Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay böylede olunca şartlanmış gibi olacak ne bileyim kafam karıştı işte nomadic ve katrenin de başına aynı şeyler gelmişti onlar bana tavsiye etmişlerdi zaten ve onlar da aynen böyle yaşamışlar boshayallersmile
Ben cep telimi verdim.
Ben de başka mailden üyelik aldım ama onay maili gelmedi hala.
Sanırım başka bir bilgisayardan denemem gerekiyor.
Elifana en çok övüleni. Eğer tatilde gerçekleşecek dediği olay çıkarsa hemen yazıcam.
aynen bende yaptim canim..hatta diger üyeligi annem adina yaptim baska bilgisayardan.oda denemek istedi.cep numarasini verdim ama hala onay gelmedi mesela.
ben kendi bilgisayarimdan denedim baska isimle.banada hala onay gelmedi.acaba cep numarasi ´verdigimiz icinmi bu kadar uzun sürüyo?CADIARZU
Hmm başka bilgisayardan yapınca da mı olmuyor..
Yok benim ilk yapışımda hemen gelmişti onay. Cep telimi vermiştim.
Onla alakalı değildir. Ben de anlamadım niye böyle olduğunu.CADIARZU
Evet canım var. Dur atıyorum şimdi sana.
Hmm başka bilgisayardan yapınca da mı olmuyor..
Yok benim ilk yapışımda hemen gelmişti onay. Cep telimi vermiştim.
Onla alakalı değildir. Ben de anlamadım niye böyle olduğunu.CADIARZU
TRYAMAOUR rica etsem bana acil nilüfer hanımın numarasını verırmısın bende otarafta otuyorum bulmam acısından kolay olucagını dusunuyorum.siteye yenı uyeyım yardımcı olursan sevınırım.
Yarım saat önce yeni bir üyelik çin başvurdum ama hala onay mesajı gelmedi. Yarın da Elifana'yı denemek istiyorum yada sonra.
Bu Arielle tam aklıma yatmadı ya. Habire tüyoları bizden istiyor. Etrafımda üç erkek varmış. Maşallah bana ama ben kimseyi göremiyorum.