Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bugün armağana gittim zadedeki.çok tatlı bir bayan ama söylediği şeyler beni mutlu etmedi bakalım.istediğim kişiyle olmaz başka biri olacak dedi.kısmet.
ben bugün armağana gittim zadedeki.çok tatlı bir bayan ama söylediği şeyler beni mutlu etmedi bakalım.istediğim kişiyle olmaz başka biri olacak dedi.kısmet.
arkadaşlar dedikleri çıktı diyebileceğimiz bir falcı bulamayacağız sanırım CADIARZU şu forumda kaç kişiyiz hala bulamadık.en iyisi kendi hislerimize güvenmek belkide.
Ben yol göstermeden de şimdiki durumumu anlatan ve beni şaşkınlık içinde bırakanlar çok oldu ama maalesef gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı.
Armağana iki ay önce ben de gittim, gelecekle ilgili pek olabilecek şeyler söylemedi, söyledikleri de çıkmadı zaten henüz.
Geçen sene tasulaya fal baktırdığımda çok sinirlenmiştim. Çok kötü bir günümde rahatlamak için gitmiştim, söyledikleri o kadar anlamsız gelmişti ki hem parama hem vaktime üzülmüştüm. Olması imkansız şeylerdi, bir de bak göreceksin falan diyerek beni ikna etmeye çalışmasına çok sinirlenmiştim. Aylar sonra söylediği şeyi yaşadım. Şoktayım.
Tasula'nın söylediği sana imkansız gelen şey iyi bir şeydi galiba. En azından güzel bir olay yaşamış olmalısın.
bakırköydeki neslihan hanıma bir arkadaş gidecekti haber yok mu hiç bilmem bakırköyü ama iyise giderim valla:sositososito zaten fala a:dance:ra verdim bu arlar
slm,
bugün taksime gitmeye üşendim Neslihan'a gittim. Tarot baktırdım. Erkek arkadaşımın iki yakın arkadaşının isminden eski erkek arkadaşımın ismine ve evimin nerdeyse adresine kadar. Aklımda yapmak istediğim planlara kadar saydı döktü. Birinden birşey bekliyorum, beklediğim kişinin yaşını ve durumu tam olarak söyledi. Bakalım gelecek ile ilgili söyledikleri çıkacak mı ki en önemlisi de o aslında. 3 haftalık sürem başladı. Bu arada söyledikleri çıkarsa yazarım.:uhm:
cafeyi aradım geçen gün bana neslihan ın sadece salı günü orada olduğunu söylediler, aynı neslihan dan mı bahsediyoruz acaba şaşırdım
sordum ben de sadece salı günü yokmuş. Ters bir anlama olmuş sanırım:)