Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar tatile mi çıktınız? nerelerdesiniz? son mesajın tarih-saatine bakınca hayalkırıklığına uğradım valla.
tamam varsın çıkmasın fallar, eğlence demedik mi zaten :)
hem çıkanlar da olmuş. Alevko, anlatsana biraz bize neler oluyor, var mı gelişmeler
arkadaşlar hemen forumumuz altında yer alan medyumun birinin şarlatanlık içeren 7 günde büyüymüş yok bağlamaymış reklamının yer aldığı reklamın kadınlar kulubune hiç yakışmadığını, kimsenin böyle şeylere yönelip hem öbür dünyasını hem bu dünyasını karartmamasını diliyor bunun bir an önce kaldırılması gerektiğini düşünüyorum aynı fikirde misiniz?
biraz önce canım sıkılıp şu yeri değişen serkana gideyim dedim ama aradık 4ten sonra ayrılıyormuş tabi gidemedim
gelişme yok canım ya dün leventin süresi başladı bakalım bekliyorum
bu arada biraz önce kardeşimle konustum 2 gün öncesinde hiçbir falcının dediği çıkmıyor burcu da levent de uydurdu diyen kardeşim biraz önce abla burcunun üstüne falcı tanımıyorum bugün bir dediği daha çıktı ama levent tam uydurma dedi
ben aynısını diyemem çünkü her ikisi de bana kelimesi kelimesini aynısını söylediler aynı kişileri tariflediler aynı kişilikleri yorumladılar birisi tırtsa diğeri de tırtolumunekankayizsmile
merhaba arkadaşlar
katre'nin bahsettiği ayhana ulaşabilen var mı?
ulaşılamıyor mu? noldu ki falcıma telini falan değiştirmemiştir umarım
bu arada Burcu'nun dediği ufak bir şey de çıktı...