- 6 Şubat 2009
- 55
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
viversum üyeliğimi iptal etmek istedim. elifana ile yaptığım görüşmeden memnun kalmadığım için üzüntü duyduklarını, bu sebeple bir ücretsiz görüşme hakkı daha verdiklerini yazmışlar.
Arkadaşlar bu cafedekilerden hiç bişey olmaz ben de çok gittim etrafımdaki arkadaşlar da çok gitti, 5-10 dakikada insanı başlarından savıyolar. Bana evinde bakanlar çok daha iyi geliyolar, Bana evde bakıp memnun kaldıklarınızın tellerini özelden atar mısınız?
ya kızlar hakıkaten bırlıkte gıdelım hem tanısmısta oluruz ben bırazcık tombısım hemen anlarsınız zaten 7 de falan yarın aksam kar mar yagmazsa gıdebılırım
hala ofısteyımmmmm
DİLEĞEMİ GİDECEKTİN CANIM..ben 5,6 kişiye fal baktırdıımı söylemiştim. bunların içinde geleceğe dair en iyi bilen dilek oldu ama sorduğum sorulara ilişkin cevapları yanlış çıktı. sana tavsiyem ne biliosa o anlatsın biraz sorulunca zırvalanıo...ama bana göre en iyileri dilek ve pelin. her süylenen %100 olacak diyerek gitmeyin eğlencesine gidin bana söylenenlerin %50si çıktı diyeyim. biraz zaman geçsin dileğe gideceğim..kafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar geçen cuma günü melekler kahvesine zeynep'e gittim ve gerçekten şimdiye kadar baktırdığım en iyi faldı. çok inandığım söylenemez ama zeynep beni bayağı şaşırttı geçmişime dair her şeyi bildi diyebilirim ağzım açık kaldı şuanki durumum hakkında söyledikleri de tamamen doğru. geleceğe dair söyledikleri de tatmin ediciydi umarım söylediği her şey çıkar:) benle birlikte 2 arkadaşım daha baktırdı ve onlarda çok etkilendiler.
ya canım dikkat etseydin çünkü ben de çok memnun kalmadığımı içeren bir mail attım diğerlerini deneyin diye mesaj geldi ben de ücretsiz sandım ama değil
sayfada yine ücretsiz görüşme butonu vardı, ona tıkladım. umarım ücretsizdir. arielle ile görüştüm ama o da saçmaladı. düğüne gideceksin biriyle tanışacaksın dedi, malum düğün mevsimi geldi, ya tutarsa diye sallıyorlar. hiç kıskanmayan eski sevgilimin çok kıskanç olduğunu, hatta kıskançlığı yüzünden ayrıldığımızı ki öyle değil, melek gibi annesinin de cadının teki olduğunu söyledi. o konuştu ben güldüm yani :)
kızlar ben hıc ıyı dıılım hakkınızı helal edın:ecrin_bebek: