta kalıyo yanında tursucu gıbı bı yer var. bana ozelden msj at semranın telını gondereyım sana canım
bende marinin teli var benim senelrdir falcım o tek geçiyorum okadar ayrıntı veriyoki mari abla inanmamak imkansız yalnz benm msj hakkım yok bana mailini atarsan san ulaştırablrm numarasını zeynep, hanife abla teli olan var mı
benim özelden msj hakkım yok bana semranın telni msj atabilrmisin canım bide bu bahsettğn tarotçu semra mı lütfen çok ihtycm var
bende 4 gözle bekleyenler kervanındayım