Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
armağan hakkında daha önceki sayfalarda bol bol yorum var kendisi genelde güvendiğimiz bir hatun değil
elifana bana bildi gibi geldi
bu arada kardeşim ecemhatuna baktırdı önce bayağı bir soru sordu sonra saçmaladı sonrada dediki bu ara meleklerim beni şaşırtıyor
ay bilmiyorum ya aslında ben son zamanlarda gittiğim falcıların hepsinin yanılmış olmasını diliyorum bir yandan çünküsünü biliyorsunuz...opuyorumnanaktan
aslına bakarsanız ben de diyorum ki bu fal işini bırakıp hayır işlerine girelim sonuçta yaptığımız şey günah ama bile bile yapıyoruz
Bana tavsiye eden arkadasın baya bişeylerini bilmiş.hatta bir arkadasın erkek arkadasinın kaza yapacagını ve onu kaybedeceğini dahi soylemis ve bes ay sonrada olay oldu.yine bir arkasa boşanmış olduğu eşiyle tekrar evlenip bosanacagini söylemiş oda oldu
Arkadaslar ben size bir falci önericem.Göztepe'de fiyatı biraz tuzlu 70.-tl kadın güzel bakıyor ve evinde bakıyor.İlgilenenenler mail adresini atsın tel nosunu veririm.
cevizlideki mi bizim birerkek arkadaş bahsetmiş ondan biliyor diye ama nomadic erkekler giremiyor demişti aynı yer mi anlamadım ben bu aralar hayatımı stabil tutup temmuz sonunu bekleme taraftarıyım gerisi de kader kısmet zaten
bana özelden mesaj atar mısın bu ara giderim belki
selam kızzlarr :) bişey sormak istiyorum. Bağdat caddesideki symbol cafedeki serkaana gidenler oldumu yada orda önerebilceğinix biri varmı çarşamba günü caddeye gidecem biraz bilgilenmek içinn..
sea cafe diye bir cafe varmış taksimde olması lazım, oraya giden oldumu hiç? naz isimli falcı hakkında bilgisi olan var mı? :icecream:
viversum üyeliğimi iptal etmek istedim. elifana ile yaptığım görüşmeden memnun kalmadığım için üzüntü duyduklarını, bu sebeple bir ücretsiz görüşme hakkı daha verdiklerini yazmışlar.
Canım özelden mesaj attım,umarım gelmiştir.
Buradan birçok arkadaşıma ulaşıp telefonunu verdim,giden arkadaşlarında aynı hasasiyetle gidip,gitmediklerini veya memnuniyetlerini paylaşmalarını rica ederim.Ben bu kadının falına gerçekten çok inanıyorum,paylaşımlarınızla duygularımın sağlamasını yapmış olucam.
Sevgiler...
Merhabalar bana da Nİlüfer Hanımın telini yazaım msın? Şimdiden teşkküer ederimmm
selam nilüfer hanımda kim? hangi cafede çalışıyor, sürekli yeni isimler duyuyorum kafam karıştı iyice.. [B]elmakurdumsun[/B] rica etsem banada telefonunu mesaj atarmısın..
Özelden msj attım