Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dejavu cafede Duygu hanıma baktıran var mı? fincana bakmıyor muş falan, neye bakıyor tabi bilmiyorum..Duyguya baktırıp memnun kalan oldumu hiç?..
bende merak ettim bakırköyde ki kişiyi adres ve ne kadara bakıyor acaba.wistonlight.
selam fıstıklar..bir süredir yazmıyorum size özellikle yazmadım.. bir arkadasımla falcılardan bahsederken şu rüyanız hayrolsun teyzeden konu acıldı:)) (cadı cafesi emine akkaya) oda duymus adını bende forumda bahsedıdıgını soyledım ama fıyatından emın olamadım ben daha once aradıgımda bılgı ıcın tarot :50 tl denmıstı bana ama burdan bır arkadas aradıgında tarot :200 denmıs. arkadasım cok merak ettı aradı tarot 50 tl dedıler. gıtmeye karar verdı bende onunla gıttım. ben baktırmadım arkadasım baktırdı. soyle anlatıyım cafeye gırdıgınızde ıcınıze bır agırlık çöküyor bide diğer cafeler gibi degil yani sanki kadın evini bu iş için kullanıyor gibi bide pek temize degil. midem bulandı bir ara. neyse arkadasım baktırdı 20-25 dk kadar baktı .yanımda bakmadı ama ıcerı alıyor ayrı bır odaya. arkadasım cıktıgında baya bır saskındı baya baya bırseyler bılmış yanı soyledıklerınde su an ıcın ve gecmısle ılgılı hıc salladıgı olmamıs tam ısabet olmus. gelecek için beklemeye gecmıstı arkadasım. bız bu kadına 5 gun once falan gıttık. o tarıhte ona 5 gun sonra yasayacaksın dedıgı bır olayı arkadasım bugun yasamıs ve benı aradı..(bende hemen sıze soylıyım dedım :)) ben cok sasırdım cunku o kadından oyle bır performans beklemıyordum acıkcası. ama kafam karıstı daha once gıden var mı bu emıne akkayaya.. bır kac kısı gıtmıstı sanırım forumdan. soyledıklerı cıkıyor mu yanı gercekten bılıyor mu bu ısı. bende baktırmak ıstedım ama bır fala 50 tl vermek zor geldı acıkcası :)) cevaplarınızı beklıyorum kızlar..
kimi sorsam ya iyi değil, değmez parana yazık, adresi bilinmez..şöyle etkileyecek iyi bir falcı yok mu acaba? gerçi seni etkiliyorlar ama dedikleri çıkmıyor..zade cafede ki armağanın söylediklerinden çok etkilenmiştim ama henüz dedikleri çıkmadı, ya da salladı çıkmayacak bilemiyorum..yok mu gerçekten çok iyi bir falcı? offff.......
bakırköydeki neslihana bnde baktırmıştım.onunda gözler bi acaip=)
iyiydi falı beğenmiştim,denemeye değer en azından..
neslihan hanım şu an hangi cafede biliyormusun peki?. neye bakıyor tarot mu, kahvemi ?gözleri acayip derken nasıl ki?. delikafadulden
kızlar sea garden cafeyi aradım.neslihan sadece salı günü oradaymış. 14:00 ten sonra geliyormuş. gitmek isteyen varsa bilgisi olsun
randevu almaya gerek var mı..bu cafe tam olarak nerede, bakırköyü pek bilmiyorum.hihoyyyt