- 1 Mayıs 2007
- 125
- 0
kızlar avcılara hangi gün gitmeyi planlıyorsunuz?pazar günü olursa bende gelmek isterim..o gün benim izin günümde..(eş tarafından anne grevde izni:))
seni de yazdım şekerim net haber vericez henüz gün belli değil :içelim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar avcılara hangi gün gitmeyi planlıyorsunuz?pazar günü olursa bende gelmek isterim..o gün benim izin günümde..(eş tarafından anne grevde izni:))
Arkadaslar ben size bir falci önericem.Göztepe'de fiyatı biraz tuzlu 70.-tl kadın güzel bakıyor ve evinde bakıyor.İlgilenenenler mail adresini atsın tel nosunu veririm.
siz baktırdınız mı ben daha önce duydum o kadını medyummuş sanırım geçen sene de 50'e bakıyordu nedense arkadaşım korkmuş bana numarasını vermemişti ama ona ekstra birşey söylediğini pek hatırlamıyorum
minibüs caddesi üzeri, bir benzin istasyonu var onun çaprazından bir sokağa giriyorsun. sanırım o kadın, fiyattan tanıdım. ismi de dilimin ucunda hatta. ben bir arkadaşımla beraber geçen yıl gittim. bayıldık 70 te le leri. sfenks gibi bir kedisi var evinde, tuhaf bir tip. falına bakarken bir tomar kağıt veriyor, ağzından çıkan her şeyi not aldırıyor, bir dk yazma azarlıyor, yazmayacaksan kalk git dedi bana. 4-5 sayfa yazmıştım. bu eğitimle bir de azar işittim kadından, müstahak bana gidersem öyle tiplere. bunlardan en az 10 tanesi çıkmadan da gelme diyor.
kağıtları sakladım 5-6 ay çıkan eden olmadı. hala da aklımda söyledikleri. yırttım attım sonra. gitmeyin yazıktır o kadar paraya. zaten 2 ila 10 yıl arasında söylediği şeylerin vadesi. yelpazeyi geniş tutuyor teyzem.
bir de bu sanal falcı olayı çok zor iş. o kişiyle bir şekilde etkileşime girmesi gerekiyor insanın enerji meselesi yani.
benim aklım şu angel's cafe serkan'da bir fırsat yaratırsam gidicem diyorum ama kafam iyice karışıyor. uzak durmak istiyorum.
siz baktırdınız mı ben daha önce duydum o kadını medyummuş sanırım geçen sene de 50'e bakıyordu nedense arkadaşım korkmuş bana numarasını vermemişti ama ona ekstra birşey söylediğini pek hatırlamıyorum
acaba aynı abladanmi bahsediyoruz.adi neval.valla ben tavsiye uzerine gittim bir ay once bir kac soyledigi sey cikti fakat digerleri icinn zaman verdi bekliyorum.kadin bir saat bakiyor ve soylediklerini yazdiriyor.yazdirdiklarindan en az on tanesi cikmassada tekrar gidip bbaktiramiyormussunuz.kadinin prensipleri var yani
acaba aynı abladanmi bahsediyoruz.adi neval.valla ben tavsiye uzerine gittim bir ay once bir kac soyledigi sey cikti fakat digerleri icinn zaman verdi bekliyorum.kadin bir saat bakiyor ve soylediklerini yazdiriyor.yazdirdiklarindan en az on tanesi cikmassada tekrar gidip bbaktiramiyormussunuz.kadinin prensipleri var yani
cevizlideki mi bizim birerkek arkadaş bahsetmiş ondan biliyor diye ama nomadic erkekler giremiyor demişti aynı yer mi anlamadım ben bu aralar hayatımı stabil tutup temmuz sonunu bekleme taraftarıyım gerisi de kader kısmet zaten
katre sen levente geçen sene gitmişsin bildi diyorsun tarihleri falan tuttumu dediği burctan tarif ettiği kişiyle mi karşılaştın bu kişi yakınlarında mıydı mesela biraz ayrıntılı bilgi verir misin
bir de neden temmuzu bekliyorsun sende
valla katre çıkmamış demiş ben baktırmadım canım bilemeyecem ama bi arkadasın kocasının aldattıgını bilmiş ama ben hep derim gecmişi veya günceli bilmesi falcının iyi olması anlamına gelmez onu aracıyla hallediyorlar duyguları da aynı şekilde bir kişinin ruhuna girip onun cümlelerini size aktarması iş değil geleceği de bir falcı bilebilir mi? o da inancınıza göre değişir ben bileceklerine çok inanmasam da daha önce sırasıyla her dediğini yıllar içinde yaşadığım bir falcım oldu
Bana tavsiye eden arkadasın baya bişeylerini bilmiş.hatta bir arkadasın erkek arkadasinın kaza yapacagını ve onu kaybedeceğini dahi soylemis ve bes ay sonrada olay oldu.yine bir arkasa boşanmış olduğu eşiyle tekrar evlenip bosanacagini söylemiş oda oldu